karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmeg wrote:Moja dzisiejsza kreska na becie jeszcze nie byłam, ale chyba mogę już rozsyłać wiruski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05b79ec5359a.jpgkarolinams lubi tę wiadomość
-
smeg wrote:Moja dzisiejsza kreska na becie jeszcze nie byłam, ale chyba mogę już rozsyłać wiruski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05b79ec5359a.jpg
Piękne dwie krechy. GratulujeMagduullina, smeg lubią tę wiadomość
Grudzień 2015 poronienie
Styczeń 2016ciąża biochemiczna
Kwiecień 2016 ciąża biochemiczna
Październik 2016 ciąża biochemiczna
Listopad cud
27 lipca2017 Synek jest z nami
Listopad 2018 ciąża biochemicZna -
Casjopea wrote:Farmaceutka77 skąd ten spadek nastroju?
Ja odczuwam ciążę tylko po tym, że mam mniej siły na wszystko. Mój mały szatan mnie zajedzie :p Dzisiaj znów zrobiła sajgon na basenie, no po prostu jest nie do opanowania
Od stycznia do polowy lutego moja mama nie moze pilnowac Igi, bo jedzie do szpitala na rehabilitacje zaraz potem do sanatorium. W dodatku od wczoraj pracuje na pelen etat... chusteczkowo... -
Casjopea wrote:Przesrane.. Przeżyłas jakoś powrót do pracy? A nie myślisz o żłobku?
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Farmaceutka77 my też z wiochy.. Do żłoba mamy ok 10km. Fajnie, że masz mamę, która Ci zostanie z małą, chociaż tyle dobrze. U nas moja mama pracuje, a teściowa nianczy dzieci bratowej i ja nie chcę mojej "dorzucac do stada", z resztą obiektywnie sądzę, że by po prostu nie dała rady.
I co zrobisz w tym styczniu/lutym?Magduullina lubi tę wiadomość
-
U mnie jeszcze jest sasiadka, ktora orzychodzi jak mama jezdzi na rehabilitacje, ale ona nie chce zostawac dluzej niz 6h. Moze jeszcze bedzie tesciowa i moze moj tata bedzie , ale z moja mama czuje sie najpewniej.moja mama pracowala do wrzesnia poki sie nie polamala.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane znów nadganiam ...młodsza córka zmieniła szkołę i teraz autobusem jeździmy masakra...
Casjopea cuudny teścik ❤
Wczoraj czytałam ale nieodpisywałam też myślę że pogoda ma też wpływ na starania humor itd. brak słońca ta wieczna szarość ciemność sprawia że mam doła i smutno mi, i wtedy głupie myśli do łba wchodzą ech dobrze że to tak falowo po jakimś czasie przechodzi
Farmaceutka pij ja piję inofem i z synusiem pomógł na pewno nie zaszkodzi
Myślę że starania bez kp też nie są łatwe a z kp jeszcze trudniej bo hormony szaleją i żeby złapać tą synchronizację dającą ciążę troszkę nas to kosztuje i cierpliwości i stresu, kiedy już się myśli że wszystko idzie w dobrą stronę jest klapa a kiedy się nie spodziewamy a tu bęc i dzidzia !Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
farmaceutka77 wrote:A bo mojej owulki nie widac, owulaki nie ciemnieja, sluzu brak, do tego jakies plamienie...
u mnie to samo minus plamienie brałam 2 dni dupka i 3 dni luteinę bo dupek mi sìę skończył i czekam na @ hehe ironia losu jak człowiek czeka na @ to nie chce przyleźć jak chce żeby jej nie było to przyłazi echMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnykarolinams wrote:Magdulinka - tak jeszcze @ nie wróciła na skutek karmienia piersią . Młoda sama mnie powoli sama odstawia wiec mam nadzieje ze @ zawita szybkimi zniknie . Chociaż szkodami zakończenia cycowania
-
Moja ok 9-10 miesiąca też mniej ssała, bywało że przez 7 godzin w dzień nic, ale ok roczku wróciło ze zdwojoną siłą dzieci w tym wieku raczej się same nie odstawiają. A okres przy kp średnio wraca po 14,6 miesiącach - ja myślałam że moje 13 miesięcy to długo, a i tak zaniżam średnią. Przyjdzie i na Was czas ;*
Łapcie wiruski, dziewczyny! zaklepuję Wam miejsce na fiolecieMagduullina, Havana3, farmaceutka77, k878, Annie1981 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny