X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika Bocian-Białystok
Odpowiedz

Klinika Bocian-Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Zonka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do niektórych rzeczy potrzeba czasu.
    Ale myślę,że sama wizyta u dietetyka, w wcześniej wykonanie krwi, która zleci już może zadziałać w głowie.

Dietetyk wziął męża o "testorenowej" strony i siły do dalszego aktywnego życia sportowego (zapaleniec).

Nie wiem czy to też dało coś, ale mówię na początku nie wierzył, potem zaczęłam spamować mu wynikami ludzi po wizytach, które udostępniał Marcin na insta i póki co oby nie zapeszyc do przodu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ