karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
farmaceutka77 wrote:No tak mi wygladal na pozytyw. A dzis juz kreska testowa bledziutka tempka spadla, trzeba czekac dalej
-
Casjopea wrote:No i dupa. Coś jest nie tak.. Moja beta 2 dni temu wynosiła 18130,05 a dzisiaj 24118,33 Dwudniowy przyrost 33%👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
U mnie kolejny spadek temperatury, to chyba nie było zagnieżdżenie, tylko równia pochyla ku @. A to dopiero 9 dpo, coś moja faza lutealna chyba jeszcze się nie ogarnęła po porodzie. A tak chciałam urodzić latem... mam nadzieję, że na kolejną owulację nie przyjdzie mi znowu czekać 34 dni
Casjopea, wiem że się denerwujesz, mam nadzieje ze jutro gin rozwieje Twoje wątpliwości
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:U mnie kolejny spadek temperatury, to chyba nie było zagnieżdżenie, tylko równia pochyla ku @. A to dopiero 9 dpo, coś moja faza lutealna chyba jeszcze się nie ogarnęła po porodzie. A tak chciałam urodzić latem... mam nadzieję, że na kolejną owulację nie przyjdzie mi znowu czekać 34 dni
Casjopea, wiem że się denerwujesz, mam nadzieje ze jutro gin rozwieje Twoje wątpliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny