karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie, mój szczęśliwy cykl z Gabą też się zaczął równo 2 lata temu, dopiero mi uświadomiłaś TSH jest trochę za wysokie, ale nie na tyle żeby zablokować zapłodnienie. Poza tym ono czasem skacze, więc możesz sobie zmierzyć jeszcze raz jak już będziesz w ciąży ja miałam w pierwszej 2,5 i byłam na euthyroxie.
Kinga, też trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 20:39
Annie1981, Kinga13, Magduullina lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Właśnie nie sprawdzę sobie już TSH, bo tu nie ma prywatnych labow, a lekarz uznał, że wszystko jest ok.
Zastanawiam się czy to jest do zbicia, choć przy poprzednich staraniach bylo niewiele niższe tj. 1.8 i się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 22:07
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dzięki dziewczyny :* ale już zamontowałam kubek do tej pory miałam cykle 33 dni, teraz ten pierwszy owulacyjny 27, może już zostaną krótsze08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
Eh... Przeczytałam dzisiaj to i jakieś mnie takie naszły negatywne myśli same, że dopóki nie odstawkę małej to z ciąży nic nie będzie Zwłaszcza że u mnie na początku był w obu ciążach niski progesteron, plamienia, krwawienia. I nie wiem czy w ogóle te starania na razie odpuścić, czy próbować małą odstawić... Eh eh
https://www.wymagajace.pl/karmienie-piersia-i-kolejna-ciaza-jak-to-pogodzic/Magduullina lubi tę wiadomość
-
Mrs kiss u mnie starania były odkąd mała skończyła 4 miesiące i nic. Dopiero teraz młoda mnie odstawiła i od razu wricila@ ale ja jestem ciężki przypadek , poprzednim razem tylko dzieku stymulacji zaszłam wiec teraz niewiem czy się uda . No nic czas pokaże o
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMrs kiss mam ten sam problem co ty tez obie ciaze krwawienia i luteina na podtrzymanie .... kurcze.moj mały skonczyl 2 latka tez probujemy ujmowac cyca a cuda inne sie dzieja on teraz tylko do spania chyba że jest chory badz ma zly dzien, nawet w nocy juz malo kiedy sie budzi , chce owszem ale nie ma i koniec. Bo nie chcialabym miec na cycu go do 5 lat heh ... tylko on bez butelki ,bez smoczka od samego początku .....cyc zawsze na pocieszenie
-
Magduullina moja też ani smoka ani butli... Ale teraz tak myślę, że może jej w bidonie w nocy bym coś do picia podawała. U nas najgorsze właśnie nocki. No i jak ją ze żłobka odbiorę to musi dwa cycki opróżnić. W weekendy też w sumie cycy i cycy. No. Chociaż tyle dobrego że do roboty chodzę
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Kubek?
kubeczek menstruacyjny xD
MrsKiss zależy co chciałabyś w tym bidonie podawać... Woda myślę spoko, ale słodkie napoje z bidonu w nocy to szybka droga do próchnicy. Mleko mamy nie przyczynia się do próchnicy i może Twoje odciągnięte w nocy byłoby jakimś rozwiązaniem żeby łatwiej zejść z nocnych karmień, na zasadzie, że cyca nie ma, ale chociaż smak ten sam... Tylko to czyszczenie słomki z mleka pewnie problematyczne
08.09.2017 - Staś
Kinga13 wrote:kubeczek menstruacyjny xD
MrsKiss zależy co chciałabyś w tym bidonie podawać... Woda myślę spoko, ale słodkie napoje z bidonu w nocy to szybka droga do próchnicy. Mleko mamy nie przyczynia się do próchnicy i może Twoje odciągnięte w nocy byłoby jakimś rozwiązaniem żeby łatwiej zejść z nocnych karmień, na zasadzie, że cyca nie ma, ale chociaż smak ten sam... Tylko to czyszczenie słomki z mleka pewnie problematyczne -
karolinams wrote:Mrs kiss u mnie starania były odkąd mała skończyła 4 miesiące i nic. Dopiero teraz młoda mnie odstawiła i od razu wricila@ ale ja jestem ciężki przypadek , poprzednim razem tylko dzieku stymulacji zaszłam wiec teraz niewiem czy się uda . No nic czas pokaże o
-
farmaceutka77 wrote:Wlasnie jak sie kubek sprawuje?
świetnie używam od trzech cykli i jaram się jak pochodnia xD czasem proponuję co nieco mojemu, a potem sobie uświadamiam, że przecież mam okres ;P można zapomniećfarmaceutka77 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
nick nieaktualnyKinga ja również spróbuje heh dziewczyny doradzcie mi proszę bo zauważyłam cos dziwnego ok niby okres krótszy plamieniem pol dniowym kawa z mlekiem zakonczone ale cos mnie niepoloi przeważnie do owu brak sluzu a teraz taki jak przed miesiaczka bialy ciagnacy się no ja glupieje poprostu juz..