Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! Szampańskiego (czy % czy bez %) ostatniego dnia starego roku i pierwszego dnia nowego roku! I oby nowy rok był lepszy niż stary! 😘
-
Ja również dołączam się do życzeń 😘 Szczesliwego Nowego Roku oby wszystkim nam się spełniło to czego pragniemy ❤13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Ja też życzę Wam aby ten Nowy Rok był lepszy niż stary, a w następnym nie było już żadnej z nas na liście staraczek i wszystkie były już po tej drugiej stronie mocy 💚💜😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2022, 15:31
futuremama lubi tę wiadomość
-
Zdrowia, szczęścia, pomyślności 🚼
Forsy góry i miłosci ♥️
Mnóstwa uniesień po zmroku 😉
Życzę Wam w nowym roku ☺️👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
nick nieaktualny
-
Anka, chyba jakoś wszystkim nam tu
zrobiło się strasznie przykro po tym co przydarzyło się Pomarańczy.. 😪 -
nick nieaktualny
-
Martyna, a jak u Ciebie? 😉 Coś rusza w wiadomym kierunku? 😉
-
Aktualizacja i wprowadzenie nieco słońca w pingwinkowe świat
Maluch nadal wygląda jak rekin ale urósł 1 cm w 2 tygodnie. Ma już 2.5cm. Niestety nie dostałam fotki....Oliwka91, Monika7, Limonka26, abrakadabra, midzia, Magdalena 94 lubią tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:Aktualizacja i wprowadzenie nieco słońca w pingwinkowe świat
Maluch nadal wygląda jak rekin ale urósł 1 cm w 2 tygodnie. Ma już 2.5cm. Niestety nie dostałam fotki....
Szkoda ale nastepnym razem poproś o fotę dla cioć 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 12:32
-
Następne podglądanie 17.01 za dwa tygodnie u mojego lekarza prowadzącego a w okolicach 25. 01 prenatalne więc będzie fot a fot!
Juliet, futuremama, Magdalena 94 lubią tę wiadomość
-
Olenka, wspaniale!! Bardzo się cieszę ☺️ I czekam też na zdjęcia Twojego małego rekinka 💙🍀
-
Olenka, super 🥰 i ja też czekam na fotkę następnym razem 🙃
-
Limonka26 wrote:Martyna, a jak u Ciebie? 😉 Coś rusza w wiadomym kierunku? 😉
Jestem jestem, końcówka ciąży daje popalić od 4 dni mam bóle okresowe (już zapomniałam co to🤯) raz silniejsze raz słabsze, ból pleców wczoraj okropny, odchodzą mi kawałeczki czopa ale to tez podobno nic nie znaczy. A wiec czekamy 😅 mój syn czeka na coś, a ja na niego. Może czeka aż któraś z was zatestuje i przejmie brzuszek? Która w kolejce do testowania?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna, ja „testuje” (nie robię tego dawna) za 9 dni, także mimo tego, że bardzo bym chciała przejąć Twój brzuszek, to chyba lepiej żeby znalazł się ktoś kto będzie wcześniej testował 😉😀 ale jak możesz poczekać to wiesz, ja jestem gotowa ☺️
Martyna33 lubi tę wiadomość