Klub "nie będę płakać nad I kreską"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie... nie bede plakac nad jedna kreska... A dzis ryczalam jak bobr...
bylam u lekarza, powiedzial ze prawdopodobna jest ciaza, wiec sie ucieszylam. czekalam, czekalam a tu co??? jedna krecha a potem okres i bol. znow jestem sama, bo chlop oczywiscie nie kuma o co kaman.i od nowa licze TE dni i czekam z nadzieja ze bycmoze sie uda.Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej! Ja dziś mam już 2 dzień okresu, płaczu nie było...był w połowie cyklu jak dowiedziałam się, że pęcherzyk nie pękł. No nic...moja cierpliwość znowu zostaje wystawiona na próbę...oby ostatni raz!
Anutka lubi tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
anula23 wrote:Właśnie... nie bede plakac nad jedna kreska... A dzis ryczalam jak bobr...
bylam u lekarza, powiedzial ze prawdopodobna jest ciaza, wiec sie ucieszylam. czekalam, czekalam a tu co??? jedna krecha a potem okres i bol. znow jestem sama, bo chlop oczywiscie nie kuma o co kaman.i od nowa licze TE dni i czekam z nadzieja ze bycmoze sie uda.
Nie chodź tak szybko do lekarza, bo tylko się nakręcasz, i jak na prawdę będziesz w ciąży, to on Ci powie, że owszem ciąża jest, ale bez zarodka, sam pęcherzyk i wtedy będziesz czekała około 3 tygodni wiedząc, że jesteś w ciąży ale może być bez dziecka.
DZIEWCZYNY NIE CHODZCIE DO GINEKOLOGÓW PRZED 7 TYGODNIEM CIĄŻY, SZKODA NERWÓW.ulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Nie chodź tak szybko do lekarza, bo tylko się nakręcasz, i jak na prawdę będziesz w ciąży, to on Ci powie, że owszem ciąża jest, ale bez zarodka, sam pęcherzyk i wtedy będziesz czekała około 3 tygodni wiedząc, że jesteś w ciąży ale może być bez dziecka.
DZIEWCZYNY NIE CHODZCIE DO GINEKOLOGÓW PRZED 7 TYGODNIEM CIĄŻY, SZKODA NERWÓW.
ważne żeby dotrzeć do 10 tyg ciąży - wiecie becikowe i te sprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 19:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
Chciałabym do Was dołączyć jeżeli pozwolicie
U mnie @ ma być w niedzielę, nie che się nastawiać, ale korci mnie żeby zrobić test, mam dwa w domu, ale chciałabym wytrzymać do niedzieli !!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyrewelka wrote:
DZIEWCZYNY NIE CHODZCIE DO GINEKOLOGÓW PRZED 7 TYGODNIEM CIĄŻY, SZKODA NERWÓW.
Hehe, Mówisz tak jak moja pani gin, powiedziała że jak test będzie pozytywny, to żeby od razu nie lecieć do niej tylko odczekać 2 - 3 tygodnie, to będzie co oglądać na USG.
Amela witam w klubie, u mnie małpa wyznaczona na jutro ale postanowiłam zrobić test w poniedziałek, jeśli się oczywiście nie zjawi. Trzeba kształtować charakter, a co!Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amaranta wrote:Hehe, Mówisz tak jak moja pani gin, powiedziała że jak test będzie pozytywny, to żeby od razu nie lecieć do niej tylko odczekać 2 - 3 tygodnie, to będzie co oglądać na USG.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Amaranta wrote:Hehe, Mówisz tak jak moja pani gin, powiedziała że jak test będzie pozytywny, to żeby od razu nie lecieć do niej tylko odczekać 2 - 3 tygodnie, to będzie co oglądać na USG.
Amela witam w klubie, u mnie małpa wyznaczona na jutro ale postanowiłam zrobić test w poniedziałek, jeśli się oczywiście nie zjawi. Trzeba kształtować charakter, a co!
To ja też postaram się wytrzymać do niedzieli. Oby nie przyszła !!!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif