Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska Gwiazda wrote:I wszystkim mieszkającym w północnej części kraju zazdroszczę.Na emeryturze wyprowadzam się nad morze.Mieszkam w środku kraju i wszedzie mam daleko.Jak jade nad morze w stała miejscówke to 470km i zawsze na dłużej.Tym razem w czerwcu na trzy tygodnie.
Ja mieszkam na Śląsku i zawsze sobie bardzo chwale moje zamieszkanie. Jak się zepnę to w 5h jestem nad morzem, więc nie ma tragedii, 2h do Zakopanego, 1h w Beskid. Ale ja jednak bardziej należę do team góry polskie morze raz na parę lat mnie woła, więc wtedy przyjeżdżam na weekend. -
Trzymajcie kciuki za betę 🥺
I wczoraj sobie wymyśliłam piękna trasę w Tatrach, mam nadzieję że nie będę musiała rezygnować 😅 ale myślę że jak w pracy cały czas na nogach to organizm mega szoku nie dostanie i spokojnym tempem będę mogła polazic po górach. Jeny i nie wiem teraz do jakiego lekarza iść, do tej mojej babki pewnie pójdę, ale muszę ogarnąć na NFZ, wracać do dziada czy nie, muszę szybko myśleć 😁 i tak poprzednią wiadomość mi słownik poprawił że nie miała ona sensu, widać jak mocno jestem zaoferowana 😂Olenkaqx, Monika7, Sparky, Oliwka91, Limonka26, abrakadabra, midzia, Domistr, Kluska95, Mama8latka, Juliet lubią tę wiadomość
-
I kolejna do potwierdzania, że 'nie, nie będzie dwóch kresek, bo czuje się typowo okresowo' całe 9 miesięcy nie puszczam za Was kciuków!
Jaka trasę wymyśliłaś? -
Aaaa Pomarańcza!! 😍😍😍 Cudownie! ❤️ Jakie piękne krechy 🤩
Ale obserwując Twój wykres tak coś czułam 😁😍Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:I kolejna do potwierdzania, że 'nie, nie będzie dwóch kresek, bo czuje się typowo okresowo' całe 9 miesięcy nie puszczam za Was kciuków!
Jaka trasę wymyśliłaś? -
Jeeej Pomarańcza ❤️❤️❤️❤️❤️
Cudownie! Gratuluję 🥰
Wiem, że teraz będzie wszystko ok, czuję to 🥰Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza, odpuście sobie może ten Karb ☺️ Tam czasem trzeba przykleić się do ściany, jest stromo bardzo, dużo kamieni. To lepiej chyba sobie darować, ale możecie sobie to obejść trochę dłuższą trasą przez stawy, chyba bezpieczniej ☺️
Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Pomarańcza, odpuście sobie może ten Karb ☺️ Tam czasem trzeba przykleić się do ściany, jest stromo bardzo, dużo kamieni. To lepiej chyba sobie darować, ale możecie sobie to obejść trochę dłuższą trasą przez stawy, chyba bezpieczniej ☺️
Monika7 lubi tę wiadomość
-
Karb jest dość stromy i męczący ale wszystko zależy jak się będziesz czuła 😊 życzę Ci żebyś jak najlepiej ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2022, 10:44
-
Mam nadzieję, że będziesz się czuła dobrze! Ale może faktycznie dobrze byłoby wynyslec lżejsze trasy
-
Olenkaqx wrote:Remont skończony?
Ja mieszkam na Śląsku i zawsze sobie bardzo chwale moje zamieszkanie. Jak się zepnę to w 5h jestem nad morzem, więc nie ma tragedii, 2h do Zakopanego, 1h w Beskid. Ale ja jednak bardziej należę do team góry polskie morze raz na parę lat mnie woła, więc wtedy przyjeżdżam na weekend.
To by było zbyt piękne.Jeden pokoj pomalowany.Czeka na przeniesienie gratów.Oczywiście jeden regał trzeba skrócić,karnisz powiesić wyżej i takie tam.Przy dzieciach trudno się robi,żeby było łatwiej zgarnęłam dzieciaki i wyjechałam na dwa tygodnie do rodzicow w niedziele.Już w poniedziałek młodszy się rozchorował,ale ogarniam temat bez lekarza.Dziś mój dzwoni i mówi,że ma katar i kaszel i jest w domu i lekarza ma dzis.To tyle w temacie remontu.Chłop jak przeziębiony to umiera.Trzeba do roboty pogonic. -
Niebieska Gwiazda wrote:To by było zbyt piękne.Jeden pokoj pomalowany.Czeka na przeniesienie gratów.Oczywiście jeden regał trzeba skrócić,karnisz powiesić wyżej i takie tam.Przy dzieciach trudno się robi,żeby było łatwiej zgarnęłam dzieciaki i wyjechałam na dwa tygodnie do rodzicow w niedziele.Już w poniedziałek młodszy się rozchorował,ale ogarniam temat bez lekarza.Dziś mój dzwoni i mówi,że ma katar i kaszel i jest w domu i lekarza ma dzis.To tyle w temacie remontu.Chłop jak przeziębiony to umiera.Trzeba do roboty pogonic.
Mieszkam w Łodzi i właśnie pomyślałam,że jak dzieci nie było to było łatwiej podróżować.Pojechanie nad morze czy w góry nie było problemem.Podróżowanie z dziecmi utrudnia życie troszkę. -
Ale ekspres 😳
Beta 271,00 mIU/ml, prog 36,00 ng/mlMonika7, Oliwka91, abrakadabra, Olenkaqx, Sparky, Niebieska Gwiazda, midzia, Asia2309, Domistr, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Wow Pomarańcza! Ale ekstra!! Gratulacje!! 😍😍
Ja dzisiaj na kolejnym ktg i jakieś skurcze były ale większość podczas ruchów małej, ale szyjka się obniżyła i juz przepuszcza palec także wiecie 😂
Pani doktor powiedziala, że może jeszcze z 2 tyg wytrzymam 🤭🤭Olenkaqx, midzia, Domistr, Pomarańcza, Monika7 lubią tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Pomarańcza wrote:Ale ekspres 😳
Beta 271,00 mIU/ml, prog 36,00 ng/ml
Tu musi być już dobrze 😍🙉 Beta sztos 🤩 Może to bliźniaki? 😅Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Aaaaa aaaaa aaaaa! Pomarańcza 😍 😍 😍 😍 sztos, czad, kosmos! Siedzę i ryczę będzie pięknie, wiem to!
Abrakadabra kiedy Twoja ciąża minęła?! Podpowiedź mi jeszcze w sprawie Ktg- gdzie je robisz? Trzeba się umawiać? Prowadzę ciążę tylko prywatnie, u swojego lekarza, i w Medicover żeby mieć badania za darmo. Lekarz w mieście A, medicover w mieście B, a ja mieszkam w mieście C co w takiej sytuacji?Pomarańcza lubi tę wiadomość