Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka kurcze szkoda ze musisz sie meczyc bo nie potrafia nawet telefonu odebrac.... Wieczorynka to wieczorynka mają obowiazek a nie olewaja.... no ale to jest własnie nasza polska słuzba zdrowia 😡
Dziewczyny u mnie co ma byc to bedzie Ale nie puszczajcie kciuków👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualnyMama8latka wrote:Anka kurcze szkoda ze musisz sie meczyc bo nie potrafia nawet telefonu odebrac.... Wieczorynka to wieczorynka mają obowiazek a nie olewaja.... no ale to jest własnie nasza polska słuzba zdrowia 😡
Dziewczyny u mnie co ma byc to bedzie Ale nie puszczajcie kciuków -
Dziewczyny proszę trzymajcie za mnie kciuki żeby tym trzecim razem było jak trzeba 🙏🙏
https://naforum.zapodaj.net/b18ff59a70e6.jpg.htmlOtter, Naya, Ladinola, Julkaaa, Mama8latka, Olenkaqx, Junjul, Monika7, wariancja, maciejka, Ester, Beza27, Oliwka91, Magda_Lena, Nynka, Niebieska Gwiazda, Pomarańcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alutka128 wrote:Dziewczyny proszę trzymajcie za mnie kciuki żeby tym trzecim razem było jak trzeba 🙏🙏
https://naforum.zapodaj.net/b18ff59a70e6.jpg.html -
nick nieaktualny
-
Alutka no proszę siedzisz cicho A tutaj pozytyw!!! Super , oby Było tym razem dobrze 🥰🥰🥰✊✊✊✊✊✊✊✊ ależ jesteście plodni 😁👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Alutka! 😍 😍 😍 Piękna krecha! Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię przez kolejne 9 miesięcy aż do porodu! 😍
Muszę się pochwalic moim mężem. Jak do tej pory miałam wrażenie, że jakby starania są bardziej na mojej głowie, tak po wczorajszej wizycie w klinice nie poznaję swojego chłopa dziś mnie zaskoczył mówiąc, że szkoda że koledzy przyjeżdżają na noc do nas, bo przecież dziś pewnie jajeczko peknie i moglibyśmy jeszcze się wieczorkiem postarać, a tak to jutro dopiero wieczorem będzie okazja serduszkowa, a to będzie już za późno. Szok, pozytywny szokMonika7, Martyna33, Magda_Lena, Julkaaa, Otter lubią tę wiadomość
-
Alutka, trzymam kciuki! 🤞🏼💚💚
Olenkaqx, to super, że Twój zaczął się bardziej angażować w te sprawy. Może akurat będzie jeszcze dzisiaj okazja na ❤️😂
My czekamy na wyniki badań nasienia, mój już ma czarne wizje i mi się udziela, ech 🤷🏼♀️ -
Alutka😍 Moocno trzymam kciuki, żeby w końcu wszystko było dobrze🤞🏻Gratulacje☺️☺️
Otter, Mama8latka, ja trzymam za Was mocno kciuki nadal!
Anka, dużo zdrowia! Trzymaj się dzielnie 🙂anka lubi tę wiadomość
-
Alutka, kciuki! A jak z tarczycą sytuacja? Ta krecha to już konkretna ☺️
Olenka, ciepło na serduszku się robi jak faceci się starają ☺️ mój do mnie dziś mówi „ale będzie słabo jak się okaże ze ty tyle tych witamin bierzesz, leki na raka (czyt.Aromek), a okaże się ze ja mam złe plemniki” 😂 No słabo będzie słabo, ale pocieszam go Że zaszliśmy w ciąże wiec pewnie wyniki najgorsze nie będąSparky lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Sparky wyniki będą dobre! Czuje to
Postaraliśmy się dzisiaj rano poleżeliśmy po jak nigdy w ogóle kiedyś rzucilam tematem zabawek do łóżka, zainspirowana lutowym wątkiem. Ale temat umarł, bo mąż stwierdził że jego to chyba niekoniecznie bawi. Poprzestaliśmy na bieliźnie a tu wczoraj przypadkiem wyszło że mąż kupił na allegro jakieś zabawki i na dodatek nie chce mi powiedzieć jakieSparky lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Alutka, kciuki! A jak z tarczycą sytuacja? Ta krecha to już konkretna ☺️
Olenka, ciepło na serduszku się robi jak faceci się starają ☺️ mój do mnie dziś mówi „ale będzie słabo jak się okaże ze ty tyle tych witamin bierzesz, leki na raka (czyt.Aromek), a okaże się ze ja mam złe plemniki” 😂 No słabo będzie słabo, ale pocieszam go Że zaszliśmy w ciąże wiec pewnie wyniki najgorsze nie będą
Tarczyca tak sobie... TSH było 24.03 na poziomie 8,5 😯 zresztą wszystko jest w stopce napisane....
Czy nie powinnam od razu zgłosić się do Endo żeby mi dala większą dawkę ??? -
Alutka128 wrote:Tarczyca tak sobie... TSH było 24.03 na poziomie 8,5 😯 zresztą wszystko jest w stopce napisane....
Czy nie powinnam od razu zgłosić się do Endo żeby mi dala większą dawkę ???
Moim zdaniem już powinnaś być pod gabinetem endo, koniecznie skonsultuj dawkę25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyOlenkaqx wrote:Sparky wyniki będą dobre! Czuje to
Postaraliśmy się dzisiaj rano poleżeliśmy po jak nigdy w ogóle kiedyś rzucilam tematem zabawek do łóżka, zainspirowana lutowym wątkiem. Ale temat umarł, bo mąż stwierdził że jego to chyba niekoniecznie bawi. Poprzestaliśmy na bieliźnie a tu wczoraj przypadkiem wyszło że mąż kupił na allegro jakieś zabawki i na dodatek nie chce mi powiedzieć jakieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Tarczyca tak sobie... TSH było 24.03 na poziomie 8,5 😯 zresztą wszystko jest w stopce napisane....
Czy nie powinnam od razu zgłosić się do Endo żeby mi dala większą dawkę ???
Kochana nie miałam okazji Ci pogratulować pięknych kresek! Więc serdeczne gratulację i oby teraz juz było dobrze! I do tego endo dzwoń czym prędzej, bo ja panikowałam jak miałam tsh na poziomie 3,8 i właśnie od razu sama zaczęłam brać większą dawkę, a ze zaczęła sie pandemia to doktor w ogóle pochwalił mnie za szybkie działanie. -
nick nieaktualny