Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Otter, masakra co się tam na tej wizycie wydarzyło 😳 ale super, masz dalsze działania, trzymam kciuki żeby Paśnik pomógł 🤞
Anka, trzymam kciuki 🍀anka lubi tę wiadomość
-
Otter ja też pomyślałam, że do maja zobaczysz 2 kreski i in vitro nie będzie potrzebne. A tym czasem wzniesmy toast grzanym winem za nasze plany! HO HO HO! 😀
Anka trzymam kciuk! 😊anka lubi tę wiadomość
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
Anka ✊✊✊✊
A ja mam od dwóch dni ciezki jakiś czas, mdłości mi dokuczaja bardzo. Wymiotuje dosyć często juz nawet kilka razy dziennie. Zamiast sie uspokajać to sie nasila i nie wiem co mam jesc już całkiem 😔 Wcześniej kilka dni jem normalnie jakies kanapki, na drugi dzien zjem to samo i wymiotuje tym.anka lubi tę wiadomość
-
Anka moje kciuki masz zagwarantowane! 🤞
Abrakadabra - Widziałam ostatnio że są jakieś gumy z Pregny niby zmniejszające mdłości. Próbowałaś?anka lubi tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:Anka moje kciuki masz zagwarantowane! 🤞
Abrakadabra - Widziałam ostatnio że są jakieś gumy z Pregny niby zmniejszające mdłości. Próbowałaś?
Nie, nie widziałam. Ale mam różnego rodzaju miętusy i to tez nie pomaga. Jem tylko mandarynki i pomarańcze i jedynie po tym nie wymiotuje.. Najgorzej że jednego dnia jest dobrze i jem normlanie, a potem na drugi dzień po tym samym już wymiotuje wiec to takie dziwne trochę -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Dziękuję za kciuki:) przydadzą się bo jutro przed nami ponad 200 km 🙈
Anka trzymamy kciuki za wizytę u nowego lekarza tak? W klinice czy ginekolog? Bo jakoś ostatnio mój mózg nie ogarnia 🙈 sporo w ciągu kilku dni działo się u mnie w pracy i jakoś chyba trochę zmęczona jestem 😉Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Anka trzymamy kciuki za wizytę u nowego lekarza tak? W klinice czy ginekolog? Bo jakoś ostatnio mój mózg nie ogarnia 🙈 sporo w ciągu kilku dni działo się u mnie w pracy i jakoś chyba trochę zmęczona jestem 😉
My do kliniki fopiero pójdziemy jak jedynym wyjściem bedzie invitro 😊 -
anka wrote:Raczrj ginekolog
My do kliniki fopiero pójdziemy jak jedynym wyjściem bedzie invitro 😊
To też dołączam się do kciuków ✊✊
Oleńka jak się czujesz? Masz objawy jakieś? ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 15:48
anka lubi tę wiadomość
Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Jedynie piersi są ciezkie i sutki bardziej wrażliwe. Tyle. I jak najdłużej niech tak zostanie!
Oliwka91, Ewelina26 lubią tę wiadomość
-
Może siknę w środę tak dla sportu, nie chcę wcześniej, bo wtedy popadam w paranoję szukania cieni i wyjmowania testu z kosza co godzinę 🙈 a w środę będzie 13dpo to już sprawa będzie jasna 😁
Limonka26, Olenkaqx, Pomarańcza, Monika7, Sparky, Manioka, midzia lubią tę wiadomość
Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Anka mocne kciuki 😊✊🏼✊🏼
Oliwka, no właśnie też chciałam zapytać jak tam u Ciebie? 😊 Jakieś przeczucia? 😎
U mnie dziś już zdecydowanie lepiej, jeszcze plamię, ale to już nic w porównaniu do wczoraj. W sumie mija mi dopiero 3 doba od badania, także mam nadzieję, że to nic złego 🙂 Aczkolwiek czuję, że owulacja w tym cyklu w lesie, albo w ogóle jej nie będzie.44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
Olenka, taką mam nadzieję, że co najwyżej się przesunie, ale strasznie dużo stresu mam w tym miesiącu. Niedość, że to hsg to jeszcze inne rzeczy i ostatni miesiąc z takim nadmiarem stresu skończył się bezowulacyjnym 😏 Na dniach powinno się wyjaśnić44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
Limonka26 wrote:Anka mocne kciuki 😊✊🏼✊🏼
Oliwka, no właśnie też chciałam zapytać jak tam u Ciebie? 😊 Jakieś przeczucia? 😎
U mnie dziś już zdecydowanie lepiej, jeszcze plamię, ale to już nic w porównaniu do wczoraj. W sumie mija mi dopiero 3 doba od badania, także mam nadzieję, że to nic złego 🙂 Aczkolwiek czuję, że owulacja w tym cyklu w lesie, albo w ogóle jej nie będzie.
To dobrze, że już się uspokoiło 😉 jakaś jestem spokojna w tym cyklu, może dlatego, że w grudniu mam wizytę u nowej lekarki i coś pewnie ruszy do przodu. Poza tym owulacja zbierała się z 10 dni, niezbyt dobrze jadłam, piłam alkohol na wyjeździe przed owu, zaniedbałam suple i seks był 1-2 dni przed owu, która też nie wiem dokładnie kiedy była więc jakby się udało w tym cyklu to byłoby mega zaskoczenie 😅 to dziwne ale jakoś chwilowo wyluzowałam i dobrze mi z tym. Jestem też podbudowana waszymi ciążami, bo jednak po długiej walce wam się udało więc wierzę, że i mi i reszcie dziewczyn też się uda 💪
Limonka a wy teraz po hsg próbujecie parę miesięcy na luzie czy coś planujesz diagnozować teraz dalej? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 17:53
Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖