Kobietki z Katowic i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLoreleinn wrote:Witam, jestem z Łazisk Górnych (mieścina obok Mikołowa-w tym miejscu pozdrowienia dla mikołowianki Dodi). O dzidzie staramy się już 2 lata i w tym czasie zaliczyłam dwa poronienia (w kwietniu będzie rok od drugiego) i do tej pory nic ale nadzieje umiera ostatnia choć czasami brak już sił. Pozdrawiam
ja tez mieszkam w łaziskach średnich ,no ale moi rodzice mieszkaja w katowicach tu sie wychowałam i katowice kocham nad życie wiec czesto bywam dzielnica brynówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 23:45
-
Kiedyś Katowice, aktualnie ŚwiętochłowiceHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Iownka wrote:Kiedyś Katowice, aktualnie Siemianowice
No to fakt, blisko mamy do siebie
Ja dodatkowo w Bytomiu pracujeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Witajcie, ja również pochodzę z Tych/Tychów, tyle że kilka lat temu wyemigrowałam pod Kraków. Sercem jednak pozostałam 100%-ową Tyszanką
A dr Pabian, o którym piszecie... zastanawiam się, czy on nie przyjmuje też czasem w Krakowie. Mam dwie znajome, które tu do niego chodziły, obie bardzo cenią go jako fachowca, chociaż twierdzą, że chłodny w obyciu. Chyba, że to zbieżność nazwisk...********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Poczytaj sobie o doktorze Marku Pabianie.
Jak mieszkałam w Zabrzu to byłam u niego kilka razy chociaż przyznam szczerze, że ma lekko olewczy stosunek jeśli się nie starasz. Chociaż słyszałam, że w staraniach o ciążę jest bardzo dobry. Przyjmuje prywatnie w Zabrzu i Świętochłowicach chyba. -
natt wrote:Heheh spoko Momo!
Ten z Zabrza jest bardzo fajny, taki wesoły i przyjemny. Śmiał się że znamy się bardzoooo długo bo... prowadził ciążę mojej mamy!
Ja za to mam okazję czasem widywać położną, która przyjmowała mnie na świat . Zgadały się z moją mamą na porodówce, że obie należą do klubu PTTK i od tego czasu utrzymują kontak. Rewelacyjna kobieta, ale już na emeryturze więc raczej nie skorzystam z jej "usług". Zawsze kiedy mnie widzi wspomina jaka to kiedyś byłam maleńkanatt lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny