Klub "nie będę płakać nad I kreską"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nad jedną krechą nie płakałam-czyli zgłaszam się do klubu ale zaraz krew mnie zaleje i morze łez chyba też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:24
Mg lubi tę wiadomość
" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
ŻEl conceive plus przeznaczony jest dla staraczek- tworzy zasadowe srodowisko w pochwie sprzyjajace plemnikom. dodoatkowo ma jony magnezu i jakies inne co zwieksza ich zywotnosc i ruchliwosc.
zwykle lubrykanty badz te z kawasem mlekowym zabijaja plemniki poniewaz gina w srodowisku kwasnym.
http://www.conceiveplus.pl/conceive-plus/
ja uzywalam w pierwszym cyklu teraz czekam na @ bo po becie raczej nie zaszlam ale dla tych co maja susze polecam
-
nick nieaktualnyMatlena i Mg - przepraszam, że nie odpisałam Wam, nie wiedziałam, że pytałyście o żel, a przyznam się, że jak wypowiadam się, to potem nie pamiętam w jakim temacie pisałam . Tak to żel conceive plus, już go mam, użyłam go, naprawdę fajny jest, w dotyku przypomina jak naturalny śluz kobiecy. Zakupiłam w tubie, można też w aplikatorach. Jeśli chodzi o żel do higieny intymnej, też słyszałam, że z kwasem mlekowym nie jest dobre dla kobiet które się starają o dziecko. Ale ciężko mi było kupić żel bezzapachowy bez kwasu mlekowego. Nie lubię zapachowych żeli intymnych, bo podrażniają
-
nick nieaktualnyHalo halo co tu tak pusto.
Ponieważ zostało mi już tylko kilka dni do testowania melduję, że jak zwykle - nie będę płakać nad jedną kreską gdyż albowiem ponieważ NIE ZROBIĘ TESTU aż do miesiączki.
A to, że bedę ryczeć jak przyjdzie @ to już inna sprawa -
nick nieaktualny