Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko dobrze po wizycie, na razie nie rodzę wiec brzuszek dalej czeka 🙈😂
W środę następne ktg 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 10:12
Pomarańcza, Olenkaqx, Limonka26 lubią tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Owulkę to dopiero koło 21 czerwca, ale jakoś tak 10 czerwca mam rozpocząć nowy cykl, to umawiamy się na wtedy? 😉😅
-
Monika7 wrote:Owulkę to dopiero koło 21 czerwca, ale jakoś tak 10 czerwca mam rozpocząć nowy cykl, to umawiamy się na wtedy? 😉😅
Czekam z niecierpliwością na to przejęcie brzuszka 🤰🤩Monika7 lubi tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Owulkę to dopiero koło 21 czerwca, ale jakoś tak 10 czerwca mam rozpocząć nowy cykl, to umawiamy się na wtedy? 😉😅
Termin porodu mam na 17.06 ale wiadomo przecież wszystko sie moze przeciągnąć te kilka dni 🤭🤭Monika7 lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Sparky, korzystaj z pogody i odpoczywaj 🤗 Nie wiem w jakiej części Polski jesteś, ale u mnie widzę jeszcze 2 dni słońca a potem leje, więc warto korzystać ☺️
Ja właśnie wróciłam z monitoringu i jestem w lekkim szoku. Mam 10dc i pęcherzyk 18mm, endo 7,5 😳
Wiecie, jak na moje ostatnie owulacje w 18dc to zrobiłam wielkie oczy na fotelu u gina 😅
Ledwo co doleczyłam zapalenie pęcherza, czułam że mnie trochę brzuch boli, ale myślałam, że to jeszcze przez pęcherz, a to chyba już był ten przedowulacyjny ból 🙈Oliwka91, Monika7 lubią tę wiadomość
-
Oo to super wieści Limonka! Endo też ładne jak na 10dc
Sparky odpoczywaj, nabieraj sił
U nas w zasadzie nic nowego. W środę mam ostatnie prenatalne. Mała coraz bardziej się rozpycha -
Limonka, Wrocław ☺️ Dzisiaj jest piękna pogoda i korzystam spędzając mnóstwo czasu na tarasie 🥰 Ooo, ale super, że pęcherzyk i endo już takie dorodne 😍 Trzymam kciuki za owocny cykl 🍀🍀🍀
Olenkaqx, no to ładnie zleciało, już trzecie prenatalne 😱 Ja mam za tydzień połówkowe 🙈 -
Eh, ja nadal twierdzę że moja ciąża wlecze się jak flaki z olejem, mimo że wizyty co trzy tygodnie u mojego gina jakoś super szybko są. 🙈
Sparky jak samopoczucie tak ogólnie? -
Ogólnie czuję się dobrze ☺️ Maluch w końcu zaczął się bardziej odczuwalnie ruszać, co mi dobrze robi na psychikę 🤭 A u Ciebie Oleńka jak samopoczucie?
Olenkaqx lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam to jak naskrobię posta i przez przypadek nacisnę linka i mi się post kasuje... 🙈 No to jeszcze raz
Ogólnie samopoczucie spoko, nie mam na co psychicznie narzekać. Fizycznie już nieco bardziej, szczególnie narzekam na biodra po nocy, w zależności na którym boku śpię. No i na stopy Małej wbijajace się w mój brzuch. Ale spoko, niech wbija, wiem że jest i ma się dobrze. Wyprawkę mamy już chyba całą gotowa, łącznie z ubrankami które są już wyprane i wyprasowane - czekają na ułożenie w szafie, ale to jeszcze dużo czasu nadal mam wrażenie że przygotowuje to komuś innemu a nie swojemu dziecku -
Limonka, wspaniałe wieści 🥰 a tak nastawiałaś się na niepowodzenie tej stymulacji 😅 oby to była ta, która wstrzyma Ci małpę na kolejne 9msc ✊🏻
Super Sparky i Oleńka, że dobrze się czujecie. Mi każdej ciąża szybko leci 😅 ciekawe jak będzie z moją, jak już się uda 🤔
Ja za to odliczam do urlopu, niecałe 3 tygodnie 😍 -
Pomarańcza liczę na to, że zasypiesz nas fotkami gór! marzy mi się wędrówka po Tatrach od wschodu słońca. Mam malutką namiastkę widoku gor- mam u siebie w mieście miejsce gdzie przejeżdżając przy dobrej widoczności widać Babią Górę, a przy genialnej przejrzystości powietrza dojrzeć można nawet Tatry w innym miejscu.
-
Mi też wasze ciąże tak szybko lecą! Za chwilę będziemy tu miały kilka relacji live z porodówek 😁
Pomarańcza, ja też czekam na fotki z gór 😉 Uwielbiam Tatry, niestety drugi koniec Polski skutecznie uniemożliwia mi wycieczki częstsze niż raz na rok 🙈
W ogóle z tego wrażenia nie dopytałam na którym jajniku jest pęcherzyk, ale wydaje mi się, że na prawym. Tylko mam taką dziwną rozkminę, bo zawsze dostaję 3 zdjęcia z usg od lekarza (endo, prawy i lewy jajnik no i tam pozaznaczane te pomiary). No i mam endo, mam foto tego jajnika z pęcherzykiem 1.84cm i na trzecim zdjęciu mam zaznaczone takie niekształtne coś 1,29x2,39. I kompletnie nie wiem co to jest 🙈 Pytałam czy pęcherzyk jest jeden i lekarz powiedział, że tak. Wczoraj miałam straszne bóle właśnie po lewej stronie i już przez chwilę zastanawiałam się, czy to nie był jakiś pęknięty pęcherzyk, no ale chyba to niemożliwe 🤨Dorota333 lubi tę wiadomość
-
Limonka, ja też z północy Polski, także calusieńką Polskę przejedziemy 😅 i tak, wstawię jakieś fotki, obiecuje 😁 a co do zdjęcia to ja też zawsze pół godziny gapie się i nie wiem co i jak, jak lekarz nie powie to nie wiem 😅
Limonka26 lubi tę wiadomość