Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna 😍😍 cudny Maksiu. Oby dalej było Wam cudnie i bezproblemowo
I doprowadziłas mnie do szlochania w pracy ostatnim zdaniem 😂
Anka witamy spowwrotem na pokładzie staraczkowymanka, Martyna33 lubią tę wiadomość
-
Martyna przesłodki maluszek, mnie również rozczuliłaś tym wpisem 🥰 aktualnie leze z mdłościami i ogólnie słabym samopoczuciem wiec dodałaś mi otuchy i już nie narzekam bo wiem, że warto przejść przez to wszystko dla takiego widoku ☺
Martyna33, Olenkaqx lubią tę wiadomość
13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Anka super wieści. Mam nadzieję, że po takiej przerwie uda się szybciutko.
Faceci maja inne pH wiec może dlatego go nie zarazilas 🤷🏼♀️
Martyna - kurczę pamietam jak niedawno gratulowałam Ci 2 kresek, a tu już takie śliczne chłopisko na pokładzie 😍 trzymajcie się cieplutko. Dużo zdrówka dla Was ♥️
Ja dzisiaj miałam koszmar. Zaczęłam krwawić i już wiedziałam, że to poronienie. Z każdym kawałkiem papieru było coraz więcej krwi…aż się wybudziłam z tego wszystkiego. I w sumie dobrze, bo od razu zdałam sobie sprawę, że to tylko sen a maluszek jest bezpieczny…ale chwila grozy jednak była…brrrrrMartyna33 lubi tę wiadomość
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Ja jestem po wizycie, dr przepisal mi heparyne w dawce 0,4 wiec to taka najmniejsza , mam się zacząć kluc od ostatniego dnia miesiączki juz . Masakra nwm czy ja dam rade 🥺
Dasz radę! Przy każdym wkłuciu myśl sobie, że to przybliża Cię o krok do dzidziusia 🥰
anka lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Domistr wrote:Martyna przesłodki maluszek, mnie również rozczuliłaś tym wpisem 🥰 aktualnie leze z mdłościami i ogólnie słabym samopoczuciem wiec dodałaś mi otuchy i już nie narzekam bo wiem, że warto przejść przez to wszystko dla takiego widoku ☺
Domistr ja na mdłości wcinalam dużo owoców i jakoś w sumie po tym czułam się dobrze i na pewno pij dużo wody czy czegokolwiek, u mnie jeszcze cola działała dobrze i czulam ulge jak mi sie dobrze beklo 😂😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 16:05
Domistr lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Martyna, co za słodziak! 🥰
Anka, super, że pozbyliście się tej bakterii! A jednak heparyna? Lekarz mówił na jakiej podstawie jednak ją włącza? Tylko przez PAI czy przez coś jeszcze?Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimonka26 wrote:Martyna, co za słodziak! 🥰
Anka, super, że pozbyliście się tej bakterii! A jednak heparyna? Lekarz mówił na jakiej podstawie jednak ją włącza? Tylko przez PAI czy przez coś jeszcze?
On ogolnie współpracuje tak z moim lekarzem a on uwaza ze lepiej dać wiecej leków niz mniej -
abrakadabra wrote:Domistr ja na mdłości wcinalam dużo owoców i jakoś w sumie po tym czułam się dobrze i na pewno pij dużo wody czy czegokolwiek, u mnie jeszcze cola działała dobrze i czulam ulge jak mi sie dobrze beklo 😂😊13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Domistr wrote:Dzięki za rady, u mnie z tą cola to właśnie różnie bo czasem pomaga a czasem jeszcze bardziej mnie zmuli od jej słodkości 🤪 ja mam parcie na musy i smoothie, zrobilam sobie zamówienie z owolovo bo ze świeżych owoców to jedynie jabłka i kiwi mi wchodzą 😃 na szczęście już jest ok wypiłam dwie szklanki wody z cytryna i chwilę poleżałam i jakoś przeszlo, teraz zrobilam sobie kurczaka peanut better I się zajadam 😋 a dlugo Cie meczyly mdłości i wymioty? Bo ja myślałam że to już za mną, ale rano na dzień dobry byl 🤮 No i później mnie troche mdliło na szczęście zdarza się to już coraz rzadziej 😉
Mnie różnie bo właśnie tak jak niby powinno odpuścić w 12 tyg to mi sie zaczęło wtedy częściej i wymiotowałam codziennie ale po tygodniu ustało na szczęście 😊Domistr lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Domistr, ja wymiotowałam do 28 tc, oby u Ciebie przeszło szybciej 😢
Dziękujemy za komplementy 💙Domistr lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
anka wrote:Ja jestem po wizycie, dr przepisal mi heparyne w dawce 0,4 wiec to taka najmniejsza , mam się zacząć kluc od ostatniego dnia miesiączki juz . Masakra nwm czy ja dam rade 🥺
Ja mam teraz po cesarce 14dpo neoparinu, maz mnie kłuje bo bym nie dała rady 🙈
Nauczysz się, jak wbijasz igle to myśl o celu 💙anka lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Domistr, ja może nie miałam strasznych i długo mdłości ale super działał mi zalany wrzątkiem imbir - tak 1cm, że dwa gozdziki, łyżeczka miodu. I jak ręka odjął mdłości mijały
Anka-każdy zastrzyk to bliżej maluchaanka, Domistr lubią tę wiadomość
-
Anka, pewnie, może coś w tym jest! 😊 Lekarz wie co robi ✊🏼🙂
Oliwka jak u Ciebie? 🙂 Podjęliście decyzję w związku z tymi 4 pęcherzykami?anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Że się tak bezczelnie wtrącę i poproszę o trochę kciuka o 12.40 mam pierwsze prenatalne namówiłam mamę żeby że mną szła (mąż niestety nie może wyrwać się z pracy), niech popodglada trochę maluszka
anka, Domistr, abrakadabra, Limonka26, Martyna33, Monika7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlenkaqx wrote:Że się tak bezczelnie wtrącę i poproszę o trochę kciuka o 12.40 mam pierwsze prenatalne namówiłam mamę żeby że mną szła (mąż niestety nie może wyrwać się z pracy), niech popodglada trochę maluszka
Olenkaqx lubi tę wiadomość