Kocyk, dyniowa latte i cynamonki🍂 ☕ a w czerwcu witają nas małe ancymonki👶 🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
o moja partnerka na sikańca! oby to był Nasz Dzień 🤞💪Skowronek wrote:Cześć dziewczyny ! Życzę wszystkim powodzenia !
Proszę o wpisanie na 13.10
Skowronek lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - ❤️
04.04.2026 - 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
A prosze mnie wpisac jako wolnego strzelca- transfer prawdopodobnie w listopadzie wiec dopiero wtedy bede testowac
Dawdler34 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Powodzenia wszystkim! 🤗 Piękny ten tytuł październikowy. 😊
No to czekamy na te nasze ancymonki. 😈
🍁 Dawdler urocza grafika. 🥹 Życzę Ci ekspresowego spełnienia klątwy prowadzącej. 🫶
Poproszę o wpisanie na 11.10. 😉 Miałam w planach późniejsze testowanie, ale skoro mam brać progesteron to chcę mieć zapas czasu w razie czego.
Dawdler34, Amelia96 lubią tę wiadomość
👩'91 👦'90 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG- ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️, USG- mały ŻPN, krew⏳️
10.26 konsultacja andro?⏳️ -
Proszę o wpisanie na 17.10 chociaż już teraz nie wiem czy wytrzymam do tego dnia 🤪 w październiku mam rocznice ślubu i urodziny ale by był piękny prezent.. 🫠🥹
Dziewczyny powodzenia oby październik był dla Wszystkich szczęśliwy i padł rekord ⏸️🤞🍀
Marcycha, KamilaAnt2026, Metis, Nikaaa_, Kompotlinka, Dawdler34, Amelia96, Skowronek, Marinella lubią tę wiadomość
👩🏻32 🧑🏻🦱 34
2022 👶🏻
Starania od 09.2025
12.2025 CP 💔
08.2026 HCG ✅ -
Cześć 😊 Po dłuższej przerwie wracam tu i mam nadzieję, że będzie mi raźniej z wami czekać na testowanie. Wydawało mi się, że w drugiej ciąży będę mądrzejsza, ale rozkminianie mnie nie opuszcza, a czas płynie wolno 🙈
Zapisz mnie na 6.10 i niech się dzieje ❤️
Powodzenia dziewczyny!
Marcycha, natix, Metis, Monia•, Kompotlinka, Dawdler34, Skowronek lubią tę wiadomość

27.03 - pierwsze dwie kreski
3.04 - beta HCG 1549
5.04 - beta HCG 3365 (+117,2%)
6.04 - pierwsze USG: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
20.04 - 1.17 cm człowieczka z
15.05 - 3.77 cm ludzika machającego rączkami
25.05 - I prenatalne: 5.8 cm bobasa z niskimi ryzykami
28.07 - II prenatalne: 402 g energicznej dziewczynki 💗
2.10 - 1774 g panienki 💞
19.11 - 3100 g szczęścia 💗 -
Powodzenia w październiku, dziewczyny! Podczytuję Was regularnie, gratuluję wszystkim, które we wrześniu zobaczyły dwie kreski! ❤️⏸️
Październik to dla mnie bardzo ważny miesiąc - za chwilę moja córa kończy dwa latka! Niech te pozytywne wibracje otoczą Was i dopadnie Was ciążowy wirusek! 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września, 10:32
Hope9411, Marcycha, Elgenda, KamilaAnt2026, natix, Foggy, Metis, Izaiza, Kompotlinka, Dawdler34, Amelia96, mommytobe, Hania2010, ItsMomi❤️, Marinella, Arola_87 lubią tę wiadomość
-
To jeśli wytrzymasz to będziemy testować razem 😄 też mam w październiku urodziny i rocznicę, ale zaręczyn 😊 oby dołączyły nam do tych okazji dwie kreski 🤞Hope9411 wrote:Proszę o wpisanie na 17.10 chociaż już teraz nie wiem czy wytrzymam do tego dnia 🤪 w październiku mam rocznice ślubu i urodziny ale by był piękny prezent.. 🫠🥹
Dziewczyny powodzenia oby październik był dla Wszystkich szczęśliwy i padł rekord ⏸️🤞🍀
Hope9411, Marcycha lubią tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Biorę po jednym wirusie z konta każdej ciężarnej i proszę o wpisanie na testowanie 8.10!🎓
Lucy_26, Dawdler34, J.ss, Amelia96 lubią tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto
Euthyrox 50, Duphaston -
Dawdler wpisz mnie pls na 18 października.
W ogóle Twoje wyniki monitoringu są przepiękne 😍 życzę Ci klątwy prowadzącej.
A sobie klątwy uczestniczącej 🤪
Nastrój już mi się poprawił - na szczęście 🫠 Weszłam dzisiaj niechętnie na wagę, bo myślałam że przytyłam, a na wadze 71.5 kg 😄 ostatnio było 74 kg. Może kluczem jest post przerwany, bo lubię sobie kumulować posiłki.
KamilaAnt2026, Gosiaczkova, Kompotlinka, Dawdler34, majskoko, Lisia00, Marcycha, Marinella lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Super, że nastrój się poprawił i mega niespodzianka na wadze, z chęcią chciałabym taką samą hahaElgenda wrote:Dawdler wpisz mnie pls na 18 października.
W ogóle Twoje wyniki monitoringu są przepiękne 😍 życzę Ci klątwy prowadzącej.
A sobie klątwy uczestniczącej 🤪
Nastrój już mi się poprawił - na szczęście 🫠 Weszłam dzisiaj niechętnie na wagę, bo myślałam że przytyłam, a na wadze 71.5 kg 😄 ostatnio było 74 kg. Może kluczem jest post przerwany, bo lubię sobie kumulować posiłki.
Elgenda lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
* morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 14cs
Od 10.2026 stymulacja Aromek 2x1
wznowienie redukcji od 01.08 - 2.3kg -
Zostawiam tu solidną porcję ciążowych wirusków 🦠🤰😂 Łapcie, póki świeże! A psik! ✨💕 Niech się rozchodzą po forum i trafiają tam, gdzie trzeba 😄🍀
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września, 11:29
KamilaAnt2026, Kompotlinka, Elgenda, Dawdler34, Lisia00, Lisia00, Izaiza, Foggy, mommytobe, Hania2010, Marinella, Arola_87 lubią tę wiadomość
👩30 👨33
👦 Synuś 2019 ❤️
⏸️ 01.2023 👼🌈 02.2023
⏸️ 03.2025 👼🌈 05.2025
⏸️ 06.2026 ❤️🍀 Zostań z nami Maluszku 🤞
β 16.06 – 80 mIU/ml
β 18.06 – 162 mIU/ml
β 22.06 – 994 mIU/ml
🩺 29.06 – USG: pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek (CRL ok. 3–5 mm)
🩺 13.07 – USG: 13 mm CRL i pięknie bijące serduszko 🥹❤️
🩺 03.08 – USG: ok. 4 cm, ok. 6 g, ♥️
🩺 17.08 – prenatalne: wszystko prawidłowo ❤️ CRL 68 mm, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
🩺 09.09 – wizyta: 16+1 tc, ok. 17 cm, 170 g, potwierdzona dziewczynka 💖
📅 5.10 - kolejna wizyta
📅 12.10 - USG połówkowe

-
Cześć, wracamy do starań po trzy miesięcznej przerwie po poronieniu więc chciałabym do Was dołączyć 😊
Na testowanie zapisze się, gdy dostanę okres, mam nadzieję że na dniach. Poprzedni cykl trwał krócej niż przed poronieniem i jeszcze nie wiem czy mi się skrócił jednorazowo czy jednak nie
olczita, Metis, mommytobe, Skowronek, Arola_87 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29l.
Starania od 09.2024
07.2026 poronienie 💔 10tc -
Cześć Jowi, przykro mi z powody straty 🫂 witamy w naszych skromnych progach, oby nie n na długoJowi8 wrote:Cześć, wracamy do starań po trzy miesięcznej przerwie po poronieniu więc chciałabym do Was dołączyć 😊
Na testowanie zapisze się, gdy dostanę okres, mam nadzieję że na dniach. Poprzedni cykl trwał krócej niż przed poronieniem i jeszcze nie wiem czy mi się skrócił jednorazowo czy jednak nie
Jowi8 lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* macica dwurożna
♂️
* morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 14cs
Cześć!Jowi8 wrote:Cześć, wracamy do starań po trzy miesięcznej przerwie po poronieniu więc chciałabym do Was dołączyć 😊
Mam nadzieję, że nie zawitasz tu na długo i uda Wam się zobaczyć ⏸️ bardzo szybko
Współczuję poronienia, za dobrze wiem, co musiałaś przechodzić
Możesz na nas liczyć
Jowi8 lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - ❤️
04.04.2026 - 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Dziewczyny słyszałyście kiedys o takiej historii? Bo mi już ręce opadają.
Jestem dziś w 15 dc I dosłownie leje sie ze mnie jak w okres🫣 juz w 13 dc zaczęłam teoche plamić, wczoraj aż mi przeciekła wkładka a dzis od rana w dwie godziny pełna podpaska... doslownie nie wiem co się dzieje bo to ewidentnie krwawienie nie plamienie
Miałam odpuścić wszelkie obserwacje cyklu itp póki mamy przerwę w staraniach ale no coś takiego ciężko ominąć i oderwać myśli...👩25 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Badanie nasienia✅️ -
O kurcze to ewidentnie @ się zaczęło. a bierzesz jakieś nowe leki, albo byliście na wakacjach za granicą? wtedy cykl może się rozregulować 🤔Lisia00 wrote:Dziewczyny słyszałyście kiedys o takiej historii? Bo mi już ręce opadają.
Jestem dziś w 15 dc I dosłownie leje sie ze mnie jak w okres🫣 juz w 13 dc zaczęłam teoche plamić, wczoraj aż mi przeciekła wkładka a dzis od rana w dwie godziny pełna podpaska... doslownie nie wiem co się dzieje bo to ewidentnie krwawienie nie plamienie
Miałam odpuścić wszelkie obserwacje cyklu itp póki mamy przerwę w staraniach ale no coś takiego ciężko ominąć i oderwać myśli...👩31 🧒29
♀️
* macica dwurożna
♂️
* morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 14cs
Lisia00 wrote:Dziewczyny słyszałyście kiedys o takiej historii? Bo mi już ręce opadają.
Miałam odpuścić wszelkie obserwacje cyklu itp póki mamy przerwę w staraniach ale no coś takiego ciężko ominąć i oderwać myśli...
Ja miewałam takie cykle z pół roku temu - jakoś chwilę przed "planowanym" terminem owulacji miałam plamienia, które trwały po kilka dni i przechodziły w okres. I to normalnie był okres - jak od niego policzyłam ok. 30 dni to miałam kolejny :') I tak raz na jakiś czas (ok. 2 cykle) tak mi się robiło.
Strasznie to było frustrujące, mój ginekolog oczywiście jak mu powiedziałam, to mówił, że przy PCOS to normalne
i tylko kiwał glową.
Mnie to najbardziej bolało, że zaczęło mi się tak robić jakoś miesiąc po tym, jak wdrożyłam turbo suplementację, zdrowszą dietę, odstawiłam alko, okazyjne palenie itp. Więc trochę się czułam, jakby świat sobie ze mnie żartował. Na szczęście już jakoś od 4 miesięcy mam wszystko unormowane, więc może organizm musiał się jakoś przestawić. Może doznał szoku od tych zmian :')
Nie wiem, czy u Ciebie będzie taka sama sytuacja czy nie, ale jeśli to jednorazowe i nie ma przy tym jakichś większych dolegliwości, to chyba bym to po prostu poobserwowała - chyba, że masz jakiegoś fajnego gina, co się zajmuje takimi sytuacjami i nie olewa;) -
KamilaAnt2026 wrote:O kurcze to ewidentnie @ się zaczęło. a bierzesz jakieś nowe leki, albo byliście na wakacjach za granicą? wtedy cykl może się rozregulować 🤔
Właśnie nic nowego się nie wydarzyło. Odstawiłam NAC i Q10 bo póki co mi niepotrzebne, a tak to wszystko zostawiłam👩25 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Badanie nasienia✅️