Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra jestem psychicznie chora i siknelam na ostatni test jaki mialam schowany 😂😂😂😂😂
Niech ten moj wraca bo nie wytrzymam dłużej bez niego w domu bo wali mi na dekiel juz 😂 😤😤
Jeszcze zrobilam z takiego siku rozwodnionego że prawie przezroczyste było 🤦🏼♀️😂
Ale mimo wszystko różnica spora 😁😁
futuremama, Blond27, Olenkaqx, anka, maciejka, midzia, Monika7, Oliwka91, Limonka26, Sparky, wariancja, Miisia94, Mama8latka, Juliet, Manioka lubią tę wiadomość
-
midzia wrote:Futuremama, dobrze że masz możliwość drzemki. U mnie niestety nie da rady, a chciałoby się, oj chciało... 😔
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:
-
midzia wrote:Nie ma. A jak się trafi drzemka, to jest problem z zasypianiem na noc. Dlatego wolę się przemęczyć w dzień i mieć chwilę spokoju wieczorem 🙂
-
Jestem w ciąży i jestem po wizycie 😁
Moje dziecko sie zagniezdzilo, jest mlodsze niż wylicza mi suwaczek i apka bo była późna owu i na razie nic wiecej nie widzialam od maleńkiej kropenki 😁😁
Dostalam jeszcze luteine dopochwowo, acard i dalej brac dupka jeszcze 😋
Nic groźnego i złego nie widziala, wszystko w środku piękne 😁
Oby tak pozostało dalej i bede wniebowzięta, za 2 tyg na wizycie powiedziała, że juz bedzie widać ładnie i być moze bedzie juz serduszko 😊😍anka, Mama8latka, Monika7, midzia, Limonka26, maciejka, Olenkaqx, Sparky, wariancja, Juliet, Julkaaa, Manioka, Oliwka91, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Jestem w ciąży i jestem po wizycie 😁
Moje dziecko sie zagniezdzilo, jest mlodsze niż wylicza mi suwaczek i apka bo była późna owu i na razie nic wiecej nie widzialam od maleńkiej kropenki 😁😁
Dostalam jeszcze luteine dopochwowo, acard i dalej brac dupka jeszcze 😋
Nic groźnego i złego nie widziala, wszystko w środku piękne 😁
Oby tak pozostało dalej i bede wniebowzięta, za 2 tyg na wizycie powiedziała, że juz bedzie widać ładnie i być moze bedzie juz serduszko 😊😍abrakadabra lubi tę wiadomość
-
I mimo, że beta na razie przyrasta pojedynczo to mowila, że nie wiadomo czy bedzie jeden czy dwa bo jeszcze na tym etapie nie da sie tego potwierdzić 🙈🙈
-
nick nieaktualny
-
Troszke odetchnęłam, przynajmniej wiem, że jest na swoim miejscu 😊 Zastanawia mnie tylko ten acard po co w sumie, ale zapomniałam zapytac a juz dzwonic nie bede 🤦🏼♀️
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Troszke odetchnęłam, przynajmniej wiem, że jest na swoim miejscu 😊 Zastanawia mnie tylko ten acard po co w sumie, ale zapomniałam zapytac a juz dzwonic nie bede 🤦🏼♀️
-
anka wrote:Acard pomaga na ukrwienie macicy czy jakoś tak ja biorę go cały czas i kobiety w ciąży tez normalnie wedlug mnie dobrze ze ci wypisala go
Tzn acard to jest bez recepty i tak także luzik 😊 Bardziej mnie boli, że luteina 100% platna czyli 100 zł 😳 Dopiero jak bedzie zarodek to bede mogla mieć na 0%, tragedia 🤦🏼♀️
A bierzesz acard na noc czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 16:17
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Tzn acard to jest bez recepty i tak także luzik 😊 Bardziej mnie boli, że luteina 100% platna czyli 100 zł 😳 Dopiero jak bedzie zarodek to bede mogla mieć na 0%, tragedia 🤦🏼♀️
A bierzesz acard na noc czy jak? -
anka wrote:Luteina fopochwowa? Az tyle? Ja mislam tez ja brac ale widziałam ze ona kosztuje około 30 zl to jeszcze jakas jest? 🤔
Nie wiem właśnie bo kiedyś tez pamietam bralam i miałam tanio ta luteine. Czy ta moze jakas inna jest? Kij wie.. W takim dużym opakowaniu jest różowym wiec nie wiem czym sie różni..
60 tabletek bez refundacji kosztuje 103 zl z groszami, a z refundacja 7 zł tez z groszami więc różnica jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 16:23
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Tzn acard to jest bez recepty i tak także luzik 😊 Bardziej mnie boli, że luteina 100% platna czyli 100 zł 😳 Dopiero jak bedzie zarodek to bede mogla mieć na 0%, tragedia 🤦🏼♀️
A bierzesz acard na noc czy jak? -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Nie wiem właśnie bo kiedyś tez pamietam bralam i miałam tanio ta luteine. Czy ta moze jakas inna jest? Kij wie.. W takim dużym opakowaniu jest różowym wiec nie wiem czym sie różni..
60 tabletek bez refundacji kosztuje 103 zl z groszami, a z refundacja 7 zł tez z groszami więc różnica jest
Sprawdziłam i to lutinusWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 16:30
-
anka wrote:To to chyba lutinus bo on jest chyba taki drogi
Sprawdziłam i to lutinus
Nieee, normalnie pisze luteina to chyba adamed jest ale duza dawka i dlatego taka cena plus to, że to 60 tabletek -
nick nieaktualny