Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Olenkaqx wrote:Oliwka a może teścik? 🤔
Też to chciałam napisać 🙈 Nie chciałam nic sugerować, ale… nie jedna ciąża tu była z cyklu bezowulacyjnego 😉 -
Nie żebyśmy namawiały.... Ale wiesz, masz wtedy czarno na białym..🙈
abrakadabra lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza, cieszę się że udało się bez zabiegu. Trzymaj się tam i wracaj do nas jak tylko będziesz mieć ochotę 🙂
Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza trzymam kciuki 🍀 jesteś silna babka❤️
A ja właśnie zrozumiałam, że strzeliłam sobie w kolano z sylwestrem.. Zapytacie czemu? 😅 A no dlatemu, że młody od początku tylko widzi mamę.. Na ręce do taty nie chce iść, bo jak go weźmie to wrzask.. Brzuszek mu bardzo dokucza to ciągle jest na rękach.. Jak go odłożę do łóżeczka to po 5 minutach oczy jak 5 złotych 😞😢 nie mam kiedy się iść umyć, a co dopiero coś zrobić 😐 jutro przyjeżdża siostra ze szwagrem i córką, wujek z którym mój jeździł i pojedzie do Danii i być może brat mojego męża.. A ja w proszku ze wszystkim... 😢😞 -
O nie tylko nie teścik! 🙈 nigdy nie miałam owu tak wcześnie więc totalnie nie biorę pod uwagę ciąży. Ja wiem, że cuda się zdarzają ale... Poczekam cierpliwie ☺️ poza tym temperatura jeszcze kilka dni temu była niska, nie wpisywałam na wykres ale tak wyrywkowo jak mierzyłam to ok 36,6
-
Oliwka może jednak? 😁 liczę że jutro sikniesz 😅 Kciukasy 🤞😉
Pomarańcza bardzo się cieszę, że już po wszystkim i że obyło się bez zabiegu. Teraz tylko starać się dalej, a dzidziuś szybko do was wróci 🥰 mam nadzieję, że nie zdążycie się obejrzeć, a znów ujrzycie tłuściutkie kreski, a zaraz po nich silne serduszko ❤🤞Pomarańcza lubi tę wiadomość
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
Oliwka to my tu grzecznie i cierpliwie poczekamy na Twoją ochotę na teścik. Tymczasem zostawie parę wiruskow 🦠🦠🦠🦠🦠
Manioka, a nie przywiozą goście czegoś że sobą? u nas zawsze tak wyglądają imprezy wspólne, że każdy przywozi coś swojego. Dzięki temu nikt nie siedzi cały dzień przy garach. -
Olenkaqx wrote:Oliwka to my tu grzecznie i cierpliwie poczekamy na Twoją ochotę na teścik. Tymczasem zostawie parę wiruskow 🦠🦠🦠🦠🦠
Manioka, a nie przywiozą goście czegoś że sobą? u nas zawsze tak wyglądają imprezy wspólne, że każdy przywozi coś swojego. Dzięki temu nikt nie siedzi cały dzień przy garach.
Ajj coś tam przywiezie siostra, chłopaki nie chętni do przygotowania czegokolwiek 😅 raczej wolą kupić wodę ognistą i przyjechać na gotowe😅😂 -
Ja duphaston odstawiłam w poniedziałek i bardziej mi to wygląda, że niedziela/poniedziałek była owulacja ale to mało prawdopodobne chociaż nie wiadomo już 😅 W ogóle ten duphaston brałam, żeby zatrzymać cykl i wywołać okres a nie było pęcherzyka przed tym jak go zaczęłam brać więc nie ma sensu robić testu. Poza tym seks był 3 x w tym cyklu więc też strasznie biednie. No i nawet jeśli ta owu była te parę dni temu to na teście jeszcze nic by nie wyszło więc olewam to póki co 🤷 może w przyszłym tygodniu zatestuje jeśli nie przyjdzie... 😉
-
Ale powiem wam, że jestem zła, że go wzięłam. Nie wiem po co mi to było. Jakby nie można było poczekać ten cykl i po prostu zacząć stymulację od następnego? Ale lekarka mi powiedziała, że nie ma sensu czekać, bo i tak w tym cyklu się rozjechało wszystko i żeby wyregulować... A teraz mam poczucie straconego cyklu ☹️ bo i tak się cykl nie skrócił. Sorki za marudzenie z rana 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2021, 11:08
-
nick nieaktualnyHej dawno się nie odzywałam ale cały czas was czytam tylko nie mam nic ciekawego to powiedzenia narazie się nie staramy i pewnie dopiero gdzies w lutym może wrócimy do starań ale dostałam dzisiaj wyniki wydają się okej ale może któraś bardziej się zna?
https://zapodaj.net/21dc11b28dfa8.jpg.html -
Kurde Oliwka strasznie dziwny ten cykl. Przecież dupek podnosi proga, więc nie ma możliwości żeby była owulka, ani żeby urósł pęcherzyk. Chyba.
-
anka wrote:Hej dawno się nie odzywałam ale cały czas was czytam tylko nie mam nic ciekawego to powiedzenia narazie się nie staramy i pewnie dopiero gdzies w lutym może wrócimy do starań ale dostałam dzisiaj wyniki wydają się okej ale może któraś bardziej się zna?
https://zapodaj.net/21dc11b28dfa8.jpg.html
Nie znam się konkretnie na tych badaniach ale wyglądają ok - niskie przeciwciała i antykoagulant w normie więc chyba ok 😉anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Nie znam się konkretnie na tych badaniach ale wyglądają ok - niskie przeciwciała i antykoagulant w normie więc chyba ok 😉
Tak wgl szczęśliwego roku wszystkim 🎇🍾Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Drogie staraczki!
Apeluje o porządną zabawę zakrapianą tej nocy 🥂🥂🥂 Następny Sylwester- bezalkoholowy!
Ściskam każdą
2022 be kind 🧡Oliwka91, NataliaGie, futuremama lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kochane! Życzę Wam wielu radosnych chwil w 2022, dużo zaskoczeń, łez wzruszenia, miłości ❤️ i dziękuję Wam za ten rok, za każdą poradę, kciuki przed testowaniem, za każde otarcie łez i za wspólne dyskusje 🥰