Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Wcięło mnie na trochę, ale odstawiłam telefon na bok i postanowiłam jak najwięcej czasu spędzić z mężem, bo właśnie dziś rano wyjechał... 😢
U mnie z nowości to byłam wczoraj na wizycie, ponieważ zmieniłam lekarza i bardzo dobrze!
Od nowej lekarki dowiedziałam się, że przy bliźnie po cc zrobił mi się mały krwiak (7mm) i przepisała mi luteinę żeby się wchłonął😐
A z lepszych wiadomości to okruch ma już 18mm!
Serduszko bije jak szalone❤️❤️
Przedstawiam Wam moje kleszcza😂 kleszcz bo tak mi się skojarzyło na USG😂😂
Otter, Olenkaqx, futuremama, Anettaa, Julkaaa, Juliet, Nynka, Sparky, mgielka, Mama8latka, Oliwka91, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Manioka piękny ten Twój Kleszcz 😍😍😍
Na mojego kota Pani weterynarz mówi Kleszcz 😁 Kicia tak się przestraszyła wizyty, że się skuliła ze strachu i przypominała kleszcza 😆
Haha dobre😂😂 trochę humoru na dziś potrzebuje, bo zostałam sama bez mego lubego i mam mega doła.. 😢
A Kleszcz piękny 🙂 modlę się tylko żeby to dziadostwo się wchłonęło, bo jest niedaleko Kleszcza właśnie... 😐😐 -
Otter wrote:Manioka, ja z moim futrzastym Kleszczem trzymamy mocno kciuki, aby wszystko było dobrze z Twoim Okruszkiem ❤️
Dziękuję bardzo ❤️ luteinka aplikowana dopochwowo i tylko jedna na noc, więc najmniejsza dawka🙂 niby powiedziała, że to nic groźnego, ale człowiek swoje myśli jak zawsze 🤷♀️😊 -
Haha piękne zdjęcie tego kleszcza 🥰
Ja dzisiaj zrobiłam część badań. Przyszły testy owu które planuje robić tylko w tym cyklu ze względu na to że chce zdbadac progesteron. Reszta badań pozostanie na 3dc.
Witaminy też już mam. Kupiłam witaminę c ,pregna start i monokoncenrat ananasa 😂
Bo po za tym już od dawna biorę magnez Wit d olej z rekinaManioka, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManioka tak zaczełaś, że myślałam, że coś nie tak z Twoim kleszczem! Kobito...
Gratuluje pięknego kleszcza (swpja droga nikt tak w moim otoczeniu nie nazwal lokatora😂🙈)...
Julkaaa gratuluje!
Futuremama, domyslam sie jaki stres, obyvto tylko przez wasze harce😚
Ja zauważyłam u siebie piekną powtarzalność co pozwoli okiełznać nakrecanie ciążowe. Co drugi cykl mam przed okresem potworny ból piersi, i megaaa trądzik, ale to taki, ze jako osoba pomagająca z tym sama nie ogarniam🙈 a co drugi cykl mam tylko bóle brzucha....
Także nie dam się juz zlapac w swoja wlasna pułapkę "innego cyklu"😂Manioka, futuremama, Julkaaa lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:Manioka tak zaczełaś, że myślałam, że coś nie tak z Twoim kleszczem! Kobito...
Gratuluje pięknego kleszcza (swpja droga nikt tak w moim otoczeniu nie nazwal lokatora😂🙈)...
Julkaaa gratuluje!
Ja zauważyłam u siebie piekną powtarzalność co pozwoli okiełznać nakrecanie ciążowe. Co drugi cykl mam przed okresem potworny ból piersi, i megaaa trądzik, ale to taki, ze jako osoba pomagająca z tym sama nie ogarniam🙈 a co drugi cykl mam tylko bóle brzucha....
Także nie dam się juz zlapac w swoja wlasna pułapkę "innego cyklu"😂 -
Manioka wrote:Cześć dziewczyny! Wcięło mnie na trochę, ale odstawiłam telefon na bok i postanowiłam jak najwięcej czasu spędzić z mężem, bo właśnie dziś rano wyjechał... 😢
U mnie z nowości to byłam wczoraj na wizycie, ponieważ zmieniłam lekarza i bardzo dobrze!
Od nowej lekarki dowiedziałam się, że przy bliźnie po cc zrobił mi się mały krwiak (7mm) i przepisała mi luteinę żeby się wchłonął😐
A z lepszych wiadomości to okruch ma już 18mm!
Serduszko bije jak szalone❤️❤️
Przedstawiam Wam moje kleszcza😂 kleszcz bo tak mi się skojarzyło na USG😂😂
Manioka lubi tę wiadomość
-
Manioka mi bobas przypomina orkę! 😍
-
futuremama wrote:Ja byłam takim chojrakiem co pracy że mam wszystko gdzieś, co by nie było to albo l4 ciążowe za jakiś czas a jakby coś się zepsuło to i tak wypowiedzenie...
No to by było na tyle. Jakieś plamienie, tu zakłuje, tu ciągnie. Rozmowa w czwartek. Umówiłam się na prenatalne prywatne w pt. Trochę szybko bo będzie 11+6 czy tam 12+0 zależy jak na to patrzeć ale tydzień później będę miała badanie w medi. No i po pierwsze dla mnie trochę późno a po drugie nie wiem czego się tam spodziewać a tu wiem jaki lekarz i sprzęt.
No i stwierdziłam że raczej nie powiem nic na tej rozmowie, poczekam na badanie bo jednak za dużo mam strachu. Zwłaszcza że jak ma się dowiedzieć góra to chcę żeby zespoły też się od razu dowiedziały ode mnie a nie z plotek.
Po mnie by było pewnie od razu 🥸 byle wzdęcie i już wyglądam jak w ciąży, a jestem szczupła wiec nie ma się gdzie schować -
nick nieaktualnyManioka wrote:Ja od razu na USG jak zobaczyłam to stwierdziłam, że to Kleszcz jest😂😂🙈 za to mój mąż stwierdził, że albo ryba albo samolot🤷♀️😁
-
mgielka wrote:A widać po Tobie? Możesz swobodnie chodzić incognito?
Po mnie by było pewnie od razu 🥸 byle wzdęcie i już wyglądam jak w ciąży, a jestem szczupła wiec nie ma się gdzie schować
Ale ja mam swoje kg, biust spory, w pierwszej ciąży niecałe +10kg w drugiej jakoś 7-8kg. Teraz póki co dalej 1kg na minusie, brzuszek wywala ale luźna bluzka i nic nie widać -
Nynka wrote:Manioka tak zaczełaś, że myślałam, że coś nie tak z Twoim kleszczem! Kobito...
Julkaaa gratuluje!
Także nie dam się juz zlapac w swoja wlasna pułapkę "innego cyklu"😂 -
Dziewczyny ja po dziwnym , nieprzewidywalnym i zakręconym cyklu witam się w 1 dc 👍👍
Były nadzieje , objawy i piękny wykres i niestety....
W tym cyklu już żadne z moich objawów nie bedzie objawem ciążowym 🤨 Nie dam sie nabrac 👍
Co by nie było Podnoszę Głowę i dźwigam ciężar 41szego cyklu starań ! 💪
Następny termin testowania - MAJ - Miesiac moich urodzin ❤️Anettaa, Olenkaqx, Otter, Julkaaa, CestLaVie, Nynka, Magda_Lena lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌