X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klub pod Pingwinkiem 🐧
Odpowiedz

Klub pod Pingwinkiem 🐧

Oceń ten wątek:
  • Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 27 grudnia, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas święta spokojne :) spędzone u teściów, w drugi dzień świąt przyjechał wujek z ciocią, my dziś wróciliśmy do domu.

Zaśniad może nie być widoczny na tak wczesnym etapie. Były przesłanki pod niego - naciśnienie, powiększona macica ale umówmy się, podwójna ciąża to te same objawy. Mam naprawdę nadzieję że to jest ostatnia przygoda w tej historii. Nie przegadałam tematu jeszcze z moim lekarzem. Rozmawialiśmy dosłownie półtorej minuty w biegu o wyniku histopatu, między jego operacjami, potem tylko smsy, więc nawet nie czytam internetów, bo to bez sensu denerwowanie się.

Spełnione marzenia mają swoją cenę, walcz o nie!
    16cs ⏸️ 😲
    19.07.2022 Nasze marzenie nr 1 spełnione 👨‍👩‍👧
    age.png

👩 33l
    Endometrioza 3st
    12/2024 8tc 👼 👼

👨 36l
    OK!
    Walczymy o marzenie nr 2 👨‍👩‍👧‍👦
  • Oliwka91 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenka i słusznie, nie czytaj. Pogadaj sobie na spokojnie z lekarzem jak to dalej ma wyglądać, ile przerwy itp i myślę, że szczęście w tym takie, że wykryty dość wcześnie więc też mam nadzieje, ze to juz koniec tej historii. Przykro mi, że Cię taka historia spotkała i to tak znienacka 🫂 ale będzie dobrze 🤗

Olenkaqx lubi tę wiadomość

Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
    04.2024 FET 4bb
    7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
    9dpt beta 122 🙏
    11dpt 321 ❣️
    15dpt pecherzyk w macicy 🍀
    29dpt jest 💗🥹

preg.png
‹‹ 674 675 676 677 678
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ