Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika, zazwyczaj na stymulacji miałam owulację tak w 13-14dc. Raz tylko się tak mocno opóźniła, ale chyba przez zbyt duże dawki NAC, które sobie sama dołożyłam 🙈 Teraz mam zwiększoną dawkę lametty i mam nadzieję, że to się wszystko jakoś zgra. Dziś rano trochę się przeraziłam bo zmierzyłam tempkę, a tam 36.93, ale dwie godziny wcześniej wstawałam do łazienki i pewnie to dlatego 😬 Na wykresie już sobie zredukowałam o 0.1 zakładając, że to przez to wstawanie.
Supli biorę dużo, w tym koenzym Q10 (już nawet ostatnio inwestuje w ubiquinol) do tego Omega, nac, inozytol itp. 🙈 -
To w takim razie komórki podkoksowane, owulacja będzie pod kontrolą, a w próbce inseminacyjnej najlepsze i najszybsze plemniki. Część potencjalnych przeszkód dzięki IUI pominiecie. Naprawdę macie szanse na powodzenie! 🤞🏻🧚🏻
Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza wrote:Oliwka, kiedy testujesz? 🍀
W tym miesiącu idę na betę, bo brałam ovi a w zeszłym miesiącu utrzymywało mi się 15 dni 😵
Ale jeszcze nie byłam 🙈
A ty jak tam? ☺️ Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2023, 16:44
-
Oliwka, czuje się za dobrze 😅 Młody uparciuch leniwy, nie chce wychodzić 😂 a ja już bym wolała mieć go oo drugiej stronie, mąż po ścianach już chodzi bo też wolałby już jechać do szpitala. Jak samo się nie zacznie do jutra to jedziemy, ale wolałabym żeby samo się zaczęło, ale co zrobić 🤷🏼♀️
A kiedy masz iść na betę? 😁 -
Planuję jutro 😉 To trzymam kciuki, żeby młody jednak przestał leniuchować i wyszedł szybko i sprawnie 🥰
No tak mąż pewnie jak na szpilkach 😂 -
Oliwka czekamy w takim razie na wyniki bety. Z ciekawości, nie robiłaś sikańca?
Pomarańcza, noc jeszcze długa może coś się ruszy samo -
Dziewczyny tak mnie wkręciły, że jak widzę nowy wpis to myślę - Pomarańcza urodziła!
Trzymam kciuki żeby młody zechciał sam wyjść i żeby poród był szybki i bezproblemowy! Pomarańcza a skąd jesteś?
Oliwka to jutro razem idziemy na betę 🤞🤞Oliwka91, Olenkaqx lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Oleńka nie robiłam, bo w zeszłym miesiącu miałam cień jeszcze 14dpo a to było już 15 dni po ovi. Poszłam wtedy na betę, bo już miałam dość a wybierałam się następnego dnia na badania immuno i musiałam wiedzieć czy jest sens na nie iść 😉
Beta wyszła 0. Myślę, że to jeszcze była jakaś resztka w moczu ale szkoda mi czasu na patrzenie na testy szczególnie, że miesiąc w miesiąc nic nie wychodzi 😔
Także zmieniam strategie, żeby zadbać o swoją psychikę 😂
Stysia za betę ✊
Limonka za monit ✊
Pomarańcza za poród ✊
🍀🍀🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2023, 21:03
Stysia16, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
Doskonale Cie rozumiem masz wyniki czarno na białym, nie doszukujesz się kreski i nie zastanawiasz, czy to Ovi czy kropek. Ale jutro czeka nas emocjonujący dzień 🤞 🤞 🤞
-
Olenkaqx wrote:Doskonale Cie rozumiem masz wyniki czarno na białym, nie doszukujesz się kreski i nie zastanawiasz, czy to Ovi czy kropek. Ale jutro czeka nas emocjonujący dzień 🤞 🤞 🤞
No właśnie 🤭 a w ogóle dziś jest pełnia księżyca 🌕🐺 magiczna noc!
Dokładnie, jeszcze ja po godzinie wyjmuję z kosza czy czasami nie pojawił się poczasiak, bo beta mała 🤦 ah, kto nie zna tych głupich rozterek 😅 -
Pełnia,hmm...to jest szansa,że Pomarańcza urodzi.W pełnie porodówki pełne.Kiedyś myślałam,że to przesąd.Obie ciąże miałam trudne,w obu leżałam po cztery razy w szpitalu I za każdym razem po okolo dwa tygodnie.Potwierdzam przed pełnia życie na porodówkach toczy się swoim rytmem,przychodzi pełnia I nagle brak miejsc I przepeľniony oddział.
-
Och, to jutro będę odświeżać wątek co 5 minut 😀
Pomarańcza, Limonka, Oliwka, Stysia, powodzenia dziewczyny 🤞🏻✨🧚🏻Limonka26, Oliwka91, Stysia16 lubią tę wiadomość
-
No to dziewczyny, taka niespodzianka, że młody ustawił się na ukos, jak będą skurcze to jest szansa na poród sn, a jak nic się nie wydarzy to jutro cesarka 😳 takiego obrotu spraw się nie spodziewałam 😅 trochę jest mi smutno, z drugiej wiem chociaż że jutro najpóźniej będziemy razem. .
-
Ojej! Józiu, co to za żarciki? Proszę tam ładnie zrobić obrót i główką w dół się ustawić 😉
Ale Ci zrobił syn niespodziankę pod koniec, no pięknie 😉 Rozumiem smutek. Ale tak jak piszesz, najpóźniej jutro już będziecie razem, więc cudownie! Nie puszczam kciuków za Was ❤️👶 -
Dzięki Monia! No dupek wierci się niesamowicie, teraz już wiadomo, za wygodnie mu!! Dlatego nic, żadnych skurczy 😂 może się jeszcze wpasuje, ale już chyba oswoiłam się z myślą o cesarce, najpierw szok, potem popłakałam się, a teraz już wiem że jutro najpóźniej będzie po wszystkim 🙂 od początku dawał znaki że jest łobuz, ta beta druga 666 o czymś mówiła 🤣
-
Hahaha on tam ma takie wakacje, że się zaparł i nie chce wyjść 😀 Pewnie myśli, że jak się ustawił w poprzek, to tak będzie mógł dłużej sobie siedzieć w brzuchu 😉 a beta zdecydowanie już zapowiadała, że to może być urwisek 🤭
Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
A to łobuziak mały! Taki numer na sam koniec mamie zrobić. Może jednak zdecyduje się na obrót?
-
Już się nie nastawiam, jak tak to super, jak nie to trudno🤷🏼♀️ najpierw był szok i taki zawód, a teraz już się oswoiłam, aby był już z nami cały i zdrowy 🥰
-
Stysia, widziałam na wątku miesięcznym wynik bety. Kosmos! ✨ Musi być pięknie z takim wynikiem 🥳
Oliwka & Limonka, a jakie wieści u Was? 🤞🏻Stysia16 lubi tę wiadomość