Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska gwiazda przykro mi 😟
Żelka wysoki progesteron mógł Cię wysuszyć też albo może czas na teścik? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 07:56
-
Oliwka91 wrote:Niebieska gwiazda przykro mi 😟
Żelka wysoki progesteron mógł Cię wysuszyć też albo może czas na teścik? 😉
Albo te globulki tez tak na infekcje sacharynę zrobiły. Dzisiaj biorę ostatnia.
Skuszona wzrostem temp i tym progiem zrobiłam dzisiaj test SEMA czułość 10 i lipa. Biało, że oczy bolą 😔😔 -
Żelka1990 wrote:Albo te globulki tez tak na infekcje sacharynę zrobiły. Dzisiaj biorę ostatnia.
Skuszona wzrostem temp i tym progiem zrobiłam dzisiaj test SEMA czułość 10 i lipa. Biało, że oczy bolą 😔😔
9 dpo to za wcześnie. Niektórym wychodzą ale w sumie rzadko, powtórz pojutrze ✊🍀 -
Żelka, progesteron piękny, a na test może być jeszcze za wcześnie Wiem, łatwo się mówi bo sama od 8dpo zazwyczaj się doszukuję, ale mimo wszystko mało komu wychodzi tak wcześnie
Gwiazda, zaczynasz stymulację czy już wcześniej miałaś?
Oliwka, naprawdę miło widzieć u Ciebie suwaczek 😍
A ja właśnie weszłam w fazę: przecież i tak się nię udało ☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 11:54
Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Oliwka91 wrote:9 dpo to za wcześnie. Niektórym wychodzą ale w sumie rzadko, powtórz pojutrze ✊🍀
Poszłam dzisiaj zrobić jeszcze raz wysokość progesteronu ale po co to ja nie wiem 😀😀😀 -
Limonka26 wrote:Żelka, progesteron piękny, a na test może być jeszcze za wcześnie Wiem, łatwo się mówi bo sama od 8dpo zazwyczaj się doszukuję, ale mimo wszystko mało komu wychodzi tak wcześnie
Oliwka, naprawdę miło widzieć u Ciebie suwaczek 😍
A ja właśnie weszłam w fazę: przecież i tak się nię udało ☹️ -
Stymulację już mam od kilku miesięcy.W zasadzie to niedługo kończę starania.idą do mnie leki bo lekarza straciłam(wyjechał na dłużej).Postanowiłam się jeszcze troszkę postymulować na własną rękę(do końca wakacji)chodząc oczywiście na monitoring.Muszę mieć zaufanie do lekarza a tak szybko i na tak krótko to nie wierze w znalezienie.
A i kończe starania niebawem,ale bana na sex???to jeszcze długo nie będzie😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 13:48
-
Niebieska Gwiazda wrote:Gwiazda, zaczynasz stymulację czy już wcześniej miałaś?
Stymulację już mam od kilku miesięcy.W zasadzie to niedługo kończę starania.idą do mnie leki bo lekarza straciłam(wyjechał na dłużej).Postanowiłam się jeszcze troszkę postymulować na własną rękę(do końca wakacji)chodząc oczywiście na monitoring.Muszę mieć zaufanie do lekarza a tak szybko i na tak krótko to nie wierze w znalezienie.
A i kończe starania niebawem,ale bana na sex???to jeszcze długo nie będzie😂 -
Żelka, prog jest wydzielany skokowo, warto o tym pamiętać według mnie jest to niewielka różnica między 7 a 9 dpo
Żelka1990 lubi tę wiadomość
-
Oliwka, właśnie widziałam na testowym 😭 Boże, tak strasznie mi przykro, daj jeszcze znać co i jak później 😥
-
Oliwka
Bardzi mi przykro 😭Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "