Kobietki z Katowic i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kobietki mam prosbe !!! Poleccie mi jakiegos dobrego gina co wezmie sprawy w swoje rece i skieruje na badanka !!! czekam na propozycje !!!
ja rozpracowuje teraz lekarzy z szpitala prywatnego na Ligocie -ul.łubinowa 3 (prywatny ale z umową na NFZ ) mam na oku dr.Dr n. med. - Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Krzysztof Koza
ul. 1 Maja 9
Katowice 40-224
dane kontaktowe
tel. 602651434
czytałam dużo pozytywnych opinii o tym lekarzu (na stronce znany lekarz.pl)i ze ma super sprzęt w gabinecie
raczej przyjmują lekarze prywatnie ale myślę ze warto
a tu link do tego szpitala ,i tez dużo dobrych opinii o nim (o szpitalu )
maja nawet oddział neonatologiczny !!!
http://www.narodziny.com.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 22:42
-
Witam, jestem z Łazisk Górnych (mieścina obok Mikołowa-w tym miejscu pozdrowienia dla mikołowianki Dodi). O dzidzie staramy się już 2 lata i w tym czasie zaliczyłam dwa poronienia (w kwietniu będzie rok od drugiego) i do tej pory nic ale nadzieje umiera ostatnia choć czasami brak już sił. Pozdrawiam
samira, Dodi, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Loreleinn wrote:Witam, jestem z Łazisk Górnych (mieścina obok Mikołowa-w tym miejscu pozdrowienia dla mikołowianki Dodi). O dzidzie staramy się już 2 lata i w tym czasie zaliczyłam dwa poronienia (w kwietniu będzie rok od drugiego) i do tej pory nic ale nadzieje umiera ostatnia choć czasami brak już sił. Pozdrawiam
Witaj Loreleinn
Kochana a czy robiliście już badania? Skoro już dwa razy poroniłaś to chyba jest coś nie takShagga_80 lubi tę wiadomość
-
ewajoanna wrote:Witam, ja jestem w Tychach można sie dołączyć?
ewajoanna, a możesz napisać jak tam sytuacja w szpitalu w Tychach (jeśli coś wiesz oczywiście) mój lekarz tam przyjmuje, powiedział mi wprost, że luksusów tam nie ma :)ale wyposażenie i personel jak najbardziej profesjonalny. Ale słyszałam też pewne plotki, że oddział ginekologiczny jest na wykończeniu...ja mam daleko do Tychów i jeszcze sporo czasu przed podjęciem decyzji (5tc)... -
basiulkaa_89 wrote:Kobietki mam prosbe !!! Poleccie mi jakiegos dobrego gina co wezmie sprawy w swoje rece i skieruje na badanka !!! czekam na propozycje !!!
Hej
ja w Twoich rejonach chodziłam do doktor Paligi ona przyjmuje w Provicie ale z tego co wiem ma też prywatną praktykę i w Szpitalu w Bytomiu też jest
bardzo fajna kobieta i bardzo konkretna nie owija w bawełnę zleca badania które trzeba a nie wszystkie na raz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Kurde dzieki wielkie Fedra a pomogla Ci?
to zalezy co rozumiesz pod pojęciem pomogła???
u nie wszystko jest w pożądku niestety wyniki mojego męza są opłakane i nawet specjalista od męskich problemów nie dał zadnej nadzieii...
brał leki (pełna suplementacja0, żucił palenie, ograniczył stres (jeśli to w ogóle możliwe), zrzucił ponad 20kg ale niestety wyniki jakie były do du... takie zostały do du...
jedyna nadzieja to było in vitro ale niestety przy takich parametrach nasienia musieliśmy rozważac dawcę a ja sie na to nie zgodziłam więc jesteśmy już po etapie pogodzenia z zaistniałą sytuacją...
ale Paligę polecam z czystym sumieniem do tej pory wszyscy którym ją polecą są zadowoleni17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi