Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
J.ss wrote:U mnie @ po wstaniu z lozka. Dobrze ze jest w miare ok, bo dzisiaj mam przyjecie z kolezankami i nie omieszkam wypic sobie drinka.
Milego weekendu dziewczyny, Anetta, jeszcze raz mocno trzymam kciuki i na pewno wejde zobaczyc jak sytuacja, bedzie dobrze, jestesmy z Toba 🫂
A no i wychodzi ze pik byl 18 dc, a @ w 34, wiec chyba wszystko prawidlowo? Teraz kolejna owu akurat bedzie idealnie, bo jestesmy razem w domu, bo jezeli sie przesunie to istnieje szansa ze nie zdazymy, wiec mam nadzieje ze tendencja sie utrzyma, chociaz juz znowu zapomnialam ze mialam odpuscic 😂
Przykro mi 🫂🫂 udanej imprezki!! 👯♀️💃🏻
J.ss lubi tę wiadomość
👩🏻💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego
Starania od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
4cs -
Murena96 wrote:
Ja się niestety na tym totalnie nie znam ale są dziewczyny, które się znają i na pewno podpowiedzą ☺️☺️👩🏻💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego
Starania od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
4cs -
J.ss wrote:U mnie @ po wstaniu z lozka. Dobrze ze jest w miare ok, bo dzisiaj mam przyjecie z kolezankami i nie omieszkam wypic sobie drinka.
Milego weekendu dziewczyny, Anetta, jeszcze raz mocno trzymam kciuki i na pewno wejde zobaczyc jak sytuacja, bedzie dobrze, jestesmy z Toba 🫂
A no i wychodzi ze pik byl 18 dc, a @ w 34, wiec chyba wszystko prawidlowo? Teraz kolejna owu akurat bedzie idealnie, bo jestesmy razem w domu, bo jezeli sie przesunie to istnieje szansa ze nie zdazymy, wiec mam nadzieje ze tendencja sie utrzyma, chociaz juz znowu zapomnialam ze mialam odpuscic 😂
Przykro mi kochana. Przytulam 🫂 wredne małpisko 🙄
J.ss lubi tę wiadomość
🙍♀️93’ 🙍♂️93’
10.2021 💔👼
10.2022 👧
Starania od 12.2024
07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
08.2025 ⏸️
08.2025 cp 💔
12.2025 drożność jajowodów
Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
Badania hormonalne 👍
Badanie nasienia 👍
Pozostałe wyniki 👍 -
Eh. Temperatura spada wiec @ pewnie się zbliża, jednak brajan sobie to tłumaczy pobudkami w nocy, mega źle spałam, co 2-3h się budziłam

Najgorsze, że mam też lekko brązowy śluz ale mozliwe, że po cytologii płynnej jeszcze się utrzymuje 'w środku' więc też to brajanowi nie pomaga...ahhh żałuję, że nie przetestowałam dzisiaj 🤣 muszę czekać do jutra, przynajmniej w końcu pierwszy raz będzie tak jak zaplanowałam to testowanie -
Anett - trzymam kciuki!
Blond27 lubi tę wiadomość

👩 31 (PCOS, IO) 👨 37 🌼 Córka – 4
💊 Leczenie: Lametta + Ovitrelle
⸻
🧪 Beta-hCG:
• 12 dpo (16.10) – 63.65
• 14 dpo (18.10) – 208.56
18.11: 8+2 – zarodek 1,59 cm
01.12: 10+1 – CRL 3,5 cm, FHR 175
17.12 prenatalne: 12+6 – 6,5 cm, 67 g
05.01: 15+4 - 10 cm i 130g
26.01: 18+4 - 250g chłopaka
11.02 prenatalne: 20+6 - 420g
23.02: 22+4 490g dzieciaczka
23.03: ⌛️
🤍 III prenatalne USG: 08.04.2026 -
Dziewczyny wczoraj miałam tak tragiczny dzień, że nie miałam nawet czasu tu zaglądać. Widzę dużo dobrych wieści 🥹
Kleo, Atomówka piękne bety i przyrosty, rośnijcie zdrowo ♥️
J.ss przykro mi 🫂
Dysia, Dawler piłka w grze, trzymam kciuki!
Anett jest kreseczka, musi być dobrze! 😍✊🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:19
Dawdler34 lubi tę wiadomość
29 🙋🏽♀️ 33 🙋🏽
7 cs o pierwsze 👶🏽
Tarczyca ✅
Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
Wskaźnik HOMA 2,89 (IO) <2.5⬆️
Homocysteina 5,97 umol/l✅
SHBG 45,6 nmol/L 32.4-128.0⬇️
Testosteron 1,60 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
Prolaktyna⬆️❗️
AMH 6,58 ⬆️⁉️
On:
Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗 -
Murena96 wrote:
Pytanie czy partner przyjmuje jakies suple? Jeśli tak to jakie?
Ja byłabym z takich wyników zadowolona, bo mój partner pomimo kilku miesiecy zmian stylu życia, suplementacji itd ma gorsze.
Pytanie tez czy robił jakies dodatkowe badania? Testosteron, lh, fsh, prolaktyna, tsh, bo może tu być cos nie tak stąd troche pogorszona ta morfologia. Aczkolwiek pamiętaj o tym, że bada się tylko wycinek i w innym materiale moze być już więcej prawidlowych plemników. Poza tym morfologia jest bardzo zmienna.
Dobrze pamietam, że partner był kilka dni wcześniej chory?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:28
Starania od 06.25
28🤵♀️
29🤵♂️
HBA 47 % ❗️
Fragmentacja DNA 15%
Liczba plemników 27,26 ➡️ 6.3 🔻
Morfologia 0% ➡️1%
Ruch postępowy szybki (typ a) 2.43% ➡️ 29% ✅️
Ruch postępowy (a+b) 22.22% ➡️ 45% ✅️
Ruch całkowity 37.85 ➡️ 64% ✅️ -
Helenka22 wrote:Pytanie czy partner przyjmuje jakies suple? Jeśli tak to jakie?
Ja byłabym z takich wyników zadowolona, bo mój partner pomimo kilku miesiecy zmian stylu życia, suplementacji itd ma gorsze.
Pytanie tez czy robił jakies dodatkowe badania? Testosteron, lh, fsh, prolaktyna, tsh, bo może tu być cos nie tak stąd troche pogorszona ta morfologia. Aczkolwiek pamiętaj o tym, że bada się tylko wycinek i w innym materiale moze być już więcej prawidlowych plemników. Poza tym morfologia jest bardzo zmienna.
Dobrze pamietam, że partner był kilka dni wcześniej chory?
Tak, miał jelitowke ale bez gorączki. No zobaczymy za 3 miesiące jak powtórzy. Do tej pory wszystkie badania z krwi w porządku bo ostatnio robil.
Z supli bierze pregma start on. Ale słyszałam że ma słaby skład i chce wymienić na Fertil Man.
Dodatkowo jest kierowcą zawodowym więc to może mieć też wpływ na ten wynik. -
Nam tak powiedziała endo, że po wynikach męża widać, że dużo jeździ samochodem...Murena96 wrote:Tak, miał jelitowke ale bez gorączki. No zobaczymy za 3 miesiące jak powtórzy. Do tej pory wszystkie badania z krwi w porządku bo ostatnio robil.
Z supli bierze pregma start on. Ale słyszałam że ma słaby skład i chce wymienić na Fertil Man.
Dodatkowo jest kierowcą zawodowym więc to może mieć też wpływ na ten wynik.
Brał Fertilman, ale zmienił na Nucleox i bierze Ubichinol, Omegę, witaminy B-complex. Robimy powtórkę w piątek, zobaczymy jaki efekt przyniesie.🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Anett9300 gratulacje! Trzymam kciuki za betę
👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
06.07 - ⏸️
08.07 - beta 143
10.07 - beta 278
10.07 - progesteron 78
24.07 - puste jajo płodowe 💔
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Kochana trzymam kciuki ✊✊✊ ja widzę kreseczkę 🤞Anett9300 wrote:Dziewczyny ja wczoraj wieczór nie wytrzymałam zrobiłam test i wyszła mi blada cienka kreska na pinku. Ale stwierdziłam że się nie będę nakręcać i poczekam do jutra. Oczywiście prawie cała noc nie spałam. O 4 rano już mi się tak siku chciało więc pobiegła siknąć na test i wyszła znowu blada różowa kreseczka. Liczyłam że będzie wyraźniejsza ale to w sumie był inny test. Ale przynajmniej wiem że to nie zastrzyk. Pojechałam do laboratorium pobrać betę. Boże dziewczyny pomódlcie się za mnie żeby to było to. Pobolewa mnie brzuch ale tak trochę inaczej. Ciągnie mnie w pachwinach. A cycki mam jak Pamela
https://ibb.co/20NVZHCjOna&On: 1993 r.
Starania o drugie dziecko: 10.2025
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC. -