Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Kciuki za wizytę 🤞🏻🤞🏻
Nie, nie sikałam:) nie mam takiego samego testu, mam innej firmy i mniej czuły, wiec nie chciałam się martwić jeśli kreska by była podobna. Sikne jutro, w czwartek beta.
Wczoraj wieczorem znowu mega ukłucia w macicy. Dziś cycki pobolewają lekko i swędzą
Kropeczek rozpoczyna rewolucje 😁 ja po wizycie, mam zmieniony duphaston na luteinę dopochwową. Jeśli znów będą się pojawiać jakieś cienie to wtedy mam zrobić betę od razu żeby było potwierdzone i wtedy diagnostyka. Proszę nie 🙏
Dziś 12dc i mega dużo małych pęcherzyków jak przy policystycznych. Prawdopodobnie stąd te plamienia, że mam niektóre cechy pco, późne owulacje i progesteron słabszy w drugiej fazie. Jeszcze na dokładkę mam lekką infekcję 😩
Z dobrych wieści moja lekarka twierdzi, że nie trzeba robić przerwy na szczepienie podczas starań ☺️Sparky, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:To super wiadomość 😁 i trzymam kciuki, aby infekcja szybko minęła i wtedy od razu pojawia się ⏸️
Ja mam szczepienie jutro w 1dc i najbardziej boje się igły 😂 nie pamietam kiedy byłam ostatnio szczepiona a nie powinnam się bać bo nie boje się pobierania krwi 😂😂 w weekend nie rozmawiałam z kolegą, ale dzisiaj przedzwonie dla swojego świętego spokoju 🙂 jak się dowiem czegoś ciekawego to dam znać 😉
Mój mąż ma tak, że też boi się igły😁 ale😅
Tatuaż sobie zrobił, a przy pobieraniu krwi mdleje😂🙈Otter lubi tę wiadomość
-
Alutka to dobre wiesci ile brałas Euthyroxu??
Manioka a ile Ci wyszło z tego testu PAPPA??👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualny
-
Oliwka91 wrote:Ja dziś mam wizytę w sprawie plamień i zapytam o te szczepienia 😉 Martyna jak tam? Siknełaś dziś?
Kciuki za wizytę oby było wszystko ok 👍✊
Właśnie zauważyłam żeby już po wizycie 😉
Ważne że masz już jakaś diagnozę i wiesz co może być przyczyną z zajściem 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 11:50
Oliwka91 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
nick nieaktualny
-
Alutka128 wrote:Dziewczyny TSH spadlo z 8,5 na 4,07 🙏 reszta wynikow w normie 🙏 kamień z serca mi spadł, dziękuję za wszystkie kciuki ❤️
Bardzo dobre nowiny 🤗👍ja dziś też badałam TSH , wyniki koło południaStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Otter wrote:Ja raz miała premium za udostępnianie wykresu i teraz też powinnam dostać, ale już któryś cykl nie mam tej opcji by dodać 🧐 i tak się zbieram by napisać do nich 😂
-
nick nieaktualnyOtter wrote:To nie błąd 🙂 dostałaś promocje od OVU ponieważ korzystasz/ czy starasz się przynajmniej rok 😉 apka wspiera długoterminowe starania i dba by nie obciążać kieszeni staraczek- weteranek 💪
Ja raz miała premium za udostępnianie wykresu i teraz też powinnam dostać, ale już któryś cykl nie mam tej opcji by dodać 🧐 i tak się zbieram by napisać do nich 😂 -
Oliwka91 wrote:Kropeczek rozpoczyna rewolucje 😁 ja po wizycie, mam zmieniony duphaston na luteinę dopochwową. Jeśli znów będą się pojawiać jakieś cienie to wtedy mam zrobić betę od razu żeby było potwierdzone i wtedy diagnostyka. Proszę nie 🙏
Dziś 12dc i mega dużo małych pęcherzyków jak przy policystycznych. Prawdopodobnie stąd te plamienia, że mam niektóre cechy pco, późne owulacje i progesteron słabszy w drugiej fazie. Jeszcze na dokładkę mam lekką infekcję 😩
Z dobrych wieści moja lekarka twierdzi, że nie trzeba robić przerwy na szczepienie podczas starań ☺️
Ech, czyli musisz się obserwować 🤔 A z tym szczepieniem to faktycznie dobra informacja.
Kurczę, ale miałam dziwny sen, śniło mi się, że obie miałyśmy dwie kreski na ciążowym w tym cyklu i chwaliłyśmy się na forum😂😂 Chyba mi siadła na mózg nasza cyklowa synchronizacja 😂Magda_Lena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam na becie 😬mało na zawał nie zeszłam za nim spojrzałam na wynik ,stres jak cholera 😫.
Modliłam się chociaż o 800 - 1000
Boże teraz boję się jeszcze bardziej 😱Martyna33, Oliwka91, Otter, futuremama, wariancja, Manioka, Limonka26, Beza27, Monika7, Julkaaa, CestLaVie, Niebieska Gwiazda, Magda_Lena lubią tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
nick nieaktualny