karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinams wrote:Casjopeja - u nas herbatki w ciągu dnia zastąpiły jej całkowicie cyca i ciągnęła tylko w nocy a ostatnio nawet w nocy wybrzydzała i tak stopniowo coraz mniej aż w końcu wogole nie chce . Nawet nie mogę jej w tej pozycji przytulić do siebie bo się odpycha . Także przeszło to u kas bardzo łagodnie ale to wszytko ona sama wyregulowana bo ja chciałam karmić dłużej .
Havana - skoro nie macie nic przeciwko to oczywiście zostaje . No to widzę ze u was podobnie . Ja wiem ze kiedyś ta różnica zaniknie ale teraz jest przepaść . Maluszek i nastolatek tym bardziej ze starszy zawsze był raki rezolutny i poważny a młody to taki mamy cycu , wiec to dodatkowo jeszcze ich charaktery powiększają ta przepaść .
Jestem przerazona jeśli w ciągu swych trzech cykli jie zajdę to niewiem co zrobię opiekunki dla młodej jie mam bo nastawiłam się ze przecież muszę być w ciąży . Niewiem co zrobię jak nadejdzie cza powrotu do pracy . Liczę na cud naprawdę
Magdulina - jutro czekamy na wieści
Cieszę się że zostajesz nie wyobrażam sobie że mogło by tu Ciebie zabraknąć Trzymam kciuki żebyś szybko zafasolkowała tylko nie spinaj się za mocno, wiem łatwo powiedzieć ... czasem los płata nam figle...
a co do cyca herbatki powiadasz...a jakie to herbatki? gdzie je kupić?👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Magduullina wrote:Havana i tak jakos czuje ze nici z tego...
Zobaczymy czy nici czy sznureczek
A jak biegunka trzyma czy przeszła?Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzy chlopcach mialam również bladziochy dopiero po 30 dc i zastanawiam się czy nie lepiej pojechać w pt jeżeli nie dostane @ profilaktycznie na bete . Przy tych sikancach mozna do głowy dostac ... a trochę się boje bo ja te krwawienia zawsze i jakos mi ogólnie zle ostatnio chyba jakas deprecha zimowa ... dzis bym pojechala po kolejny test ale nas zasypalo... co poradzicie? Widzicie tam cos czy nie na tych zdj? Czy bzikuje?
-
Ja nie widzę kreski niestety, ale cienie nie zawsze wychodzą na zdjęciach.
Jeżeli chodzi o herbatki dla dzieci to najlepsza jest Roibos, bo nie ma teiny. Cukru bym nie dawała, jest zbędny, jeżeli dziecko nie jest już przyzwyczajone, że musi być słodko.
Moja głównie pije wodę, ale czasami weźmie ode mnie kilka łyków właśnie nieslodzonej Roibos.
Havana3 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Magduullina wrote:Przy chlopcach mialam również bladziochy dopiero po 30 dc i zastanawiam się czy nie lepiej pojechać w pt jeżeli nie dostane @ profilaktycznie na bete . Przy tych sikancach mozna do głowy dostac ... a trochę się boje bo ja te krwawienia zawsze i jakos mi ogólnie zle ostatnio chyba jakas deprecha zimowa ... dzis bym pojechala po kolejny test ale nas zasypalo... co poradzicie? Widzicie tam cos czy nie na tych zdj? Czy bzikuje?
ja jestem z tych co testy na drobne rozbrajają a możesz zrobić zdjęcie w jasności bo krecha nawet blada jest tam gdzie literka tMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
chodzę po domu z telefonem i coś jakby było tam gdzie "daszek" litery t jak wyschnie to krecha pozostanie bo jak nic nie ma to zostaną jedynie ramki a środek biel w miejscu kreski ale póki co dawaj jasne zdjęcie a który to dc?
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyHavana3 wrote:chodzę po domu z telefonem i coś jakby było tam gdzie "daszek" litery t jak wyschnie to krecha pozostanie bo jak nic nie ma to zostaną jedynie ramki a środek biel w miejscu kreski ale póki co dawaj jasne zdjęcie a który to dc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze coś jest ale czy to pełna kreska czy tylko ramka ciężko powiedzieć ja też z synkiem 10 dpo miałam cień cienia cienia i teraz albo faktycznie zrobisz betę w piątek - pytanie kiedy będą wyniki czy w piątek czy dopiero w poniedziałek albo uzbroisz się w cierpliwość (baaardzo trudne ale da się i poczekasz aż śniegi opadną i wtedy na betę np. w poniedziałek lub teścik
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyHavana3 wrote:kurcze coś jest ale czy to pełna kreska czy tylko ramka ciężko powiedzieć ja też z synkiem 10 dpo miałam cień cienia cienia i teraz albo faktycznie zrobisz betę w piątek - pytanie kiedy będą wyniki czy w piątek czy dopiero w poniedziałek albo uzbroisz się w cierpliwość (baaardzo trudne ale da się i poczekasz aż śniegi opadną i wtedy na betę np. w poniedziałek lub teścik
-
ale to głupie jestem tak narajcowana jakbym to ja test robiła hihi:-) no a jak krecha pełna to już w ogóle czad nie martw się na zapas plamieniem teraz nie musi tak być może uda się Ci zdobyć receptę w przyszłym tygodniu.
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔