Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika Bocian-Białystok
Odpowiedz

Klinika Bocian-Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Zonka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do niektórych rzeczy potrzeba czasu.
    Ale myślę,że sama wizyta u dietetyka, w wcześniej wykonanie krwi, która zleci już może zadziałać w głowie.

Dietetyk wziął męża o "testorenowej" strony i siły do dalszego aktywnego życia sportowego (zapaleniec).

Nie wiem czy to też dało coś, ale mówię na początku nie wierzył, potem zaczęłam spamować mu wynikami ludzi po wizytach, które udostępniał Marcin na insta i póki co oby nie zapeszyc do przodu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ