karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie często pobolewały piersi od owu do okresu, ale dało się znieść. Za to teraz czasem bywa ciężko
tym_janek lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Szyszunia, testuje 13.12
Co do dlugiego okresu to ja taki mialam pierwszy po porodzie. Doslownie miesiac po skonczonym pologu mnie dopadl i trwal chyba 12 dni. Nie byl jakos intensywny ale dłuuugi. Nawet bylam z tym u lekarza bo myslalam, ze to cos nie tak pologowo. Jak hormony się stabilizują po ciazy to podobno tak bywa. No ale tu juz jestes grubo po ciazy to nie wiem o co chodzi Kiedy odstawilas malego ssaka? Moze to po skonczonej laktacji tak szaleja?
Kinga, gratuluje samozaparcia. Mi tak to teraz daje popalic, ze wstyd sie przyznac ale mysle o odstawieniu calkiem.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Z malymi ludzmi ten czas leci jak szalony... nie, z objawów poza piersiami to typowo progesteronowo u mnie - czuje sie cala napuchnieta i na twarzy pojawiaja sie jakies wypryski. Zmeczenia juz nie traktuje jako objaw bo zmęczona to ja jestem od dnia narodzin malej, haha 😅🤦🏼♀️
Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Nie zrobilam, za to zawarlam pakt z mezem. Kupuje dzisiaj 2 butelki mojego ulubionego wina, przy kp pijemy nie wiecej niz 1 kieliszek na dobe, wiec jedna butelke pijemy 3 dni. Wiec ustalilismy, ze w poranek po wypiciu tych 2 butelek zatestuje, a przez najblizsze 6 dni bede sie cieszyc swoim winem bez wyzutow sumienia, bo przed terminem spodziewanej @ przeciez mozna 😅
mysza89, Szyszunia 89 lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:Nie zrobilam, za to zawarlam pakt z mezem. Kupuje dzisiaj 2 butelki mojego ulubionego wina, przy kp pijemy nie wiecej niz 1 kieliszek na dobe, wiec jedna butelke pijemy 3 dni. Wiec ustalilismy, ze w poranek po wypiciu tych 2 butelek zatestuje, a przez najblizsze 6 dni bede sie cieszyc swoim winem bez wyzutow sumienia, bo przed terminem spodziewanej @ przeciez mozna 😅
Kurde, fajny ten pakt 😂 ciesz się smakiem wina te kilka dni bo czuję, że przy trojaczkach odechce Ci się wszystkiego nawet wina 😵tym_janek lubi tę wiadomość
-
Mój mały ssak się pochorował, więc pół nocy i dziś od rana leżymy w łóżku, tulimy i karmimy kiedy ma ochotę. Więc wszystko inne zeszło na dalszy plan.
Nie wiem tylko co jej jest zaczęło się od kaszlu, ale już nie kaszle, potem była gorączka i się trzyma, bez leku 38,7, po ibuprofenie spada, ale jak tylko lek przestaje działać to rośnie spowrotem. Rano miała przytkany nosek ale bez dramatu, katarkiem niewiele wyciagnelismy, oddycha orzez nos. Przelyka, je normalnie, nie pcha raczek nigdzie szczegolnie, wiec raczej nie uszy i nie zeby jakies pomysly?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Jest teraz jakiś sezon chorobowy, wszędzie gdzie się nie obejrzę to dzieciaki chore... Mój Stasiu z gilem od wczoraj08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
tym_janek wrote:U nas to pierwsza choroba w jej zyciu, serce mi peka 😭mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
tym_janek wrote:A po jakim czasie wyszlo, ze to gardlo? Na razie z tego co patrzylismy gardlo ma czyste, nawet lekko zaczerwienione nie jest 🤔mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka