karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Havana3 wrote:Smeg cudownie że nas wspierasz i że dobrze się czujesz
Czekamy na serduszko
A Casjopea jak Ty się czujesz ? Jak Twoja dzidzia ?
Ja podobnie jak smeg, głównie dokuczaja mi brodawki. Ale dramatu nie ma Poza tym też mnie muli na wieczór, ale tak jak smeg jak już przetrwam kryzys to potem siedzimy z mężem do północy i jest ok
Byłam na usg, mam w sobie już prawie 2cm człowieka! Wszystko wygląda super, a mięśniak póki co nie rośnie. Cytologie, którą miałam robiona już w ciąży, o czym jeszcze nie wiedziałam, mam dobrą, wyniki krwi dobre.. Żyć nie umierać Mam tylko problem z niską glukoza i kiepskim apetytem, ale w poprzedniej ciąży też tak miałam, więc luzAnnie1981, MrsKiss, smeg, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Miło, że o mnie pamiętacie, dziękuję
Ja podobnie jak smeg, głównie dokuczaja mi brodawki. Ale dramatu nie ma Poza tym też mnie muli na wieczór, ale tak jak smeg jak już przetrwam kryzys to potem siedzimy z mężem do północy i jest ok
Byłam na usg, mam w sobie już prawie 2cm człowieka! Wszystko wygląda super, a mięśniak póki co nie rośnie. Cytologie, którą miałam robiona już w ciąży, o czym jeszcze nie wiedziałam, mam dobrą, wyniki krwi dobre.. Żyć nie umierać Mam tylko problem z niską glukoza i kiepskim apetytem, ale w poprzedniej ciąży też tak miałam, więc luz
Serce rośnie jak sie czyta takie wiesci❤❤❤Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ten inofem jak ktoś piję to cały cykl czy do owu czy jak? Mam jeszcze witaminy w kwasem foliowym i się zastanawiam czy mogę to wszystko razem brać... Dopiero mi się @ skończyła, owu powinnam mieć gdzieś w okolicy świąt, wiec liczę na jakiś wigilijny cud Nakupiłam ostatnio na Gemini testów owulacyjnych, ale na chwilę obecną jakoś nie czuję że będzie mi się chciało na nie sikać. Na razie po dwóch dniach po 15 godzin w pracy mam od rana kleszcza przy cycku i skupiam całą swoją energię na bobasów którego już mam
Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Miło, że o mnie pamiętacie, dziękuję
Byłam na usg, mam w sobie już prawie 2cm człowieka! Wszystko wygląda super, a mięśniak póki co nie rośnie. Cytologie, którą miałam robiona już w ciąży, o czym jeszcze nie wiedziałam, mam dobrą, wyniki krwi dobre.. Żyć nie umierać Mam tylko problem z niską glukoza i kiepskim apetytem, ale w poprzedniej ciąży też tak miałam, więc luz
Casjpea cuuudownie Farmaceutka dobrze mówi serce się cieszy na takie wieści
Nie zapominaj o nas my tu w ogonku czekamyMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
MrsKiss wrote:Dziewczyny ten inofem jak ktoś piję to cały cykl czy do owu czy jak? Mam jeszcze witaminy w kwasem foliowym i się zastanawiam czy mogę to wszystko razem brać... Dopiero mi się @ skończyła, owu powinnam mieć gdzieś w okolicy świąt, wiec liczę na jakiś wigilijny cud Nakupiłam ostatnio na Gemini testów owulacyjnych, ale na chwilę obecną jakoś nie czuję że będzie mi się chciało na nie sikać. Na razie po dwóch dniach po 15 godzin w pracy mam od rana kleszcza przy cycku i skupiam całą swoją energię na bobasów którego już mam
To jestesmy we dwie tez mam cicha nadzieje na cudHavana3, MrsKiss, Magduullina lubią tę wiadomość
-
MrsKiss wrote:Dziewczyny ten inofem jak ktoś piję to cały cykl czy do owu czy jak? Mam jeszcze witaminy w kwasem foliowym i się zastanawiam czy mogę to wszystko razem brać... Dopiero mi się @ skończyła, owu powinnam mieć gdzieś w okolicy świąt, wiec liczę na jakiś wigilijny cud Nakupiłam ostatnio na Gemini testów owulacyjnych, ale na chwilę obecną jakoś nie czuję że będzie mi się chciało na nie sikać. Na razie po dwóch dniach po 15 godzin w pracy mam od rana kleszcza przy cycku i skupiam całą swoją energię na bobasów którego już mam
Ja też pijam inofem po 2 saszetki dziennie bo duża baba jestem cały cykl
W Wigilię cuda dziwy i rzeczy niemożliwe się dzieją
"kleszcz przy cycku" ale się uśmiałamMrsKiss lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
farmaceutka77 wrote:U mnie juz sluz z ciemna krwia
z ciemną powiadasz... hmm coś chyba za szybko na @. Chociaż w tych pierwszych cyklach wszystko jest takie pochrzanione. Może się uspokoi, jak będzie kawa z mlekiem to coś może być na rzeczy. jak to mówią wyjdzie w praniu.👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Havana3 wrote:z ciemną powiadasz... hmm coś chyba za szybko na @. Chociaż w tych pierwszych cyklach wszystko jest takie pochrzanione. Może się uspokoi, jak będzie kawa z mlekiem to coś może być na rzeczy. jak to mówią wyjdzie w praniu.
-
nick nieaktualnyCasnopeja no super wiesci... Farmaceutka zaciskam kciuki!
A u mnie dziwne rzeczy się dzieją... albo ja jestem tak jakos ostatnio znerwicowana ze wszystko sie jakos gmatwa... 13 plamuenie 14 krwawienie czyste bez skrzepow, 15 malo krwi dzis 16 a tu tylko taki rozowy gesty kurde szyjka poleciala w gore ,rozpulchniona zamknięta trochę mnie to juz męczy, zobaczymy co będzie dalej. . -
ooo kawa z mlekiem ooo, na wrześniowy nie patrz u nas jest tyle zmiennych że nie sądzę żeby było tak samo. trzymam kciuki !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 05:31
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Magduullina wrote:Casnopeja no super wiesci... Farmaceutka zaciskam kciuki!
A u mnie dziwne rzeczy się dzieją... albo ja jestem tak jakos ostatnio znerwicowana ze wszystko sie jakos gmatwa... 13 plamuenie 14 krwawienie czyste bez skrzepow, 15 malo krwi dzis 16 a tu tylko taki rozowy gesty kurde szyjka poleciala w gore ,rozpulchniona zamknięta trochę mnie to juz męczy, zobaczymy co będzie dalej. .Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔