Kolejny raz I ... :-(
-
WIADOMOŚĆ
-
Dysia115 wrote:Dziękuję dziewczyny za rady... postaram się odpuścić trochę i nie myśleć... chociaż to ciężko tak trochę...
Nawet bardzo ciężko No ale ... chyba nie mamy wszystkie wyjścia. Czasem do tego punktu dochodzi się długo, ja mam takie fale ... raz lepiej raz gorzej ale pracuje nad tymDysia115 lubi tę wiadomość
TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Ft3 : 4.17
Ft4 : 11.70
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Dysia115 wrote:Dziewczyny zaczynamy od nowa kolejny miesiąc postaram się wziąć wasze rady do serca i zluzować trzymajcie kciuki :-*
Dysia115 lubi tę wiadomość
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Dysia115 wrote:Niestety 😞 kolejny raz nic... 😢
-
Spokojnie dziewczyny będzie dobrze, w końcu będą II kreseczki , też walczę o nie ... nie poddam się! I Wy też nie możecie!
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Ja już jestem na końcu @, a za tydzień jedziemy na krótki urlop w miejsce na końcu świata... :-p wynajęliśmy domek na tydzień z dala od ludzi... planujemy spędzić ten czas wspólnie bez internetu, wyluzować umysł... akurat w tym czasie wg aplikacji mam mieć dni płodne więc może tym razem... napiszcie ile czasu już się staracie...
-
Ikazdyb wrote:Rozumiem co czujesz , tez staramy się od kwietnia i jak teraz znowu zobaczylam I kreskę na teście to załamka totalna . Tez mieszkam za granicą i to fakt ciężko z badaniami . Muszę wyluzować tylko nie wiem jak to zrobić.
-
Dysia115 wrote:Ikazdyb a gdzie mieszkasz? Ja już nie mogę się doczekać wyjazdu i odpoczynku ogólnie... za dużo się dzieje w moim życiu i tak na raz wszystko zwalone na głowę...
-
Ikazdyb wrote:Dysia115 jak się udał urlop?
-
Dysia115 wrote:Niestety urlop nie wyszedł tak jak sobie to wymarzyłam... i jestem tak zdołowana że nawet nie chce myśleć... do tego doszło problemy w domu i w pracy i nawet nie w głowie mi to... niestety, ale albo mi nie dane, albo muszę odpuścić wszystkie starania... ;-( 😢
-
Dziewczyny mam pewien problem... od kilku cykli okres zaczyna się normalnie ( bóle i krew) po dwóch dniach wszystko zanika i tylko drobne plamienie przez dwa następne dni i to wszystko... wcześniej miałam bardzo obfite i bolesne miesiączki... okres trwał około 5-6dni... co może być nie tak?
-