karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
tym_janek wrote:Moje 3 ciałka żółte szaleją, bo w 2 dobie po owulacji progesteron już 32!
o kurde i nie bierzesz zadnej Luteiny ani Dupka ? 😁
ja w tym cyklu wspomagam się Miovelią Nac i Ovarin juz 3 miesiac. Miovelia to niby jakieś cudo 😁😁😁 zobaczymy co z tego będzie 😝
-
Przed badaniem jeszcze nie brałam. Ale na wszelki wypadek mam brac, wiec teraz wieczorem wzielam pierwsza tabletke dupka.
Ale dobrze, ze znow mam gosci na weekend to szybciej zleci to czekanie na testowanie.
A co robi Miovelia? Nie znam...👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Miovelia Nac pomaga w stumulacji owulacji u pacjentek z zespołem policystycznych jajników.
N-acetyl L-cysteina to wywodząca się z kwasu octowego pochodna aminokwasu L-cysteiny. NAC wpływa na zwiększenie wrażliwości tkanek na insulinę, zmniejszając poziom insuliny w organizmie, co wpływa na poziom androgenów.
Tu na forum teraz ostatnio dwie dziewczyny w pierwszym cyklu z tym zaszły 😁
a co do progesteronu to ja w pierwszej ciąży mialam 27 tydzien po owu i to bylo super wiec u Ciebie jest booogato 😁😁😁😁
ale pewnie masz ciśnienie na czekania Tymianek 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 10:16
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Czekamy tymianek
Nigdy nie słyszałam o Nac. Myślałam, że na pco i ovu jest mio inozotyl.tym_janek lubi tę wiadomość
-
Ananas zawiera bromelinę, która podobno pomaga przy implantacji. Dlatego w 2 fazie dobrze wcinac 2-3 plastry dziennie. Nie wiem ile w tym realnej prawdy bo nie szukalam dowodow naukowych na ten temat, ale ananasa lubie. Jak sie staralismy pierwszy raz to tez go jadlam, nie wiem czy pomogl ale na pewno nie zaszkodzi, wiec wcinam 😊
Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
To jak mnie piersi bolą przy karmieniu młodej to masakra. Ciągnie jak zwykle, nie gryzie, a mnie boli jak pierwsze karmienia po porodzie, jak jeszcze źle się przystawiała...
Też tak macie w drugiej części cyklu? W ogóle powinnam to wiązać czy przypadek?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
No ja takiego proga ostatnio mialam w 5 tc, bo z ciekawosci zajrzalam w stare badania.... no nic, zobaczymy. Mam nadzieje, ze cos z tego bedzie, przezyje ciaze (bo mi generalnie ciaza nie sluzy) i zamykam interes rozrodczy. Taki mam plan. Bo mi w sumie to w ogole cykl miesiaczkowy nie sluzy, wiec z przyjemnością wrócę do stanu, kiedy okres miałam raz w roku 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 00:44
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
O kurde raz w roku okres to niezle na podpaskach oszczędzasz a kiedy testujesz ? 😁 a tak serio to ja wolę regularne cykle bo mam taki PMS ze po drugiej ciąży zamierzam z tym walczyć bo sama ze sobą żyć nie mogę... no ale na początek zajdę w ciążę 😁
tym_janek lubi tę wiadomość