Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej ja byłam dzisiaj zbadać progesteron 3 dpo wynik to 8,18 jestem w szoku bo zwykle tski byl 7 dpo tak się cieszę 🙈
6 dpo powtarzam i czuje ze ziola ojca sroki sie to tego przyczyniły tak samo jak do tego ze doszło do owulacji 😇 chociaz i tsk zaczęłam od dzisiaj brac f
Duphaston nie spodziewałam się takiego proga dzisiaj.
Estriadol 84 🙂abrakadabra, Oliwka91, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
Anka, nigdy tak wcześnie nie badałam proga, ale wygląda obiecująco 😍 mocne kciuki 🤞🏻🍀 daj znać jak kolejne wyniki.
Ja byłam na wizycie i dzidzia rośnie, ma prawie tydzień do przodu 😅 ale prawie od początku jest większe niż z om wynika 😊 i rusza się jakby dopalacze jakieś miało 😅 oczywiście nie widać było płci, ale to taka wiecie, szybka wizyta. Liczę że jutro się dowiem co tam w środku pływa 🥰 no i mam zagwostke. Bo lekarz mówił żebym zrobiła połówkowe (myślałam że nic nie powie na ten temat i udam że nie miałam połówkowego) i oczywiście polecał swojego lekarza. Ostatnio powiedziałam że nie było terminów (sezon urlopowy i rzeczywiście lekarz miał mało terminów to wkrętka się udała) a teraz nie wiem co mam powiedzieć. Nie wpisywać w kartę ciąży i powiedzieć że nie miałam kasy czy co? Zaraz powie że dziecko kosztuje i nie wiem, macie jakieś pomysły na scieme? Nie chcę tam iść, lekarz ma bardzo średnie opinie i wolę do swojej zaufanej babki. A z drugiej cykam się co powie prowadzący, wiem, głupie, a jednak.
abrakadabra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka, jasne że pojde do swojej, pytanie co powiedzieć prowadzącemu 😅 albo udam że nie robiłam i tyle 🤷🏼♀️
-
nick nieaktualny
-
Prowadzę u jednego, u prywatnej robię te większe sprawy czyli prenatalne badania. I pewnie pójdę do jej szpitala rodzić 🙂
-
Pomarańcza wrote:Prowadzę u jednego, u prywatnej robię te większe sprawy czyli prenatalne badania. I pewnie pójdę do jej szpitala rodzić 🙂
Po prostu jak będzie pytał to powiedz, że od takich badań masz juz swojego zaufanego lekarza. Moja gin tez polecala mi w swojej klinice lekarza ale to byly takie koszty, że zdecydowałam sie pójść gdzieś indziej za polowe ceny praktycznie i później ciągle tam chodziłam juz na prenatalne 😋 Ogólnie to nie musisz mu się tłumaczyć dlaczego korzystasz z kogoś innego niz on poleca 🙂19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Otter ja też się przyjrzę tej liście 😄💚
No i zwiększę chyba NAC do 2x600.
Pomarańcza, ja też zrobiłabym tak jak pisze abrakadabra Przecież to Twoja decyzja gdzie robisz badania 😊 -
Limonka jak tam u Ciebie sytuacja? 😁 Kiedy masz monit teraz? I coś myślałaś o tej histeroskopii?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2022, 16:35
-
Dziewczyny, jestem po wizycie, nie wszystko było widać, bo młody się tak ruszał, że musi być powtórka 😅 ale to co było widać jest dobrze no i będzie Józio 🥰
anka, Monika7, Niebieska Gwiazda, Oliwka91, Olenkaqx, Juliet, abrakadabra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika7 wrote:Pomarańcza, gratuluje synka 💙☺️ Ale się Wam urwisek trafił 😉
-
Pomarańcza gratulacje 😍
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
nick nieaktualny
-
Anka, wynik proga coś mi tam mówi 😉 ale co z tym estradiolem? Bo to chyba przez porównanie wyników z różnych dni danego cyklu można coś powiedzieć, tak to jest?