karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Zrobimy te badania. Wyjdzie co wyjdzie. Nie wiem jednak czy będzie można je powtórzyć, bo w UK prywatnie prawie nic nie zrobisz. To i tak cud, że udało się na państwowa służbę zdrowia.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
ja poległam
po stymulacji letrozolem wyniki z dziś:
tsh - 2,056
lh - 0.81
estradiol - 23.36
prolaktyna - 19.03
chyba co mogę zrobić to czekać na @
jestem w punkcie wyjścia👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyHavana3 wrote:ja poległam
po stymulacji letrozolem wyniki z dziś:
tsh - 2,056
lh - 0.81
estradiol - 23.36
prolaktyna - 19.03
chyba co mogę zrobić to czekać na @
jestem w punkcie wyjścia -
Mi trochę smutno, bo testy nic nie wykazują narazie, raz wydawało mi się że widzę cień cienia ale niestety na następny dzień już czysto..
Męczyłam męża od świąt jak się dało A podbrzusze boli mnie od tygodnia i rzadko kiedy nawet nospa pomaga. Więc ciągle liczę na Wasze zarazki!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna23 wrote:Mi trochę smutno, bo testy nic nie wykazują narazie, raz wydawało mi się że widzę cień cienia ale niestety na następny dzień już czysto..
Męczyłam męża od świąt jak się dało A podbrzusze boli mnie od tygodnia i rzadko kiedy nawet nospa pomaga. Więc ciągle liczę na Wasze zarazki!
Anna a mialas potwierdzenie ze owu byla?????? -
Akurat kupiłam testy owu w zeszły piątek zrobiłam i były dwie praktycznie tej samej intensywności i z dnia na dzień ta jedna kreska coraz jaśniejsza teraz już praktycznie niewidoczna. Pierwszy raz od porodu mam takie bóle, serio.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna23 wrote:Akurat kupiłam testy owu w zeszły piątek zrobiłam i były dwie praktycznie tej samej intensywności i z dnia na dzień ta jedna kreska coraz jaśniejsza teraz już praktycznie niewidoczna. Pierwszy raz od porodu mam takie bóle, serio.
anna23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTesty beda dopiero w pon ja myslalam ze owu tuz tuz bole brzucha ,jAjników a tu dzis susza.. chyba jakiś stop ... temperatury nawet nie mierzylam bo poszlam po 3 spać, mały jak tylko sie polozylam co chwilę poplakiwal ,niespokojnie spal , chyba na dobre zakonczymy drzemki po południu bo lepiej wtedy przesypia noce...
-
Hej zdecydowalam sie przywitac i dolaczyc jesli moge? Moj synek konczy dzis dwa miesiace, karmie piersia i licze, ze za jakies 5-6 miesiecy bedziemy mogli starac sie o drugie malenstwo poki co nie mam okresu, mierze temperature, sprawdzam sluz itp. Nie wiem co z tego wyniknie.
Magduullina, farmaceutka77, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak bylo u Was? wybaczcie ale nie nadrobie calego watku.
Czy jakos przygotowywalyscie sie przed kolejnymi staraniami? Chyba nie ma suplementow przy kp?
Poki co widze, ze nie mam zaburzonych temperatur, mierze po 3h snu.Magduullina, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina jak tam myślisz ze owu się zbliża kozę być tak szybciutko ja tez zawsze miałam później a teraz tez dużo szybciej .
Seli u mnie jak mała weszła w 11 miesiąc i topieli jak zaczęła jes tylko raz na dobę a jak dostałam @ tonporzucila pierś całkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 12:02
Magduullina, Seli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Magdulina jak tam myślisz ze owu się zbliża kozę być tak szybciutko ja tez zawsze miałam później a teraz tez dużo szybciej .
Seli u mnie jak mała weszła w 11 miesiąc i topieli jak zaczęła jes tylko raz na dobę a jak dostałam @ tonporzucila pierś całkiem