Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Miło Was zobaczyć pod kibelkiem, ale jedna kreska 😂 jest 11dpo więc wiadomo, póki okresu nie ma szansa jest, ale wiadomo też jak to bywa 😉
-
No to jutro (jeżeli będziesz testować) czekamy również pod Twoim kibelkiem
-
Pomarańcza, dokładnie, póki @ nie ma to jeszcze wszystko może się wydarzyć 🙂✊🏼 Ja też jutro poczekam pod kibelkiem, w razie gdybyś testowała ☺️
-
Dziewczyny, dzięki za wiarę, noo ale nie sądzę szczerze mówiąc żeby miało się coś zmienić 😔 co prawda temperatura piękna i warunki dobre, ale pewnie by już coś było widać 😉
-
Pomarańcza wrote:Dziewczyny, dzięki za wiarę, noo ale nie sądzę szczerze mówiąc żeby miało się coś zmienić 😔 co prawda temperatura piękna i warunki dobre, ale pewnie by już coś było widać 😉
Przykro mi, że biało 😔 ale oczywiście kciuków wciąż nie puszczam ✊😘Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza kciuków nie puszczam
Limonka piękny ten owulak!Limonka26, Pomarańcza lubią tę wiadomość
-
Czy facelle paskowy też daje oszukance? Bo mam cień drugiej kreski i nie wiem czy temu wierzyć 🤦🏼♀️ nawet zdjęcia nie będę wstawiać, bo nie wiem czy wyłapie.
-
Nie mam czasu 🤦🏼♀️ muszę obiad do pracy zrobić, bo wczoraj mi się nie chciało 😁 kupię jakiś z apteki, jutro sprawdzę 🤷🏼♀️
-
Pomarańcza wrote:Czy facelle paskowy też daje oszukance? Bo mam cień drugiej kreski i nie wiem czy temu wierzyć 🤦🏼♀️ nawet zdjęcia nie będę wstawiać, bo nie wiem czy wyłapie.
Facelle paskowe nie oszukuja za bardzo, sama je robiłam jak się udało i ładnie sie wybarwialy 😁😁
Pokaż tego cienia 😁😁😁19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Pomarańcza, na tym forum chyba na wszystkich testach zdarzały się cienie, ale i od mikro cieni zaczynały się ciąże 🙂 Może jednak pokaz fotkę?
Abrakadabra, tak udało się, ale owulki raczej jeszcze nie było wnioskując po temperaturze. Chociaż po tym przestawieniu czasu to nie wiadomo jak tą tempkę odnieść 🙈 Dziś mam nadzieję powtórzymy 😅abrakadabra lubi tę wiadomość
-
Nie ma sensu, bo nie zalapie tego na zdjęciu 😁 jutro robię zwykły apteczny, jeśli i tam będzie cień to może przejdę się na betę. Chyba że okres mnie powita 😅 powiem Wam że tam mnie wczoraj sutki bolały, nigdy przed okresem tak nie miałam, ale pp to mogło mi się pozmieniać 🙄 nie nastawiam się, jak będzie ciąża to i test wyjdzie,nie? 😁
Limonka, poprawiajcie 🤭