karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:Hej, dołączam i ja. Dwa cykle poszły bezskutecznie, ale to przez wyjazd i stres wiec się nie spinam.
Karmię 3 razy w ciągu dnia i 3-4 w nocy. Te nocki najgorsze.
Byłysmy razem na grudniowkach 2017
Ja też jeszcze karmię, u mnie aktualnie 10t1d ciąży i termin mam na koniec czerwca/poczatek lipca 2019.
Powodzenia :*
Casjopea, widzialam wątek ale wczoraj po 18 sily mnie opuściły i spałam do dziś do południa
Zaraz tam coś skrobnęsmeg, Magduullina, k878, farmaceutka77, Nikiana lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Dzięki dziewczyny jak zrobię betę to chętnie dołączę na fiolecie jestem tez na fb na grupie „Karmienie w ciąży i w tandemie”, ale tam się tak nie plotkuje o dupie maryni
Havana3 wrote:Smeg a tego niepokalanka ile łykałaś dziennie 1 czy 2?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 13:38
Havana3 lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Hej hej kochane moje moja temperatura szaleje cos sie wybila dzis 37'61° szok ... zobaczymy co z tego wyniknie... strasznie mi obsypalo twarz...
Oj Magduullina trzymam kciuki jest coś na rzeczyMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualny
-
Alxawl wrote:Hej
Byłysmy razem na grudniowkach 2017
Ja też jeszcze karmię, u mnie aktualnie 10t1d ciąży i termin mam na koniec czerwca/poczatek lipca 2019.
Powodzenia :*
Casjopea, widzialam wątek ale wczoraj po 18 sily mnie opuściły i spałam do dziś do południa
Zaraz tam coś skrobnę
Ale super! Zdrówka i nudnej ciąży!Magduullina lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Havana3 wrote:No ja po 40 trochę
SMEG GRATULUYĘ JAK JA CI ZAZDRASZCZAM POZYTYWNIE
Magdulina trzymam kciuki
Umnie nadal brak @ i testy biel . Musze udać się do lekarza.Magduullina, smeg, Havana3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolimas kochana dokładnie rok w którym sie rodzimy to tylko rok najważniejsze zeby zawsze czuc sie na 18 hi hi grunt to uśmiech i pozytywne nastawienie... a powiedz kiedy mialas owulacje? Który dzien cyklu? Może po prostu za wcześnie test
Havana3 lubi tę wiadomość
-
Magdulina - niestety u mnie chyba jeszcze wszystko śpi i powoli się rozkręca dopiero . Miałam piękny śluz jednak teściów owy nie był idealny . @ jeszcze ani razu nie miałam test ciążowy zrobiłam tak proforma . Zawsze miałam nieregularne cykle wiec narazie nie mogę wyliczyć który to dzień czy cokolwiek .
-
nick nieaktualnyKarolinams mam ten sam problem tzn juz nie bo zaczelam trochę to wszystko liczyc inaczej. Owu niewiadomo kiedy mamy prawda? Ale napewno u kazdej z nas od owu do @ jest 14 dni a wiec ja spisalan sobie od roku wszystkie cykle tzn dlugosc
I obliczylam srednia tzn od np najdłuższego ktory np trwal 35 dni odejmuje 14 i to samo robie z najkrótszym 27 minus 14 wychodzi mi 22 i 14 to mam na sciage miedzy 13 a 23 dniem cyklu stosunki co 2_3dni tak udal sie mnie 2 syn po tych przeloczeniach i wszystko sie zgadzalo do tej pory wiem ze teraz majac owu 15_16 dc bo sluz i bol okoloow na to wskazywal okolo okolo 13_14 grudnia mam dostac @ aaa mam nadzieję że niek878 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Ja mam dzis duuuzy spadrk humoru...
-
karolinams wrote:oj tam oj tam najważniejsze, że czujesz się młodo ja 37 więc też nie młódka
Oj to my prawie rówieśnice fajnoMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnykarolinams wrote:Magdulina - niestety u mnie chyba jeszcze wszystko śpi i powoli się rozkręca dopiero . Miałam piękny śluz jednak teściów owy nie był idealny . @ jeszcze ani razu nie miałam test ciążowy zrobiłam tak proforma . Zawsze miałam nieregularne cykle wiec narazie nie mogę wyliczyć który to dzień czy cokolwiek .