X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klub pod Pingwinkiem 🐧
Odpowiedz

Klub pod Pingwinkiem 🐧

Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Trzymam kciuki za Twój 17ohp:) Nie zgadzaj się na „leczenie” duphastonem. Ja będę powtarzać 3-5 dc razem z DHEAS i testosteronem wolnym.
    Ja biorę wit prenatalne, omega3, Nac
    Mąż fertilman i omega3. Jutro mamy konsultacje u androloga, zobaczymy co powie. Jak coś to zamówię L karnityne i wit C, podobno dobrze robi na ruch.

Maca się u nas nie sprawdziła, braliśmy rok temu. Mi zupełnie namieszała w hormonach 🤯

Z tym dupkiem jestem na nie, tak samo jak z tabsami anty. Nie chce tracic czasu jeszcze wiecej bo jakby rok to mało było.. Ja ciagle czekam na wynik tego testosteronu a to juz tydzien mija w sumie.
    Hmm nie ciekawie bo sama sie zastanawiałam nad ta maca..
    Co do naca to tym cyklu niby test pozytyw, jajniki bolaly ale na usg nici, nic nie było..
    Obyście cos konkretnego sie jutro dowiedzieli, trzymam kciuki.

Ps. A powiesz jak namieszala Ci w hormonach maca?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2021, 11:17

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Z tym dupkiem jestem na nie, tak samo jak z tabsami anty. Nie chce tracic czasu jeszcze wiecej bo jakby rok to mało było.. Ja ciagle czekam na wynik tego testosteronu a to juz tydzien mija w sumie.
    Hmm nie ciekawie bo sama sie zastanawiałam nad ta maca..
    Co do naca to tym cyklu niby test pozytyw, jajniki bolaly ale na usg nici, nic nie było..
    Obyście cos konkretnego sie jutro dowiedzieli, trzymam kciuki.

Ps. A powiesz jak namieszala Ci w hormonach maca?

Dziękuje za kciuki!
    No u mnie Nac niestety owulacji nie przyspiesza, ale może wpływa na jakość komórek, nie wiem :) .
    Właśnie pamiętam Twój pozytyw, kurde, to tylko pokazuje ze testami owu nie ma się zbytnio co sugerować :/

Po ponad miesiącu brania maca zaczęły mi się masakrycznie przetłuszczać włosy i miałam trądzik :( do dziś z włosami mam problem. Podskoczyły mi androgeny i stad te objawy :(

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    No oczywiście ze nie warto brać, jak się nie ma niedomogi :/
    Mi lekarka w ramach „leczenia niepłodności” kazała brać od 16 dc, gdzie ja mam owu 22-24 dc. Czyli przez cały czas bym nie miała owulacji. No bardzo efektywne leczenie 😂 więcej się u tej lekarki nie pojawiłam.
    Znalazłam taką, która opiera się tylko na faktach, na badaniach. Uwielbiam ją i dużo nowego się od niej dowiaduje

Mój gin tak samo kazał brać mi duphaston 🙆‍♀️a ja od razu zapytałam czy nie zatrzyma mi owu, odpowiedział że nie 🤦‍♀️( i tak zdecydowałam że nie będę go brała )
    Prof.M potwierdził że za wcześnie wzięty prog zatrzyma owu i kazał brać pi potwierdzonej owu .

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
    Problemy immunologiczne 🤦‍♀️
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)

11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩

,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "
  • Anettaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Naszły mnie chwile zwątpienia, Że kiedykolwiek jeszcze ujrzę dwie kreski. Najpierw owulacji nie miałam, jak są owulacje to nasienie nie powala.
    Chyba mam gorszy dzień, potrzebuje się do was wirtualnie przytulić
    Niestety to normalne. :( Obyś szybko ujrzała dwie kreski i mogła się cieszyć nudna ciąża ..
    Mnie starania bardzo zniszczyły psychicznie. Dlatego w pewnym momencie nie miałam już siły i zgodziliśmy się na iv tym bardziej że było dofinansowanie z miasta. Dostałam wtedy jakby nowego kopa i chęci. Chociaż pierwsza stymulacja dała nieźle w kość to druga była owocna i śpi teraz w łóżeczku. :)
    Teraz działamy naturalnie o rodzeństwo dajemy sobie maks półtora roku. Ale w między czasie żyjemy normalnie. Będę się bardzo starać nie zafiksowac. Plany zmiany pracy ,wakacje .. zobaczymy co nam przyniesie nowy dzień.. :)

Martyna33 lubi tę wiadomość

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Dziękuje za kciuki!
    No u mnie Nac niestety owulacji nie przyspiesza, ale może wpływa na jakość komórek, nie wiem :) .
    Właśnie pamiętam Twój pozytyw, kurde, to tylko pokazuje ze testami owu nie ma się zbytnio co sugerować :/

Po ponad miesiącu brania maca zaczęły mi się masakrycznie przetłuszczać włosy i miałam trądzik :( do dziś z włosami mam problem. Podskoczyły mi androgeny i stad te objawy :(

U Ciebie teraz kojarze z nacem mialas podwojna owu chyba tak? Moze na Ciebie tak dziala, ja dalam mu jeszcze szanse i zobavzymy jak bedzie.
    O kurcze, faktycznie kiepsko. Ja to nasluchalam sie jaki to ma pozytywny wplyw, co robi i ze wgl super jest. Tez duzo kobiet na forum sobie chwalilo. Tym bardziej przy PCOS.
    A Twoje problemy z nadnerczami da sie jakos wyleczyc czy to zostanie na dluzej?

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka91 wrote:
    U mnie 11 dpo biel... Nawet żadnego fałszywego cienia na facelle nie znalazłam 😥

Przykro mi 😔cyc do przodu i walczymy dalej 😚

Oliwka91 lubi tę wiadomość

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    U Ciebie teraz kojarze z nacem mialas podwojna owu chyba tak? Moze na Ciebie tak dziala, ja dalam mu jeszcze szanse i zobavzymy jak bedzie.
    O kurcze, faktycznie kiepsko. Ja to nasluchalam sie jaki to ma pozytywny wplyw, co robi i ze wgl super jest. Tez duzo kobiet na forum sobie chwalilo. Tym bardziej przy PCOS.
    A Twoje problemy z nadnerczami da sie jakos wyleczyc czy to zostanie na dluzej?

U mnie podwójna owulacja była na stymulacji Aromkiem, ale endo było do dupy bo tylko 7mm (bez stymulacji mam 11-12mm). Wiec stymulacja to ciężka sprawa, nie wiadomo jak zareagujesz, ale w przypadku jak u Ciebie, kiedy nie ma owulacji- może rozwiązać wszystkie twoje problemy.
    Polecam Ci tez profil dietetyka.hormonalna na instagramie , kobieta dużo pisze o PCOS, o suplementach przy PCOS . Może uda Ci się owulacje przywrócić samymi suplementami :)
    Niestety jeśli problemy z nadnerczami są, to są u mnie wrodzone i nie da się tego wyleczyć. Można leczyć objawy które mi przeszkadzają w życiu, np trądzik, nieregularne cykle- leczyć sterydami.

• Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Naszły mnie chwile zwątpienia, Że kiedykolwiek jeszcze ujrzę dwie kreski. Najpierw owulacji nie miałam, jak są owulacje to nasienie nie powala.
    Chyba mam gorszy dzień, potrzebuje się do was wirtualnie przytulić

Kochana napewno się uda 😚.
    Nie pamiętam czy to wasze 1 badanie nasienia 🤔 ale jeżeli pierwsze to wydaje mi się że wcześniej też musiało być podobnie a jednak w ciążę zaszłaś 👍.
    Powiem Ci jak było u nas z badaniem nasienia u M
    1 badanie zrobiliśmy w lux medzie i wyszło bardzo źle.
    2 badanie zrobiliśmy w klinice u nas w mieście i było o wiele lepsze od 1 ale ciągle niska morfologia ,liczba itp
    3 badanie robiliśmy u prof. M i tu nie było się czego czepiać , wyniki całkiem ładne

Gdy chodziłam z zalecenia prof .M na monitoringi (do mojego gina z mojej miejscowości) ,zaczęłam rozmowę na temat wyników mojego M.
    Powiedziałam że jestem zdziwiona że między 2 a 3 wynikiem jest taka różnica już nie wspominając o 1 badaniu .
    I okazało się że mój gin od monitoringów pracuje też w tej klinice w której robiliśmy 2 badanie .
    I zgadnij co mi powiedział 🙆‍♀️powiedział że od kiedy tam pracuje to żaden mężczyzna nie miał tam dobrych wyników 😨zasugerował że zaniżają tam wyniki 🤷‍♀️a jak powiedziałam że 1 badanie robiłam w lux medzie to stwierdził żeby nigdy więcej się tam nie wybierać w takiej sprawie i robić takie badanie tylko w sprawdzonym miejscu.

Nie chce żebyś pomyślała że napewno coś wam namieszali w wynikach ale różnie może być 🤷‍♀️.

I pamiętaj że w labolatorium nie badają całej próbki nasienia pod względem ruch ,morfologii itp tylko niewielka ilość a przecież może być i tak że akurat z tej próbki z której pobrali nasienie jest gorszej jakości.

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina26 wrote:
    Kochana napewno się uda 😚.
    Nie pamiętam czy to wasze 1 badanie nasienia 🤔 ale jeżeli pierwsze to wydaje mi się że wcześniej też musiało być podobnie a jednak w ciążę zaszłaś 👍.
    Powiem Ci jak było u nas z badaniem nasienia u M
    1 badanie zrobiliśmy w lux medzie i wyszło bardzo źle.
    2 badanie zrobiliśmy w klinice u nas w mieście i było o wiele lepsze od 1 ale ciągle niska morfologia ,liczba itp
    3 badanie robiliśmy u prof. M i tu nie było się czego czepiać , wyniki całkiem ładne

Gdy chodziłam z zalecenia prof .M na monitoringi (do mojego gina z mojej miejscowości) ,zaczęłam rozmowę na temat wyników mojego M.
    Powiedziałam że jestem zdziwiona że między 2 a 3 wynikiem jest taka różnica już nie wspominając o 1 badaniu .
    I okazało się że mój gin od monitoringów pracuje też w tej klinice w której robiliśmy 2 badanie .
    I zgadnij co mi powiedział 🙆‍♀️powiedział że od kiedy tam pracuje to żaden mężczyzna nie miał tam dobrych wyników 😨zasugerował że zaniżają tam wyniki 🤷‍♀️a jak powiedziałam że 1 badanie robiłam w lux medzie to stwierdził żeby nigdy więcej się tam nie wybierać w takiej sprawie i robić takie badanie tylko w sprawdzonym miejscu.

Nie chce żebyś pomyślała że napewno coś wam namieszali w wynikach ale różnie może być 🤷‍♀️.

I pamiętaj że w labolatorium nie badają całej próbki nasienia pod względem ruch ,morfologii itp tylko niewielka ilość a przecież może być i tak że akurat z tej próbki z której pobrali nasienie jest gorszej jakości.

To co napisałaś trochę podniosło mnie na duchu Ewelina❤️ Kręci mi się tylko w głowie, ze może przez nasienie zarodek był wadliwy i ciąże poroniłam? Nie wiem...
    może ta wizyta jutro wniesie trochę pozytywu. To w klinice leczenia niepłodności, wiec trochę się boje czy nie będą chcieli nas naciągnąć na ivf lub uiu. Ale nie dam się, myśle ze aż tragedii w tych wynikach nie ma i może suplami damy radę ten ruch naprawić. Wyszło nam tez trochę leukocytów wiec może jakaś infekcja tam zaniża ruch. Zobaczymy co powie androlog...

• Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie testy owu Horrien Medical jednak sie nie sprawdziły 🤷‍♀️chyba nie mam aż tak wysokiego poziomu lh żeby nadawał się do tych testów.
    22 dc test był dosyć ciemny ale ciągle negatywy ( w tym dniu domowe labolatorium pokazało pozytyw + miałam objawy tak jak zawsze przy potwierdzonej owu na monitoringu)
    Kolejne testy w 23,24 dc z Horrien Medical były już coraz słabsze a domowe lab ciągle pozytywne.

Kurde kupiłam 30 szt horrien medical bo chciałam zaoszczędzić a tu się okazuje że i tak muszę kupić domowe labolatorium 🙆‍♀️jak to mówią chytry traci 2 razy 😉.

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

• Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna
    Jak ja dobrze rozumiem twoje obawy że poronienia mogą być też przez plemniki 😔.
    Ja cały czas mam w głowie tą niska morfologie i 20 % plemników z defregmentacją DNA ale jak pytam lekarzy to mówią że to nie ma znaczenia🤷‍♀️, nikt nie zwraca uwagi na badania M .Prof M też uważa ze to nie wina nasienia,a ja już mam w głowie taki mętlik 🤯

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina26 wrote:
    Dziewczyny u mnie testy owu Horrien Medical jednak sie nie sprawdziły 🤷‍♀️chyba nie mam aż tak wysokiego poziomu lh żeby nadawał się do tych testów.
    22 dc test był dosyć ciemny ale ciągle negatywy ( w tym dniu domowe labolatorium pokazało pozytyw + miałam objawy tak jak zawsze przy potwierdzonej owu na monitoringu)
    Kolejne testy w 23,24 dc z Horrien Medical były już coraz słabsze a domowe lab ciągle pozytywne.

Kurde kupiłam 30 szt horrien medical bo chciałam zaoszczędzić a tu się okazuje że i tak muszę kupić domowe labolatorium 🙆‍♀️jak to mówią chytry traci 2 razy 😉.

Czyli podobnie jak u mnie, cały czas były prawie pozytywne a owulacje były dwie 🤷🏼‍♀️

• Anettaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie dawki bierzecie ananasa ?

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettaa wrote:
    Jakie dawki bierzecie ananasa ?

Ja świeżego jadłam od 2 dpo do 10dpo po 2 plastry dziennie :)
    P. S. Dziękuje za słowa wsparcia ❤️

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina26 wrote:
    Martyna
    Jak ja dobrze rozumiem twoje obawy że poronienia mogą być też przez plemniki 😔.
    Ja cały czas mam w głowie tą niska morfologie i 20 % plemników z defregmentacją DNA ale jak pytam lekarzy to mówią że to nie ma znaczenia🤷‍♀️, nikt nie zwraca uwagi na badania M .Prof M też uważa ze to nie wina nasienia,a ja już mam w głowie taki mętlik 🤯

Kurczę, No ale jak nie ma znaczenia... ja czytam ze ma, No bo jednak i komórka i plemnik musza być dobrej jakości... ale lekarzy o to nie pytałam szczerze mówiąc... może jutro zapytam, chociaż przy M się boje, bo będzie się obwiniał za stratę

• Anettaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Ja świeżego jadłam od 2 dpo do 10dpo po 2 plastry dziennie :)
    P. S. Dziękuje za słowa wsparcia ❤️
    A monokoncenratu?
    Kupiłam więc pasowałoby brać 😂😂

• Oliwka91 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetta ja monokoncentrat brałam 4-10 dpo 2 kapsułki 2x dziennie jak w ulotce 😉

Ewelina dzięki za słowa wsparcia 😘

Anettaa lubi tę wiadomość

Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
    04.2024 FET 4bb
    7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
    9dpt beta 122 🙏
    11dpt 321 ❣️
    15dpt pecherzyk w macicy 🍀
    29dpt jest 💗🥹

preg.png
  • Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekałam się wreszcie okresu. Dla poprawy humoru od razu z rana umówiłam się na drożność na 6.05 :) jeszcze tylko wirusologia z krwi do zrobienia.
    Kurcze ile te starania kasy ciągną... Nie chcę liczyć ile wydaliśmy do tej pory

Spełnione marzenia mają swoją cenę, walcz o nie!
    16cs ⏸️ 😲
    19.07.2022 Nasze marzenie nr 1 spełnione 👨‍👩‍👧
    age.png

👩 33l
    Endometrioza 3st
    12/2024 8tc 👼 👼

👨 36l
    OK!
    Walczymy o marzenie nr 2 👨‍👩‍👧‍👦
  • CestLaVie Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    To co napisałaś trochę podniosło mnie na duchu Ewelina❤️ Kręci mi się tylko w głowie, ze może przez nasienie zarodek był wadliwy i ciąże poroniłam? Nie wiem...
    może ta wizyta jutro wniesie trochę pozytywu. To w klinice leczenia niepłodności, wiec trochę się boje czy nie będą chcieli nas naciągnąć na ivf lub uiu. Ale nie dam się, myśle ze aż tragedii w tych wynikach nie ma i może suplami damy radę ten ruch naprawić. Wyszło nam tez trochę leukocytów wiec może jakaś infekcja tam zaniża ruch. Zobaczymy co powie androlog...

To powiesz im jasno, że Wam zależy na staraniach naturalnych. Ja tak powiedziałam. Jak ta moja okaze sie kiepska i nie wykaże zainteresowania to wracam stymulować się do mojego gina, a potem jak nie pyknie to wtedy już poszukamy innej kliniki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2021, 14:09

7VErp3.png[/url]

ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020

NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021 :) <3

|| 15.01. 2022 :) (9dpo) 20cs !!! :)
    17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
    19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
    21.01. bHCG 672,42 :) (15 dpo)
    26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym <3
    16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm :) <3
    16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka <3 prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
    13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec ! ;)
    13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok ;)
    08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g ! <3
    07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g :)
    10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g :)
  • Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Kurczę, No ale jak nie ma znaczenia... ja czytam ze ma, No bo jednak i komórka i plemnik musza być dobrej jakości... ale lekarzy o to nie pytałam szczerze mówiąc... może jutro zapytam, chociaż przy M się boje, bo będzie się obwiniał za stratę

Ja też czytałam że ma i niska morfologia a tym bardziej podwyższona defregmentacji DNA😬 ale jak próbuje pytać lekarzy to zawsze mówią że u nas to nie to 🤷‍♀️ale skąd mogą to wiedzieć 😏już nie mam siły sugerować lekarzom że może trzeba też wziąść w obroty mojego M .
    Ja wiem że u mnie immunologia nie jest prawidłowa ale nie mam pewności że problem jest tylko w immunologi .

Na razie temat plemników odpuściłam bo bardziej martwię się o moje tragicznie rozjechane cytokin po szczepieniach 😱.
    Boję się że z takimi cytokinami to nigdy ciąży nie utrzymam😫

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ