Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
abrakadabra wrote:Tak mi sie zbieralo juz od jakiś kilku dni, az do dzisiaj jak pierwszy raz rzygnelam 🤮
I to moim smacznym pasztecikiem...
Mowilam, ze mam slabe objawy itd ale chyba moim objawem ciąży to jest ból. Pol nocy nie spalam przez je*anego zęba, że nie mam sił na nic.
Oczywiście Juliet mocne kciuki !! ✊ -
Juliet od razu pisać mi tu informacje jak tylko będziesz w stanie coś napisać 😁😁
Abrakadabra też się bałam, że nie mam żadnych objawów.. Cycki mnie do tej pory nie bolą 🤷♀️
Moim objawem później właśnie okazały się wymioty i to dosyć męczące plus mdłości przez cały dzień... 😐 No i nieszczęsne zaparcia 😅Juliet lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Tak mi sie zbieralo juz od jakiś kilku dni, az do dzisiaj jak pierwszy raz rzygnelam 🤮
I to moim smacznym pasztecikiem...
Mowilam, ze mam slabe objawy itd ale chyba moim objawem ciąży to jest ból. Pol nocy nie spalam przez je*anego zęba, że nie mam sił na nic.
Oczywiście Juliet mocne kciuki !! ✊
Jakkolwiek to nie zabrzmi to zazdroszczę tego rzygania, też bym tak chciała 🥲
A z zębem to leć do dentysty! Edit. Doczytałam - dobrze, że działasz w tym temacie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2021, 11:50
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
abrakadabra wrote:W piatek ide na wyrywanie tego zęba..
-
Ja zgłaszam, że jestem już po histeroskopii. Operacja przebiegła bez problemowo. Podobno trwała godzinę i kolejną leżałam na sali pooperacyjnej, ale to wiem tylko z opowieści pielęgniarki i na to by wskazywał zegar 😉 Pierwszy raz miałam narkozę i nie sądziłam, że to aż tak błyskawicznie działa 😅 Wczoraj jeszcze byłam bardzo zmęczona, ale dzisiaj już jest ok.
Polip wycięty. Za tydzień mam wizytę kontrolną.
Już jesteśmy też umówieni na przyszły tydzień do kliniki, żeby rozpocząć procedurę IUI. Mamy już większość badań zrobionych, także jak jeszcze coś tam dojdzie dodatkowego to i tak zdążymy to zrobić przed kolejnym cyklem. Także w listopadzie pierwsze podejście do inseminacji!! 🥳🍀wariancja, midzia, futuremama, Olenkaqx, Pomarańcza, Sparky, abrakadabra, Limonka26, Manioka, Oliwka91 lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Monika to teraz będziemy czekać na Twoje piękne dwie kreseczki😁😁😁
-
Dzień dobry ciocie! 😊 Już jestem 👋
Mam na imię Kazio i urodziłem się dziś o 12:36 z wagą 4270g 🙈❤ Mamusia z tego wszystkiego nie wie ile mierzę, ale to nic! Zdobyłem 10 punktów, a teraz się tulimy z mamą i sobie odpoczywamy 🥰
Mamusia napisze trochę więcej jak do siebie dojdzie 😛Pomarańcza, Katerinkaaa, Olenkaqx, wariancja, maciejka, Monika7, Martyna33, midzia, abrakadabra, anka, Sparky, futuremama, Limonka26, Domistr, Oliwka91, Julkaaa, Annamaria, Nunakala, Manioka, July, Niebieska Gwiazda, Otter lubią tę wiadomość
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
Mamo! 😍 Witaj na świecie duży Maluszku! 😍 😍 😍 😍 Odpoczywajcie, cieszcie się sobą!
Juliet lubi tę wiadomość
-
Cześć Kazio 🥺👋🏻🧸
Juliet, gratulacje! Trzymam kciuki, żebyś szybko doszła do siebie ❤️Juliet lubi tę wiadomość
-
Juliet cudownie! Gratulacje❤ Dużo sił i zdrówka dla Was, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie. Kazio jest przesłodki😍
Czyli wagę dobrze szacowali😁 Super że masz już go po tej stronie brzuszka😊Juliet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny