"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny u mnie pogada letnia, 20 stopni i piękne słońce, właśnie się pakujemy i jedziemy na działeczkę
Yoselyn82, huraaaa !!!! Serdeczne gratulacje
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
No my dzis tez idziemy na spacerek, posiedziec na sloneczku i na pyyyszne lodyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Jestem w domu po męczącej zakupowej wędrówce. Mianowice polataliśmy po sklepach z moim kupiliśmy sobie trampulki oczywiście obowiązkowe na wiosnę u nas potem wiadomo to tu to tam. W końcu czekamy na autobus i mój szuka karty bo chce bilet w mpku kupić a tu karty nie ma, szukamy po kieszeniach, po torbach nigdzie nie ma. Szlak! Wracamy tą samą trasą co szliśmy może gdzieś leży-nie ma, do sklepu jednego, drugiego-cholera no nie ma, monitoring przetrzepaliśmy u ochroniarza w sklepie-nie ma musiałam dzwonić do banku i zgłosić że zgubiłam, a po kasę poszłam do mojej pracy na szczęście mnie poratowali masakra!!! Zdycham w domu bo nogi to mi w D... wchodzą a jeszcze mnie podkusiło żeby na obcasie założyć łaaaa... padam na twarz taki o to dzień sobie naszykowaliśmy. To wszystko wina mojego bo oczywiście wszystko w kieszeniach nosi czy to kartę czy pieniądze no i doczekał się w końcu że coś zgubił. Teraz kupię mu portfelWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 14:22
-
Dziewczyny,
mam już wyniki. Słabo to wygląda. Bardzo przekroczone antyTPO i TSH też za wysokie przy staraniach Prolaktyna za wysoka, do tego po obciążeniu urosła 18x, progesteron z kolei dość niski jak na fazę lutealną, dziś 22dc.
TSH 3,200 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 2,75 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 1,17 ng/dl 0,93 1,70 N
anty-TPO 232,00 IU/ml 0,00 34,00 H
anty-TG 33,60 IU/ml 0,00 115,00 N
Progesteron 10,70 ng/ml faza pęcherzykowa: 0,057- 0,893 ng/ml
faza owulacyjna: 0,121 - 12,0 ng/ml
faza lutealna: 1,83 - 23,9 ng/ml
Prolaktyna 545 mIU/l 102,00 496,00 H
Prolaktyna po MCP 10023 mIU/l
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:00
-
Hej, co tu za wieści miłe
Gratuluje nowej fasolce.
My mimo pięknej pogody za oknem walczymy z pierwszym pokojem. Czekamy jeszcze 10-15 min. i dajemy kolor. Nie będzie to typowo dziecięcy pokój bo mamy mega małe mieszkanie, które jest tylko naszym przystankiem, więc zmieniamy tylko kolor i już. Kolor neutralny - jesień lniana, mega delikatny.
Miłej reszty dnia.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Witam się Weekendowo
Piękna pogoda. A powiem Wam że nawet dzisiaj wstałam z wyrka i zrobiłam obiad! Pierwszy od 6 tygodni hihi Potrawka z kaszą i słodką marchewką mniam mniam!
myszkak wydaje mi się, że to będzie Hashimoto. Chociaż pewnie jakby Gaduua gdzieś nas podczytywała to najlepiej zinterpretuje wyniki bo też ma Hasi. Co do prl to napewno coś na zbicie dostaniesz. Na spokojnie i pędz do endo. Co do progesteronu to wydaje mi się ze nisko. Ja w 21dc miałam zazwyczaj ok 21.
Karola trampulki też muszę takowe zakupić heh. Ale Wam się ogólnie akcja trafiła. Pewnie strachu się najadłaś co nie miara.. Ja kiedyś znalazłam kartę do bankomatu na parkingu przed domem. Okazało się że świat jest mały i że karta należy do znajomego sąsiadki mojej siostry
Samara ten kolorek to taki wpadajacy w brąz? Bo ciekawie brzmi jego nazwa
calanthe grill? Ulalal Zazdroszczę! Ciekawe czy ja w tym roku zjem sobie kiełbaske z grilla. Mam takie problemy z trawieniem, łącznie z wzdęciami i zaparciami, że dzisiaj przemogłam się na siemie lniane - NIC, śliwki - NIC, ogórki kiszone - NIC, akt desperacji = wypiłam wodę po ogórkach - NIC, woda z cytryną - NIC. Dopiero po jakimś czasie nieznacznie się ruszyło. TragedziKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Calanthe ja przed ciążą znalam parę sposobów "niezawodnych" na zaparcia. Jednak w ciąży żadne z nich nie dawały rady
Zazdroszczam grilla
Samara to taka trochę kawa z mlekiem ten kolorek faktycznie neutralny ale dzięki temu można poszaleć z kolorami dodatków
Myszkaka nie ma się co załamywać naprawdę - żeby tylko takie problemy miały kobiety promujące zajść w ciążę pyszczek do góry
Fajnie ze są wyniki, teraz idź do dobrego endokrynologa i dzialaj
Karolajn na zakupy w obcasach :> i teraz nóżki bolą. .hmm.. ja myślę że mąż powinien Ci wymasowac stopki na początek a potem możecie kontynuować plan na wikendKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaro żebyś wiedziała. Najgorzej że na połączenie z bankiem czekałam chyba z 15 min wysłuchując ich przezaje....ej muzyczki Co do zaparć to na mnie działa właśnie kawa z mlekiem zawsze rano albo coś mlecznego typu danio. Jeszcze wiem że po jakach sadzonych mnie goni może wypróbuj hihi
Ladybag te butki to ogólnie wygodne bo na słupku, takie stabilne i wiesz jak spokojnie się łazi to ok ale teraz musiałam dosłownie biegać więc to już przesada. No mój mi to już wynagrodził hehe zobaczymy jakie efekty tego będą. Dziś czułam strasznie lewy jajnik ale taki inny ból niż zawsze nie wiem jak go określić, przeszkadzał mi się ułożyć w łóżku i spać. Mam nadzieję że to pękający pęcherzyk
Madzia nie smutaj, Tulam Nie rozpamiętuj tego, wiem że ciężko ale jednak masz powód do radości więc teraz skup się na tym a brak objawów to też objaw. W każdej ciąży inaczej więc nie martw się na zapas
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny!
Jeszcze nigdy tak się nie ucieszyłam czytając wasze wiadomości!! Ogromnie gratuluję nowej fasolce!!
U mnie piękna pogoda a ja się Kisze na kursie.
Odebrałam wynik z AMH i jestem rozczarowana- 19,28ng/ml przy normie ok 4. Już sama nie wiem - inne wyniki z normie a inne ponad 300% normy. Do tego cała rodzina się pyta kiedy nam się rodzina powiększy a jakoś nie mam ochoty tłumaczyć że się nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 09:18
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualnyMagdziula no wiesz co taka pogoda, wiosenna słoneczko świeci a Ty fasolkę w sobie nosisz tylko się cieszyć. Jak noc Ci dała w kość to teraz sie połóż i odpocznij, zrelaksuj się, jakąś miłą muzyczkę puść i daj się ponieść. Odetchnij
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Padam na twarz. Właśnie skończyłam "porządki" na balkonie, zasadziłam bratki i żonkile, jestem mega zmęczona ale zadowolona bo kwiaty są piękne w końcu czuć wiosnę no i głowa mi odpoczęła od myślenia o problemachKarolina2787 lubi tę wiadomość