karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nie mam zielonego pojęcia jak do tego doszło 😞
Zrobię we wtorek rano test formalnie, żeby moc odstawić duphaston 😞😞😞06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem... Może pomylili badania czy co... No szok . Ja naprawdę myślalalm że jak jest kreska na teście to już można się cieszyć a tu wychodzi że nie??? Masakra... Może zrób jeszcze jutro test dla pewności. Bo coś mi tu nie gra... Żeby 2 testy się pomyliły nie chce mi się wierzyć.
-
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
To kiedy która testuje?
Ja mam 11dc i cisza. Czekam. Ale tak jak obiecałam nie biorę nic w tym cyklu poza kwasem foliowym. -
Ja też biorę tylko pregne i Wit c i d. Narazie nie testuje jeszcze za wcześnie. A już brak nadziei . Ten lekarz mi tak nagadał i teraz myślę że przecież mi się nie uda... Chociaż mój rozum podpowiada co innego. Najgorsze jest to że poszłam do niego po jakąś pomoc a wyszłam z niczym.....
-
Dziewczyny, głowa do góry. Jestem na tym wątku od dwóch lat i prawie każda z koleżanek zaszła, tak więc i na was przyjdzie kolej. Proszę się nie dołować, tylko z uśmiechem wchodzić na forum
U mnie 12dc i negatyw na teście owu. Także czekam. Jutro miałam iść na monitoring, ale stwierdziłam, że szkoda kasy. Umowie się na wizytę dopiero wtedy, gdy będzie ciąża. -
Ja jutro przyjmuje 10 tabletkę duphastonu, także w środę rano robię formalnie test, żeby moc go odstawić. Przesunęłam sobie ręcznie na OvuFriend owulację z 13 dc na 16 dc wtedy, gdy miałam tak potworny ból jajników, że leciałam na tabletkach przeciwbólowych cały dzień.
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Anulka1992 wrote:Edka ty też zaszlas w ciążę karmiąc prawda?
-
edka85 wrote:Dziewczyny, głowa do góry. Jestem na tym wątku od dwóch lat i prawie każda z koleżanek zaszła, tak więc i na was przyjdzie kolej. Proszę się nie dołować, tylko z uśmiechem wchodzić na forum
U mnie 12dc i negatyw na teście owu. Także czekam. Jutro miałam iść na monitoring, ale stwierdziłam, że szkoda kasy. Umowie się na wizytę dopiero wtedy, gdy będzie ciąża.