"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok super ze akcja tak szybko przebiegła i ze wszystko jest dobrze... rosnijcie zdrowo... zdrowka dla ciebie i maluszka
Posok82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Noo pięknie magdzia! Nawet nie muszę powiększać miniaturki żeby zobaczyć tą drugą kreseczkę
Niech Fasolinka sobie teraz zdrowo rośnie. Czyli grudzień? Piękne Święta
Planujesz betę albo szybszą wizytę u gina?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Betę w sobotę a do gina zadzwonię w poniedziałek żeby nie blokować terminu HSG noi żeby mi powiedział co z luteina więc pewnie będę musiała wcześniej do niego zawitać za jakiś tydzień mysle
ladybag, Caro lubią tę wiadomość
-
Madzia piękna kreska
Caro bierz magnez - ja o niego pytałam swojego gina w związku z tymi moimi skurcz ami. Powiedział ze spokojnie mogę sobie brać magne b6 nawet 2x dziennie i ze tego magnezu w tabletkach się nie przedawkuje. A mówił o tym konkretnym bo on ma jakiś mleczan czy jakaś inna cholerę i się niby lepiej wchlania
Mamaginekolog w 1 ciąży tez brała magnez bo właśnie miała skurcze od 20 tyg.
I powiem Ci ze mimo iż ja juz w połowie to i tak zawsze przy każdej wizycie w toalecie wszystko oglądam.. tak już chyba będzie do końca
Co zrobisz jak nic nie zrobisz no
Staraj się o tym nie myśleć choć wiem ze to trudne.
Ja się trochę uspokoiłam bo zmieniło mi się myślenie. .
Robie wszystko co każe lekarz, biorę leki, nie forsuje się - no na rzęsach staje. Mąż dba o mnie jak o jajko. Nic już więcej zrobić nie mogę, wszystko w rekach więc martwienie się nic tu nie pomoze - w końcu to do mnie dotarłoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 09:28
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki w ten piękny weekend
Caro trzymam kciuki za poniedziałek na którą godzinę wizyta ?
Karolaa jak tam po CLO?
Ladybag już teraz poleci z górki za nim się obejrzysz będziesz tuliła już synka
Calanthe co u Ciebie ?
Magdzia PIĘKNIE piękny Marzec dla was a zaś potem Grudzień
u mnie dziewczyny w tym cyklu bardzo czuję jajniki a dziś nawet nad ranem obudził mnie dziwny ból podbrzusza,ciężko opisać jaki bo nigdy takiego nie miałam takiego, jakby skurcz zmieszany z kującym.
Też bym chciała żeby początek Kwietnia,początek wiosny był dla mnie magiczny a zaś potem Grudzieńah jak fajnie by było !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 12:02
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ladybag no właśnie poprosiłam siostrę żeby mi kupiła ten Magne B6 w aptece. Przyniesie mi po południu. Właściwie to tak się zastanawiałam i może faktycznie chodzi o ten magnez, bo ja od początku ciąży "obraziłam się" na słodycze a przed ciążą byłam strasznych łasuchem.. Czekolade 70% sobie jeszcze zażyczyłam co by ten magnez podnieść
I powiem Ci, że jest właśnie tak jak piszesz. Staje się na rzęsach i to dosłownie.. Ale. Człowiek myśli, Pan Bóg kreśli. Oby miał dla Nas dobry plan :*
Judi mam wizytę na 17:00 no ale u pana E czas jest pojęciem względnym więc nie wiem o której ona dokładnie będzie hehe. Jak zwykle zresztąNoo i życzę Ci żeby faktycznie wszystko przepowiadało się tak jak u magdzi. Żeby hsg nie było potrzebne
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJudi w sumie czuję się dobrze
dzisiaj może trochę bardziej zamulona ale nie wiem czy to od clo czy po prostu na pogodę bo jutro ma padać deszcz i wgl cały następny tydzień
ech z tą wiosną to nie tak pięknie jak miało być. Dziś pewno ostatni taki ładny dzionek.
-
Kochane, a mi jest tak smutno...
Moja bratowa za kilka dni ma termin porodu (zaszła w ciąże niecały miesiąc po ślubie, ja mielismy slub 3 mies po niej) i cały czas wszyscy w rodzinie mówią o jej ciąży. Nie widzą, ze mi to sprawia przykrość;/ Nie wiem, czy tak ciężko się domyslic, co ja czuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozumiem że z Tobą wszystko ok? Warto przekonać męża by zrobił b.nasienia to bardzo ważne przy staraniach bo często wychodzi problem po stronie mężczyzny ale wiem że faceta ciężko namówić
mam jednak nadzieję że niedługo zajdziesz w ciążę i badanie nie będzie potrzebne
-
malgos91 wrote:Kochane, a mi jest tak smutno...
Moja bratowa za kilka dni ma termin porodu (zaszła w ciąże niecały miesiąc po ślubie, ja mielismy slub 3 mies po niej) i cały czas wszyscy w rodzinie mówią o jej ciąży. Nie widzą, ze mi to sprawia przykrość;/ Nie wiem, czy tak ciężko się domyslic, co ja czuje...
Malgos, jesteśmy z mężem po ślubie przeszło 6 lat, razem 12. Od samego początku naszej znajomosci chcieliśmy mieć dziecko - tak naprawdę z pomocą lekarzy walczymy o dziecko od 6 lat i uwierz mi, ze przez ten czas wszystkie moje koleżanki zaszły w ciaze. Te, które chciały i te którym to nie było w głowie..wiem co czujesz, tak jak każda z Nas tu starających sie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 15:24
Długa droga za nami.. -
Karolina2787, jak się czujesz po Cleo? Ja byłam na monitoringu, mam tłusty pęcherzyk i jutro dostanę prengyl na pękniecie, ale niestety będę musiała gdzieś szukać pielęgniarki na pogotowiu, bo sobota, a jak nie znajdę to sama sobie zrobię
Pozdrawiam Dziewczyny weekendowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 18:08
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]