Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Abrakadabra to naprawdę świetnie sobie radzisz! 🥰 Super, że mała tak współpracuje 😊
-
Mamy kruszynkę 51cm, 2860g, i na razie jest małym krzyczącym skrzatem. Mój lekarz ogarnął troszkę zrostów, ale i tak zostały zrosty z jelitem cienkim, więc zakaz laparoskopii, i jak będą bardzo uciążliwe to do ogarnięcia chirurgicznie. Dziękuję za kciuki! 😍
Sparky, abrakadabra, Limonka26, Otter, Monika7, Miphuhiz, Oliwka91, Juliet lubią tę wiadomość
-
Oleńka cudownie 🥰🥰 Odpoczywajcie teraz i cieszcie się sobą ❤️
Olenkaqx lubi tę wiadomość
-
Oleńka, gratulacje! Kruszyna Ci się trafiła 😉 odpoczywaj ❤️
Otter! Pisaliśmy, ale pewnie przeoczylaś, co u Ciebie? Jak badania zarodków, przed, po? I w ogóle co słychać??Olenkaqx lubi tę wiadomość
-
Jak tylko zrobimy jej ładne foto a nie rozdartej to wrzucę pewnie jutro chociaż teraz leży na mnie od 3 godzin i pięknie śpi
abrakadabra lubi tę wiadomość
-
Olenka gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla Was ♥️♥️♥️
Do mnie jeszcze nie dociera, że za 1,5 miesiąca też będę tulić synusia. Nacieszcie sie sobą do woli a później wrzuć jakieś fotki 🙂Wiek: 32
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
Dziękuję dziewczyny 😘 ja się czuje naprawdę dobrze po CC, aż sama jestem w szoku Inga mimo wszystko zmęczona, przespała dziś prawie cały dzień, piersi jeszcze nie umie się chwycić, ale z czasem się nauczy
. A. Kiedy Twoja ciąża minęła?
Limonka trzymam kciuki za pęcherzyk
Pomarańcza piękny suwaczek 😍Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Limonka, a to ciekawe że masz tak rzadko z lewego owulację. Nie dziwię się już, że upatrujesz w tym większej szansy 😉 oby tak właśnie było!✊🏻
Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jutro jadę Trochę się już bałam żeby bezowulacyjny jakiś się nie zrobił, bo z tym lewym różnie bywa… Jakoś dziwnie wczoraj śluz płodny popołudniu mi zanikł, ale dziś wrócił 🙈
Powiedzieć Wam coś? 😆 Wczoraj dowiedziałam się o 3 (TRZECH) KOLEJNYCH CIĄŻACH 🫣😵💫 Dwie w rodzinie, ale na szczęście za wielkiego kontaktu z tymi osobami nie mam, a trzecia to koleżanka z pracy która jest na macierzyńskim i 5 miesięcy temu urodziła dziecko 🙈 Już mnie to nawet nie ruszyło.
Zastanawiałam się czy Wam to pisać, bo to już wygląda jakbym sobie coś uroiła 😂 Sama się zaczęłam zastanawiać czy mi się to śni, czy życie naprawdę robi sobie ze mnie takie jaja 🤦🏼♀️
Olenka, jak tam dziś? ☺️
Monika już po IUI? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2022, 09:18
-
Limonka, to jest aż nie do wiary😳😳😳 Kciuki za jutrzejszy monit, daj znać koniecznie ☺️
Oleńka, super, że dobrze się czujesz po CC ☺️ A malutka na pewno z czasem wszystko ogarnie jak już odeśpi narodziny 😉 -
Limonka serio, to az naprawdę nie do wiary żeby tyle osob na raz tak 🤯 Może to znak dla Ciebie że zaraz Ciebie to czeka 🤭😁 Oby oby! U mnie owulki zawsze były z prawego, a jak przyszła raz z lewego to teraz drzemie obok mnie 🤭😅19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Limonka, serio?🤯 ale passa… ale nie może być inaczej, następna jesteś Ty!! ✊🏻
Dzięki, że pytasz ☺️ Tak, już jesteśmy po IUI. To była trzecia IUI i ostatnia. Jutro rano mam monitoring, żeby zobaczyć czy pęcherzyki pękły. Dzisiaj miały 26 i 29mm.
Tym razem mieliśmy najlepszą próbkę nasienia z tych 3 razy. Za pierwszym razem było 7mln w próbce, za drugim razem było 3,5mln, a teraz 11mln.
Podpytywaliśmy już lekarza też o in vitro, także mamy plan w razie czego 🙂Oliwka91, abrakadabra, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
Kciuuki Monia żeby plan jednak nie był potrzebny
Limonka noo naprawdę passa świetna... Skąd Ci ludzie się biorą?Monika7 lubi tę wiadomość