Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna gratulacje❤ nieźle cię chłopak wymęczył🤣 ważne że już po i wszystko dobrze, teraz dużo sił i zdrówka dla Was.
Ps. Ma urodziny tak jak ja. Koziorożce to naprawdę fajne człowieki😁Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Martyna gratulacje 😍 sliczy synek dużo zdrówka dla Was ❤13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Hej dziewczyny, czas znowu obudzić pingwinki 😅 Przychodzę do Was po dłuższym czasie milczenia z niezawodnym sposobem na dwie kreski - zrobienie sobie przerwy od forum 😂 U mnie dzisiaj 12-13 dpo i taka sytuacja:
Pierwszy pełny cykl z metą i taka niespodzianka się pojawiła 🤭 Oby tym razem wszystko dobrze się skończyło 🥺abrakadabra, kropka27, anka, Monika7, Olenkaqx, Otter, Limonka26, Pomarańcza, tylko_czytam, Oliwka91, wariancja, futuremama, Ewelina26, Domistr, midzia, Zagadka919, Juliet, maciejka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sparky pięknie! 😍 😍 Będzie dobrze, bo musi być dobrze!
Sparky lubi tę wiadomość
-
Wow Sparky! 😍 Gratulacje! Ale ja wiedziałam, że niedługo u Ciebie znowu zaskoczy 🤭🥰
W ogóle też dostałam metę, teraz to mi narobiłaś nadziei 🙈 Już mi się „kończy” covid, to w końcu zacznę ją brać, bo bałam się teraz dokładać nowe leki.
Monika, podczytałam, że dziś masz ważny dzień 😊 Mocne kciuki ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀Monika7, Sparky lubią tę wiadomość
-
Otter to wspaniałe wieści! 23 cs i miejmy nadzieję, że to będzie właśnie ten szczęśliwy cykl! 🥰
Super, że w końcu sie coś ruszylo 😊
Trzymam mocno kciuki, działajcie jak najbardziej się da 😁😁✊✊Otter lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra wrote:Jeszcze nie, drugi trymestr dopiero od 13+6 sie zaczyna 🙈😋
-
Tak, u mnie dziś ważny dzień. Nic nie mówiłam, bo bałam się zapeszyć i tego, że znowu trzeba będzie przekładać. Już jestem po usg, w sobotę były dwa pecherzyki po 18mm, a dzisiaj są już trzy- 21, 20 i 18. Za dwie godziny mniej więcej zabieg. Także proszę o dobre myśli ☺️
Otter, Limonka26, abrakadabra, Olenkaqx, Pomarańcza, Sparky, Oliwka91, wariancja, futuremama, Ewelina26, Domistr, midzia, Niebieska Gwiazda, Juliet lubią tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Haha no tak 😂 jakoś spojrzałam na to, że 12 tydzień skończony, to 4 miesiąc 😉
Też tak myślałam, że o skończę 12 tydzien to już drugi trymestr. Jakież było moje zdziwienie jak się okazało, że dopiero za 2 tyg zacznę własnie ten drugi trymestr 😂
Ogólnie w ciąży jest jakieś dziwne liczenie tego wszystkiego i czasem dalej sie sama gubie 😂
Albo jak mówię komuś, że jestem w piątym miesiącu już to oni mi wmawiają, że to 4 🤦🏼♀️Monika7 lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Sparky wrote:Hej dziewczyny, czas znowu obudzić pingwinki 😅 Przychodzę do Was po dłuższym czasie milczenia z niezawodnym sposobem na dwie kreski - zrobienie sobie przerwy od forum 😂 U mnie dzisiaj 12-13 dpo i taka sytuacja:
Pierwszy pełny cykl z metą i taka niespodzianka się pojawiła 🤭 Oby tym razem wszystko dobrze się skończyło 🥺
Sparky ale się cieszę 😍🥰🥰 kibicowałam mocno!Sparky lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Monia trzymam kciuki! 😍
Dokładnie tak jak pisze Abrakadabra 2trtmestr od 14 tygodnia się liczy. I też nie ogarniam tych miesięcy, tygodni. A w czwartek prenatalne. Może się okaże kto siedzi w brzuchu. To będzie niemal 13tdMonika7, abrakadabra lubią tę wiadomość
-
Sparky! Gratulacje!! Trzymam kciuki za to, by było dobrze! Od siebie dodam- nie odstawiaj metforminy, jeśli masz szansę być prowadzona w ciąży na niej to polecam, ja po poronieniu w szpitalu dostałam informację, że nagłe odstawienie (tak miałam zalecone przez gin-endo i endokrynologa) mogło mieć wpływ na to, że ciąża się zatrzymała (oczywiście mogło, nie musiało, mogl być to przypadek). Lekarz w szpitalu powiedział, że do 12 TC to koniecznie, za granicą prowadzi się nawet całą ciążę i wszystko jest w porządku. Decyzja należy do Ciebie i lekarza, ale wiem że ja jak będę w ciąży to będę cisnąć o to, by móc brać glucophage. I jestem przekonana, że teraz się uda Sparky, będzie pięknie ❤️🍀
Otter, trzymam kciuki, mam nadzieję że zaraz będziesz w ciąży, teraz jak masz leki i zalecenia od dr P musi się udać!🤞🍀