"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dobra, jak do wieczora nie przyjdzie to jutro zrobię testa.
Mamy dowody, że obiecałaś! Bosze, chce do domu a dopiero od 7 pracę zaczęłam, ale dziś zupełnie nie mam co robićKarolina2787 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualny
-
Aaaaaaaaaaaaa napisałam posta i mi zniknął O Człowieku.. No to drukuje od nowa.
Hejo Dziołszki
Karola toż to nie jest taki zwykły kucyk ten Twój avatar. Przecież to PINKIE PIE! Najbardziej zakręcony i różowy kucyk w Ponyville Hehehe. A poza tym jak jutro nie zatestujesz (przy sprzyjających warunkach) to normalnie wstanę i przyjadę tam do Ciebie, dam testa w dłoń, wepchne do łazienki i będę czekać tak długo pod drzwiami jak już sikniesz! Ooo!
ladybag noo już do wizyty tydzień. 7 dni. Jaaa. Te trzy tygodnie to wieczność normalnie! Teraz umówię się z nim za dwa haha A ogólnie czuję się naprawdę dobrze. Chociaż będę podkreślać za każdym razem, że nie chce zapeszać. Jestem jakoś pozytywnie nastawiona. A Małż totalnie oszalał na punkcie ciąży
Samara a może faktycznie czymś się zatruliście z Mężem? Tak Was obydwóch wzięło. Mam nadzieję że dzisiaj samopoczucie już lepiej:-)
Judi ale fajny avek Czytałam o Twojej wizycie w Poznaniu. A ogólnie jesteś zadowolona? Teraz te info jakie dostaliście zanosisz do gina czy zostajecie już tam w Poradnii?
Anusias też zmiana avka! To chyba tak na wiosnę wszystkie się zmieniają Jak dzisiaj po Clo? Jakieś miałaś objawy lub inne samopoczucie?
magdzia a Ty testa kiedy planujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 08:32
Karolina2787, magdzia26 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro dokładnie tak miało być z tym avkiem hehe szalenie wesoło i pozytywnie a przy tym pasuje do różowej stronki hihi. Co do sikańca to zrobię jutro już obiecałam więc mimo iż nic z tego nie będzie to zrobię dla Was
Cieszę się że masz się dobrze i dzidzia zdrowo rośnie ❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 08:39
Caro lubi tę wiadomość
-
Caro, to jest straszne jak człowiek nadrukuje elaborat a tu ciach, skasowany znam to uczucie, człowiek uczy się cierpliwości Po Clo dobrze, jak na razie jest git. A jak Twoje samopoczucie? Mój avek taki jakiś smutnawy chyba, patrząc na Wasze, chyba muszę zmienić na coś bardziej pozytywnego
kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Caro ja się nie zamierzam spieszyć z testem dopiero 23 dc więc mam czas jeżeli plamienia nie przyjdą to w piątek zatestuje żeby sprawdzić czy mam odsatawiac luteine ale jakoś nie czuje się ciazowo...dokładnie tak samo jak co miesiąc chociaż zrobilabym wszystko żeby nie iść na HSG a jedyne ciąża by mnie uratowała przed tym badaniem
-
Witam i ja
Mam głupie pytanie
Czy orientujecie się czy kleje do tapet są szkodliwe dla ciężarnej?
Czytałam, że nie, ale może komus sie cos obiło o uszy?
Karolina2787 wrote:Dobra, jak do wieczora nie przyjdzie to jutro zrobię testa.
Haha no to teraz nie masz wyjścia - chyba nie chcesz mieć na sumieniu Caro.. żeby podróżowała biedna w taką pogodę
Caro wrote:ladybag noo już do wizyty tydzień. 7 dni. Jaaa. Te trzy tygodnie to wieczność normalnie! Teraz umówię się z nim za dwa haha A ogólnie czuję się naprawdę dobrze. Chociaż będę podkreślać za każdym razem, że nie chce zapeszać. Jestem jakoś pozytywnie nastawiona. A Małż totalnie oszalał na punkcie ciąży
Fajnie, że nastawienie pozytywne Suwaczek zaraz pokaże wejście w 11 tydz !!!
Jest dobrze A przy tylu ciotkach trzymających kciuki nie może być inaczejKarolina2787, Anusias, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry i ja.
Pogoda dalej beznadziejna, rano znowu leżał śnieg. Dziś sobie chociaż pospałam i nadrobiłam poprzednią nockę.
Jak facet choruje to mieszkanie zawsze wygląda jak po jakimś wybuchu. Nawet jak ja zdychałam to byłam w stanie ogarnąć, a po facecie nie nadąży się. Taka rozgrzewka przed dzieckiem.
Karolina - no i git. Będziemy tu ładnie czekać.
Caro - Super, że już niedługo kolejna wizyta, jestem pewna, że będzie ok i znowu odetchniesz. Już niedługo koniec I trymestru, leci czas, leci.
Hej, hej zbliżamy się do 1000 str.Karolina2787, ladybag, Caro lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Karolina2787 wrote:Zrobię testa, zrobię ale to byłby cud jakby coś wyszło także bez nadziei ale zrobię dla Was
Magdzia kciukam za zieloność u Ciebie ❤
Ladybag co do klejów nie mam pojęcia także nie pomogę niestety.
Wiesz - moja koleżanka która obecnie ma 7 mcznego bobasa niby nie miała owu (robiła testy i wszystkie negatywne jej wychodziły i była pewna, że nic w tym cyklu nie da rady - wiem, że testy owu a monitoring to co innego, ale jednak ) - także pamiętaj - dopóki @ nie ma to wszystko mozliwe i życze 2-óch kresekSamara wrote:Dzień dobry i ja.
Pogoda dalej beznadziejna, rano znowu leżał śnieg. Dziś sobie chociaż pospałam i nadrobiłam poprzednią nockę.
Jak facet choruje to mieszkanie zawsze wygląda jak po jakimś wybuchu. Nawet jak ja zdychałam to byłam w stanie ogarnąć, a po facecie nie nadąży się. Taka rozgrzewka przed dzieckiem.
Hahaha dobre
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja jakos nie mogłam zasnąć w nocy..
Caro wiesz co jakoś pół na pół jestem zadowolona, bo szczerze myślałam wzdłuż jakies badania zleci na pierwszej wizycie a tv tylko pobrana cytologia, coś mnie się wydaje że ona i tak zupełnie dobra nie wyjdzie bo niestety wymaz był z domieszką krwi..
Chcialabym żeby był dobry i chcialabym mieć zrobione te hsg. Nie powiem że nie bo lekarka bardzo miła i przyjemna. Wiesz myślałam zeby gdzies iść tu u nas do lekarza ale sama już nie wiem. -
nick nieaktualny
-
Anusias wrote:Samara, kłuły Cię jajniki podczas Clo?
Tak i to bardzo, dzięki temu wiedziałam, że pęcherzyki dojrzewają. A im więcej ich tam dojrzeje tym gorzej boli, ale to dobry bólladybag lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Samara, ale od pierwszego dnia stosowania Cleo? Bo mnie kłują tak jak na owulkę albo okres ale to dopiero 6 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 11:12
kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Anusias wrote:Samara, ale od pierwszego dnia stosowania Cleo? Bo mnie kłują tak jak na owulkę albo okres ale to dopiero 6 dc
No od pierwszego dnia nie, tak od trzeciego mniej więcej. Ale wiesz każda reaguje inaczej.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Samara - rozumiem, ja w sumie łyknęłam wczoraj ok 18 chyba, dziś drugi dzień. Możliwe, ze już działa. Dzięki za info. Tak mnie kusi żeby iśc na siłkę, ale zgodnie z Twoimi wytycznymi odpuszczę
Karolina 2787 Kochana, melduję, kłują jajniory
Karolina2787 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url]