X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika Bocian-Białystok
Odpowiedz

Klinika Bocian-Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Zonka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do niektórych rzeczy potrzeba czasu.
    Ale myślę,że sama wizyta u dietetyka, w wcześniej wykonanie krwi, która zleci już może zadziałać w głowie.

Dietetyk wziął męża o "testorenowej" strony i siły do dalszego aktywnego życia sportowego (zapaleniec).

Nie wiem czy to też dało coś, ale mówię na początku nie wierzył, potem zaczęłam spamować mu wynikami ludzi po wizytach, które udostępniał Marcin na insta i póki co oby nie zapeszyc do przodu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ