Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Klub pod Pingwinkiem 🐧
Odpowiedz

Klub pod Pingwinkiem 🐧

Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jestem psychicznie chora i siknelam na ostatni test jaki mialam schowany 😂😂😂😂😂
    Niech ten moj wraca bo nie wytrzymam dłużej bez niego w domu bo wali mi na dekiel juz 😂 😤😤

Jeszcze zrobilam z takiego siku rozwodnionego że prawie przezroczyste było 🤦🏼‍♀️😂
    Ale mimo wszystko różnica spora 😁😁

118fb6eca7f5.jpg

futuremama, Blond27, Olenkaqx, nick nieaktualny, maciejka, midzia, Monika7, Oliwka91, Limonka26, Sparky, wariancja, Miisia94, Mama8latka, Juliet, Manioka lubią tę wiadomość

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midzia wrote:
    Futuremama, dobrze że masz możliwość drzemki. U mnie niestety nie da rady, a chciałoby się, oj chciało... 😔
    Dlatego dla mnie weekendy są trudniejsze jak pełna chata🤣 A Twoja córka już nie ma drzemek w dzień?

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • midzia Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma. A jak się trafi drzemka, to jest problem z zasypianiem na noc. Dlatego wolę się przemęczyć w dzień i mieć chwilę spokoju wieczorem 🙂

7cs - 2cs z kubeczkiem udany
    f2wlwn158b3j9560.png
    ♡ iv09k6nlk2fo43vg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Dobra jestem psychicznie chora i siknelam na ostatni test jaki mialam schowany 😂😂😂😂😂
    Niech ten moj wraca bo nie wytrzymam dłużej bez niego w domu bo wali mi na dekiel juz 😂 😤😤

Jeszcze zrobilam z takiego siku rozwodnionego że prawie przezroczyste było 🤦🏼‍♀️😂
    Ale mimo wszystko różnica spora 😁😁

118fb6eca7f5.jpg
    Czekam na wieści z wizyty 🍀🍀

• wariancja Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abrakadabra, jesteś w ciąży, uwierz w to :)

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midzia wrote:
    Nie ma. A jak się trafi drzemka, to jest problem z zasypianiem na noc. Dlatego wolę się przemęczyć w dzień i mieć chwilę spokoju wieczorem 🙂
    A to u nas to samo. Teraz w przedszkolu w pierwszej grupie jest leżakowanie a ona nieważne czy śpi w dzień 10min czy 2h usypianie jej potem wieczorem to porażka.

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w ciąży i jestem po wizycie 😁
    Moje dziecko sie zagniezdzilo, jest mlodsze niż wylicza mi suwaczek i apka bo była późna owu i na razie nic wiecej nie widzialam od maleńkiej kropenki 😁😁
    Dostalam jeszcze luteine dopochwowo, acard i dalej brac dupka jeszcze 😋
    Nic groźnego i złego nie widziala, wszystko w środku piękne 😁
    Oby tak pozostało dalej i bede wniebowzięta, za 2 tyg na wizycie powiedziała, że juz bedzie widać ładnie i być moze bedzie juz serduszko 😊😍

nick nieaktualny, Mama8latka, Monika7, midzia, Limonka26, maciejka, Olenkaqx, Sparky, wariancja, Juliet, Julkaaa, Manioka, Oliwka91, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Jestem w ciąży i jestem po wizycie 😁
    Moje dziecko sie zagniezdzilo, jest mlodsze niż wylicza mi suwaczek i apka bo była późna owu i na razie nic wiecej nie widzialam od maleńkiej kropenki 😁😁
    Dostalam jeszcze luteine dopochwowo, acard i dalej brac dupka jeszcze 😋
    Nic groźnego i złego nie widziala, wszystko w środku piękne 😁
    Oby tak pozostało dalej i bede wniebowzięta, za 2 tyg na wizycie powiedziała, że juz bedzie widać ładnie i być moze bedzie juz serduszko 😊😍
    Cudownie 🥰 wiedziałam że tak będzie 🤩 gratulacje 🥰

abrakadabra lubi tę wiadomość

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mimo, że beta na razie przyrasta pojedynczo to mowila, że nie wiadomo czy bedzie jeden czy dwa bo jeszcze na tym etapie nie da sie tego potwierdzić 🙈🙈

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    I mimo, że beta na razie przyrasta pojedynczo to mowila, że nie wiadomo czy bedzie jeden czy dwa bo jeszcze na tym etapie nie da sie tego potwierdzić 🙈🙈
    Najważniejsze zewszystko dobrze 🤩

• Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowne wiadomości! Odetchnelas troszkę?

Spełnione marzenia mają swoją cenę, walcz o nie!
    16cs ⏸️ 😲
    19.07.2022 Nasze marzenie nr 1 spełnione 👨‍👩‍👧
    age.png

👩 33l
    Endometrioza 3st
    12/2024 8tc 👼 👼

👨 36l
    OK!
    Walczymy o marzenie nr 2 👨‍👩‍👧‍👦
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszke odetchnęłam, przynajmniej wiem, że jest na swoim miejscu 😊 Zastanawia mnie tylko ten acard po co w sumie, ale zapomniałam zapytac a juz dzwonic nie bede 🤦🏼‍♀️

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Troszke odetchnęłam, przynajmniej wiem, że jest na swoim miejscu 😊 Zastanawia mnie tylko ten acard po co w sumie, ale zapomniałam zapytac a juz dzwonic nie bede 🤦🏼‍♀️
    Acard pomaga na ukrwienie macicy czy jakoś tak ja biorę go cały czas i kobiety w ciąży tez normalnie wedlug mnie dobrze ze ci wypisala go :)

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Acard pomaga na ukrwienie macicy czy jakoś tak ja biorę go cały czas i kobiety w ciąży tez normalnie wedlug mnie dobrze ze ci wypisala go :)

Tzn acard to jest bez recepty i tak także luzik 😊 Bardziej mnie boli, że luteina 100% platna czyli 100 zł 😳 Dopiero jak bedzie zarodek to bede mogla mieć na 0%, tragedia 🤦🏼‍♀️

A bierzesz acard na noc czy jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 16:17

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Tzn acard to jest bez recepty i tak także luzik 😊 Bardziej mnie boli, że luteina 100% platna czyli 100 zł 😳 Dopiero jak bedzie zarodek to bede mogla mieć na 0%, tragedia 🤦🏼‍♀️

Luteina fopochwowa? Az tyle? Ja mislam tez ja brac ale widziałam ze ona kosztuje około 30 zl to jeszcze jakas jest? 🤔

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Luteina fopochwowa? Az tyle? Ja mislam tez ja brac ale widziałam ze ona kosztuje około 30 zl to jeszcze jakas jest? 🤔

Nie wiem właśnie bo kiedyś tez pamietam bralam i miałam tanio ta luteine. Czy ta moze jakas inna jest? Kij wie.. W takim dużym opakowaniu jest różowym wiec nie wiem czym sie różni..
    60 tabletek bez refundacji kosztuje 103 zl z groszami, a z refundacja 7 zł tez z groszami więc różnica jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 16:23

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:

Tak na noc bo podobno najlepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Nie wiem właśnie bo kiedyś tez pamietam bralam i miałam tanio ta luteine. Czy ta moze jakas inna jest? Kij wie.. W takim dużym opakowaniu jest różowym wiec nie wiem czym sie różni..
    60 tabletek bez refundacji kosztuje 103 zl z groszami, a z refundacja 7 zł tez z groszami więc różnica jest
    To to chyba lutinus bo on jest chyba taki drogi

Sprawdziłam i to lutinus

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 16:30

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 12 października 2021, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    To to chyba lutinus bo on jest chyba taki drogi

Sprawdziłam i to lutinus

Nieee, normalnie pisze luteina to chyba adamed jest ale duza dawka i dlatego taka cena plus to, że to 60 tabletek

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2021, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Nieee, normalnie pisze luteina to chyba adamed jest ale duza dawka i dlatego taka cena plus to, że to 60 tabletek
    A to może sle faktycznie cena wielka 😑

‹‹ ‹ 359 360 361 362 363 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ