"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale cudowny weekend, cieplutko i slonecznie, takie dni to ja uwielbiam. Caly rok tak mogloby byc... Spedzilam pare godzin na sloneczku, zazywalam witaminki D do tego spacerek, pyyyszne lody od razu czlowiek sie lepiej czuje.
Jutro powtarzam bete i mam juz lekka treme czy dobrze przyrosnie itp..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A ja padam na pysk - tyle km zrobiłam dziś ze aż dziwne ze jeszcze stoję
Mam z dziś 2 wnioski
1. Obraziłam się na h&m
2. Zaczynam mieć lęki przed jazda komunikacja miejska
Madziuchna pysio do góry my w dniu wczorajszym rok temu przezywalismy poronienie. . Tez miałam ciężki dzień z tego powodu.
Ale jak dziewczyny piszą staraj się nie rozpamietywac, nosisz maluszka pod sercem i niech teraz tylko to zajmuje Twoja głowę
Yoselyn będzie dobrze Trzymam kciukiYoselyn82, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Madziu nie smutaj sie, glowa do gory, musi byc teraz dobrze
magdzia26 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ale ogrodniczek dzisiaj
A u mnie właśnie Małż wpadł na pomysł żeby jechać do Castoramy i zakupić wiszące doniczki na balkon i zasadzić właśnie bratki
magdzia nie smutaj :* Ja już raz przeżywałam "ten" dzień w lutym. Kolejny będzie w czerwcu. Pamiętam, ale staram się nie smutać.. Choć wiem co czujesz. Tulaski Co do objawów ciążowych to tak naprawdę dopiero w tej ciąży poczułam co to mdłości więc każda jest inna. Jeszcze przyjadą ze zdwojoną siłą
Yoselyn Spokojnie. Beta napewno ładnie przyrasta Wyniki będziesz miała jutro?
veritaserum u mnie Małż przez ostatnie pół roku wyjeżdżał i wracał na weekend. Taką miał inwestycję do zrobienia. I na początku było fajnie, ale z czasem było mi coraz bardziej przykro. Zwłaszcza przy starankach
A od wtorku bierze urlop!!! Jeee! Cały tydzień dla Nas Brakowało mi tego.
ladybag dlaczego się obraziłaś na h&m? A co do jazdy komunikacją miejską to chyba bym w ciazy się nie zdecydowała heh. To szarpanie, czasem tłum ludzi. Ehh szkoda gadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:22
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro super ze spedzisz z mezem tyle czasu, moj tez bedzie bral urlop i moze wtedy sobie gdzies pojedziemy np nad morze
Tak jutro bede miala wyniki ale wieczorem dopiero, jak ostatnioMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ha.. aktualizacja.. do zaszczytnego grona dołączyło tesco
Caro wiesz co no ja nie mam wyjścia bo nie mamy auta.. a właśnie najgorsze są te tłumy i one właściwie nie są czasem a są no stop.. szczególnie teraz jak nam taką rewolucję w komunikacji wprowadzili. Dziś niby niedziela a ludziów jak mrówków:/
I oczywiście jedziemy.. stoję kolo faceta a on do żony "nie patrz tam" o lol...
Na szczęście babeczka parę siedzeń dalej z dwójką dzieci kazała im usiąść na 1 siedzeniu i mi ustąpiła
Niech żyje kultura
A czemu się obraziłam
Chciałam sobie kupić parę fatalaszkow bo ciepło i nie mam w czym chdzoic
Bo bluzki rozmiarowo nadal są dobre ale sięgają mi do pępka
Przymierzalam kilka rzeczy i stwierdziłam ze.. rozmiar rozmiarowi nie równy - tu Ameryki nie odkrywam ale w ciuchach ciążowych to już w ogóle jakiś kosmos jest. .
Jedna bluzkę przymierzam xs dobra.. inna przymierzam S za duża mniejszych nie ma.. jeszcze inna M i mimo iż mąż mówił ze ok to ja czułam się nie komfortowo koniec końców nic nie kupiłam
Poszliśmy do tesco na zakupy i tam kupiłam kilka bluzek w swoim rozmiarze tylko po prostu długie i zakrywaja maluszka wiec jest ok.. szkoda tylko że placilismy w samoobslugowce i w domu dopiero zauważyłam że wszystkie mają te klipsy... no szlag by to.. wiec mam wycieczkę do tesco znów by mi je zdjeli -
nick nieaktualny
-
Chyba najbardziej się boje ze znowu będzie to samo co w sierpniu nie czuje żadnych objawów tak samo jak wtedy staram się myśleć pozytywnie ale boję się jak nie wiem co z tamtą strata się pogodzilam ale jakby coś teraz się stało to bym chyba umarła z synkiem miałam mega mdłości w ciąży od początku i czułam rozpieranie w brzuchu a teraz nic... kompletnie nic boje się mam jakieś zle przeczucia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia jeśli to Cię uspokoi to mykaj na tą betę, chociaż zobaczysz co i jak ale weź pod uwagę też to że każda ciąża jest inna i nie zawsze musi być jak za pierwszym razem. Inne objawy i inne dolegliwości czy też brak objawów.
-
magdzia26 wrote:Ja chyba dopóki nie pójdę na pierwsze usg to będę swirowala nie wiedziałam że będzie aż tak ciężko tak bym chciała się cieszyć a nie umiem...
Będziesz świrowala juz do końca. Ale wysiłek się opłaci zresztą sama wieszmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny