"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Anusias bardzo bym chciała żeby tak było... Tobie oczywiście życzę tego samego żeby zakończyło się groszkowo 3mam kciuki mocno!
Cholera dziewczyny z jakiej stronki bierzecie avki? Chciałam zmienić na jakiś wesoły ale jakoś ten mi nie pasuje haha
Wystarczy, że w google wpiszesz "avatary"32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyJa robiłam testy w okolicach 12,13dc miałam pozytyw ale kiedyś też spróbowałam pod koniec cyklu chyba z 2 czy nawet 1 dzień przed @ i też był pozytyw więc już przestałam je wgl robić,co do temperatury to nie chce mi się jej mierzyć ale może zaczne od jutra albo wt zobaczę
Mam dzisiaj takiego lenia ale zarazem nie wiem czemu ale popłakałam sie bez powodu dzisiaj masakra ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Karola fajny ten konik PONY o ile się nie mylę
hahaha Judi tak to pinkie pie haha na początku pomyślałam że to śmieszne i wesołe ale teraz myślę a raczej czuję się jak Jola Rutowicz
P.S a tego bardzo nie chcęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:46
-
Witam się i ja
Znów zapomniałam hasłą ciekawe ile razy jeszcze będę je resetować
Judi, KArolajn super nowe Avki
Samara U nas też wczoraj wieczorem wiało tak, że wychodząc z klatki wyrwało mi z ręki drzwi
Nawet pies sam gnał do domu
I nie straszcie tym śniegiem
Kolorowy balonik Ja tam testy robiłam zazwyczaj koło 20.. myślę, że jeśli miałby wyjść to pora nie ważna. Jeśli piszesz, że tyle czasu wychodzą negatywne to ja bym poszła na monitoring i sprawdziła - co ma wyśmiać - łaski nie robi - od tego jest
Caro a jak tam Ci? jeszcze tylko tydz do podglądania dzidzi
Gadi Kompletujesz już?
Ja na razie tak nieśmiało ostatnio byliśmy w tesco na zakupach takich nie dzieciowych tylko zwykłych ale nie mogłam się powstrzymac i parę ciuszków kupiłam z f&f, są taaaaaaaaaaaaaaakie słodkie, że się popłakałam w sklepie z radości.. hahahaha
https://www.tesco.com/direct/ff-born-in-2017-sleepsuit/207-1625.prd?source=others
Były takie słodkie z misiem, ale zdj znaleźć nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 20:58
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak no jak napisałaś o Rutowicz to faktycznie mi sie tak skojarzyło
aczkolwiek zawsze uważałam, że little pony są urocze
znalazłam !
https://i1.static-shopcade.com/270x270x1935/588255fbcb2645bad17453f7prdj9c/aHR0cHM6Ly9zYy1wcm9kdWN0LWltYWdlcy5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tLzU4LzU4ODI1NWZiY2IyNjQ1YmFkMTc0NTNmNy1iYjFmZThhOTY5MGZlMGQ0NzUwODdhMGU1NmFlZDliZDA4YjJhYzc4LmpwZw%3D%3D/ff-long-sleeve-bodysuit-and-bear-face-dungarees-set-infant-boys-size-00-01-monthsWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 21:30
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamara myślę że jeśli chodzi o CLO to na każdą inaczej działał ten lek,każda z nas ma inny organizm więc i ja i Ty i każda która brała ten lek może tylko zdać relacje jak to było jak my braliśmy więc myślę że dziewczyny nie mają co się tak sugerować naszymi objawami i jak wyglądały cykle bo u nich może być jeszcze inaczej
widzę że u Ciebie to już prawie końcówka jak to zleciało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny, ja dzisiaj pierwsza Witam z kawą, już drugą
Karolina, melduję, żyję, nic mi nie jest jak na razie... A jak u Ciebie? Ciocia z czerwonymi walizkami zawitała?kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
veritaserum wrote:Nie znam się na tym, ale ginekolog widział na usg po owulce, że jest słabo unaczynione ciałko żółte plus badałam często progesteron po owulacji i był w granicach 8-10 czyli słabo.
zobaczymy co dalej, mimo miesiączki mam pozytywne myśli
Rozumiem, dzięki z ainfo. No ja właśnie tez mam niski progesteron, mega niski i faszerowałam się dupkiem i teraz kazali mi na szczęście odstawić ale Cleo weszło w grękilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualny
-
Karola, rób test !!! No co Ty. ja po dupku nigdy nie czekałam, Ty też nie musisz... Zrób testa. Jak sie nie wierzy w sukces to najczęściej ciach i fasolakilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url]