karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Havana liczę na to ze owu będZie po świętach
Havana3 lubi tę wiadomość
Grudzień 2015 poronienie
Styczeń 2016ciąża biochemiczna
Kwiecień 2016 ciąża biochemiczna
Październik 2016 ciąża biochemiczna
Listopad cud
27 lipca2017 Synek jest z nami
Listopad 2018 ciąża biochemicZna -
Farmaceutka, mnie bolały brodawki przy karmieniu w okolicach owulacji przed porodem nie zauważyłam ich wrażliwości w tych dniach. Za to teraz w ciąży coraz gorzej bolą, w nocy czasem mam dość tego ciumkania na szczęście mąż dużo mi pomaga i nosi małą do zaśnięcia. Nie planuję jeszcze odstawiać, na razie daję radę 20 grudnia mam pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję że będzie już serduszko
Annie, przykro mi z powodu @. Może rzeczywiście jesteś już na stałe wrześniówką i kolejny cykl będzie Wasz
Magdullina, ja też miałam biopsje piersi i czekam od kilku tygodni na wyniki. Na szczęście obciążenia nie mam, więc liczę ze to tylko niegroźna zmiana. Trzymam kciuki za Twoje wyniki!farmaceutka77, Annie1981, Havana3, Magduullina, Casjopea lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Miło że pytasz, dziękuje Oprócz tego bólu sutków super, nie mam mdłości ani nic dziś mąż był z córką na basenie, a ja sobie pływałam obok na „dorosłym”, żałowałam tylko że nie mogę pójść do sauny No, może czasem chce mi się spać w pracy i wieczorem, ostatnio zasnęłam o 20 przed córką ale jak przetrwam tę zmułę to potem mogę siedzieć długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 21:23
Magduullina lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Fajnie ze dobrze się czujesz . A jak u ciebie z praca ? Ja strasznie nie chciałabym wracać na chwile , wolałabym pociągnąć z macierzyńskiego na zwolnienie od razu . Dużo czasu już mi nie zostało ale co zrobić jak dopieroi @ wróciła . Ja już 4 miesiące po porodzie chciałam się starac o maluszka ha ha
-
smeg wrote:Farmaceutka, mnie bolały brodawki przy karmieniu w okolicach owulacji przed porodem nie zauważyłam ich wrażliwości w tych dniach. Za to teraz w ciąży coraz gorzej bolą, w nocy czasem mam dość tego ciumkania na szczęście mąż dużo mi pomaga i nosi małą do zaśnięcia. Nie planuję jeszcze odstawiać, na razie daję radę 20 grudnia mam pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję że będzie już serduszko
Annie, przykro mi z powodu @. Może rzeczywiście jesteś już na stałe wrześniówką i kolejny cykl będzie Wasz
Magdullina, ja też miałam biopsje piersi i czekam od kilku tygodni na wyniki. Na szczęście obciążenia nie mam, więc liczę ze to tylko niegroźna zmiana. Trzymam kciuki za Twoje wyniki!Magduullina lubi tę wiadomość
-
Smeg cudownie że nas wspierasz i że dobrze się czujesz
Czekamy na serduszko
A Casjopea jak Ty się czujesz ? Jak Twoja dzidzia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 05:34
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Dzień dobry bardzo w sobotę
Tak kukam na wykresiki i myślę Farmaceutka pierwsza za nią Przedszkolanka bo one już po plusikach także gwiazdor do nich pierwszy zawita
Czy u Was też tak ... mały jutro 13 m-cy zanikło słowo mama, tata baba a teraz są takie monologi w jego języku bfddbdbjjefubfjbsb...Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
U nas tez monologi we wlasnym jezyku, ale ladnie umie powiedziec mama, tata, baba , dziadzia, chleb, buła, buty, serce, lala no i nasladuje zwierzatka:)
U mnie na wykresie dzieja sie cuda, ale takie cuda juz mialam we wrzesniu i nic z tego nie wyszlo:)
Trzymam za Was kciuki dziewczyny:)Magduullina lubi tę wiadomość