karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj kochane heh znamy ten stan będzie jak będzie mam nadzieję że dobrze heh ja spinam posladki i bede atakować meza moze na 30 zrobi sobie core kurde... fajnie by było.. heh u mnie juz koniec miesiaczki po takim cyklu az dziwne jutro rejestruje się do gina bo już nie chce się zamartwiac i denerwować
Havana3 lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Oj kochane heh znamy ten stan będzie jak będzie mam nadzieję że dobrze heh ja spinam posladki i bede atakować meza moze na 30 zrobi sobie core kurde... fajnie by było.. heh u mnie juz koniec miesiaczki po takim cyklu az dziwne jutro rejestruje się do gina bo już nie chce się zamartwiac i denerwować
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Dobry wieczór Witam się znowu na różowej stronie.
O mojego księcia z bajki staraliśmy się 9 miesięcy. Generalnie "robiliśmy" dziewczynkę, a okazało się na prenatalnych, że jednak sprzęt po ojcu Straciłam głowę dla niego kompletnie. Urodzony 29.05, 3 dni przed terminem.
MM dostawał czasem od 2 mies życia, m.in. przy kryzysach laktacyjnych skokach itd bo jest na to strasznie podatny. Od 5 mies życia jest karmiony pół na pół (słabe przyrosty, wstawanie na cyca w nocy co 40 minut). Teraz już ma prawie 8 miesięcy i od początku grudnia staramy się dorobić mu rodzeństwo. Narazie już jestem po pierwszym okresie od starań. A okres po porodzie wrócił mi szybko. Na początku cykle miałam co 28 dni, a teraz się poprzestawiało i ostatni trwał ponad 40. Dopiero zacznę przygodę z testami owulacyjnymi, też zamówiłam te paskowe. Teraz robiłam kilka na próbę to akurat wychodziły takie jakie uważacie za pozytywne (trochę Was poczytałam do tyłu).
Piję symfolic od listopada (przy Adasiu po drugim opakowaniu picia się udało), zażywamy oboje wit D 2000, b complex, witaminę E.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę powodzenia
Magduullina, Holibka, Casjopea, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Anna. Witaj i powodzenia
Ja jesteśmy załamana. Już po płodnych i po owu a nie mam ani jednego serduszka na wykresie Cykl na straty, ciężko mi sobie z tym poradzić -
Magduullina wrote:Oj a to dlaczego? Nie było jak? Czasem tak bywa kochana ja zawsze wszystko obliczone wystarane i gowno z tego...następnym razem będzie lepiej ;*
Magduullina lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Mąż jest chory i trochę niedysponowany. Próbowaliśmy, ale się nie udało. A jeszcze córka nam sie w trakcie budziła, więc nic z tego
Havana3, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Oo zajrzałam na chwilę zobaczyć co u was słychać a tu takie wieści! Widzę kreskę farmaceutka, trzymam kciuki żeby ciemniała! i gratuluję dziewczyny nowych ciąż, za staraczki trzymam kciuki :*
Ja już na końcówce, nie mogę uwierzyć jak szybko mija mi ta ciąża! Synek póki co się nie odstawil, ale cyca już tylko do spania... Zobaczymy jak to będzie po porodzieHavana3, Magduullina, Annie1981, k878 lubią tę wiadomość
-
mamakropka. wrote:Oo zajrzałam na chwilę zobaczyć co u was słychać a tu takie wieści! Widzę kreskę farmaceutka, trzymam kciuki żeby ciemniała! i gratuluję dziewczyny nowych ciąż, za staraczki trzymam kciuki :*
Ja już na końcówce, nie mogę uwierzyć jak szybko mija mi ta ciąża! Synek póki co się nie odstawil, ale cyca już tylko do spania... Zobaczymy jak to będzie po porodzieHavana3 lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63bdc4023f93.jpg
Dziewczyny zatestowalam przed chwila... 9dpo :o
Gratulacje gratulacje gratulacje
Grudzień 2015 poronienie
Styczeń 2016ciąża biochemiczna
Kwiecień 2016 ciąża biochemiczna
Październik 2016 ciąża biochemiczna
Listopad cud
27 lipca2017 Synek jest z nami
Listopad 2018 ciąża biochemicZna