Kobietki z Katowic i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:basiulkaa_89 wrote:Nadzieja umiera ostatnia
Ogolnie to ja tak:z moim 7 lat w kwietniu bedzie jak jestesmy razem,od 6 lat sie nie zabezpieczamy w ogole Konkretny spontan i nie patrzylam na dni plodne w ogole wtedy i niiico Od 2 lat juz tak fest sie staramy i tez nic...oh ale damy rade w kwietniu 11 mam urodzinki 24 wiec mam nadzieje na piekny dwu kreskowy suprise
ja mam urodzinki 17 kwietnia
ja też mam urodzinki 17 kwietnia -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Samira a ktore to beda urodzinki???moje 24 stara juz jestem heheh
Tez Baranem jesteś???
moje aż 38 i raczej człowiekiem jestem nie baranem hahaha
ale mogę powiedzieć ze spod znaku BaranaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 21:21
agula, basiulkaa_89, Fedra, Nina82, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:basiulkaa_89 wrote:Nadzieja umiera ostatnia
Ogolnie to ja tak:z moim 7 lat w kwietniu bedzie jak jestesmy razem,od 6 lat sie nie zabezpieczamy w ogole Konkretny spontan i nie patrzylam na dni plodne w ogole wtedy i niiico Od 2 lat juz tak fest sie staramy i tez nic...oh ale damy rade w kwietniu 11 mam urodzinki 24 wiec mam nadzieje na piekny dwu kreskowy suprise
Samira, nie dość że jesteśmy sąsiadkami - ja jestem z Katowic, z osiedla Tysiąclecia, to jeszcze urodzinki mamy tego samego dnia Pozdrawiam!samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina82 wrote:samira wrote:basiulkaa_89 wrote:Nadzieja umiera ostatnia
Samira, nie dość że jesteśmy sąsiadkami - ja jestem z Katowic, z osiedla Tysiąclecia, to jeszcze urodzinki mamy tego samego dnia Pozdrawiam!
ooo jak miło ,pozdrawiam także
hehe do tysiąclecia mam rzut beretem