X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
Odpowiedz

Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️

Oceń ten wątek:
  • Mika1992 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dzięki za info o tym Ferristimie, nie wiedziałam że kolejny zrobili. Zużyje te co mam i pomyśle :)

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod

IO -> Siofor 500
  • Kompotlinka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapraszam powolutku na nowy wątek. Jakoś ogarnęłam. 😅 Jakby coś było nie tak, dajcie znać. 😉

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • askowe Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Dysia_ wrote:
    Wiem, że ostatnie testowanie mamy jutro, ale już dzisiaj chciałam wam serdecznie podziękować za ten miesiąc. Bardzo się cieszę, że mogłam wam wpisać tyle kreseczek. Mam nadzieję, że i mnie niedługo klątwa dopadnie🍀

Za wszystkie nasze ciężarówki trzymam mocno kciuki, życzę wam spokojnej i nudnej ciąży, niech kropeczki rosną zdrowo 🥰

Za wszystkie biele, wredne małpy i gorszy czas całą resztę przytulam i niezmiennie trzymam kciuki za kolejne cykle 🫂🤞

Widzimy się niebawem na wątku kwietniowym 💜
    Dzięki za prowadzenie wątku! Było dużo pracy 😊 mam nadzieję, że klątwa prowadzącej spadnie na Ciebie z nawiązką 🤞🤞

👩 93' 🧑 93'
    Starania od 02.2025 z przerwami
    06.07 - ⏸️
    08.07 - beta 143
    10.07 - beta 278
    10.07 - progesteron 78
    24.07 - puste jajo płodowe 💔

Suple:
    Omega 3 - 1000mg
    Wit D - 4000j
    Folian - 800mcg
    Inozytol - 2000mg x 2
    Laktoferyna - 200mg
    Maślan sodu
    Lexidofil - probiotyk
    Magne b6 forte - 1 tab
‹‹ 135 136 137 138 139
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ