X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika Bocian-Białystok
Odpowiedz

Klinika Bocian-Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Zonka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do niektórych rzeczy potrzeba czasu.
    Ale myślę,że sama wizyta u dietetyka, w wcześniej wykonanie krwi, która zleci już może zadziałać w głowie.

Dietetyk wziął męża o "testorenowej" strony i siły do dalszego aktywnego życia sportowego (zapaleniec).

Nie wiem czy to też dało coś, ale mówię na początku nie wierzył, potem zaczęłam spamować mu wynikami ludzi po wizytach, które udostępniał Marcin na insta i póki co oby nie zapeszyc do przodu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ