Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Remedios wrote:Nie karm mi brajana 😅 to nie pierwszy raz niestety, już mnie taka choroba kiedyś oszukała
😅 wiem, wiem. Aczkolwiek życzę żeby to było to!
Ej, u mnie ten śluz jednak jeszcze trochę jakby płodny. Ale siknęłam na owulaka dla potwierdzenia a tam konkretny pik, mocniejszy zdecydowanie niż wczoraj. 😳
Kompotlinka, _Dysia_, Monia• lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈 -
Cerva wrote:
To nie odpuszczaj i działaj 💪
Kompotlinka lubi tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
02.26: koncentracja 4.9mln/ml, morfo 0%, ruch postępowy 15% 🥲
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki
12 cs o pierwszą 🤰 -
🫂🫂 U mnie tylko jeden dzień przeziębienia w grudniu spowodował straszne zawirowania w cyklu, niestety trzeba przetrwać 😔Lady A. wrote:A u mnie dzisiaj 17 dc, owulaki nadal jasne, temperatura niewiarygodna, bo wysoka, ale jestem przeziębiona... 😞 Na dodatek przeżywam duży stres związany z diagnozą trudnej choroby u bliskiej mi osoby. Chyba się wszystko przesunie...👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
06.07 - ⏸️
08.07 - beta 143
10.07 - beta 278
10.07 - progesteron 78
24.07 - puste jajo płodowe 💔
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Ja mam Swanson, ale chyba bardziej byłam zadowolona z mieszanki UP Fertil Woman +, tylko strasznie drogie to...dzydzy wrote:Dziewczyny które stosują inozytol, jaką markę polecacie?
dzydzy lubi tę wiadomość
👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
06.07 - ⏸️
08.07 - beta 143
10.07 - beta 278
10.07 - progesteron 78
24.07 - puste jajo płodowe 💔
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Wszystko razem się nałożyło i wyskoczyła mi temperatura prawie 36.8°C z rana... 🫤 A ratio na owulakach niziutko, także podaruje sobie już mierzenie, nic mi nie wniesie z tym przeziębieniem. Zostają mi owulaki i śluz, od czwartku mam incydenty śluzu konsystencji białka i weź tu wyczuj co się dzieje 😞askowe wrote:🫂🫂 U mnie tylko jeden dzień przeziębienia w grudniu spowodował straszne zawirowania w cyklu, niestety trzeba przetrwać 😔🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
_Dysia_ wrote:Wiem, że ostatnie testowanie mamy jutro, ale już dzisiaj chciałam wam serdecznie podziękować za ten miesiąc. Bardzo się cieszę, że mogłam wam wpisać tyle kreseczek. Mam nadzieję, że i mnie niedługo klątwa dopadnie🍀
Za wszystkie nasze ciężarówki trzymam mocno kciuki, życzę wam spokojnej i nudnej ciąży, niech kropeczki rosną zdrowo 🥰
Za wszystkie biele, wredne małpy i gorszy czas całą resztę przytulam i niezmiennie trzymam kciuki za kolejne cykle 🫂🤞
Widzimy się niebawem na wątku kwietniowym 💜
Dysia bardzo dziękujemy za prowadzenie wątku. Klątwa prowadzącej nadal nad Tobą wisi. 😇
Ja dziś po pracy postaram się stworzyć już nowy wątek. 😉
_Dysia_, Cerva lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Cerva, owocnego 🔥 dzisiaj 😁
Boze ja jestem tak durna, ze zaczelam watpic w pinka super czulego ze przeciez podobno slabo sie wybarwia i ze moze jechac po facelle. Laski sprowadzcie mnie na ziemie bo ja sama ze soba sie wykoncze 😅 i potrzebuje mocnego sprowadzenia do parteru, bo zachowuje sie jakby byla niepoczytalna i za wszelka cene wmawiala sobie cos, czego nie ma.👦🏼 2018
32 & 35
6cs
🩸 28-35 -
Dzień dobry dziewczyny! Podczytuje Was cały czas po cichu, pomyślałam ze któraś z Was może spotkała się z taką sytuacją i podzieli się swoją wiedzą, bo jestem skołowana.
Fakty są u mnie takie:
- Cykle baaardzo długie przez PCOS
- W czwartek na monitoringu w 30 dniu cyklu na USG pęcherzyk dominujacy 19 mm na prawym jajniku
- w sobotę rano dodatni test owulacyjny i mnóstwo śluzu płodnego
- niedziela od rana mocne dolegliwości bólowe, kłucia, ciągnięcia typowo jak jest na owulację
- od dziś objawy ustąpiły, za to na monitoringu w południe na prawym jajniku pęcherzyk 16 mm...
Nie ma ciałka żółtego, nie bylo żadnej owulacji
Tylko gdzie jest w takim razie ten pęcherzyk z czwartku i te wszystkie objawy co znaczyły..
To jakaś podwójna owulacja czy jak
21.07.2023 Chłopczyk
Starania od 07.2025 👀🤰 -
J.ss wrote:Cerva, owocnego 🔥 dzisiaj 😁
Boze ja jestem tak durna, ze zaczelam watpic w pinka super czulego ze przeciez podobno slabo sie wybarwia i ze moze jechac po facelle. Laski sprowadzcie mnie na ziemie bo ja sama ze soba sie wykoncze 😅 i potrzebuje mocnego sprowadzenia do parteru, bo zachowuje sie jakby byla niepoczytalna i za wszelka cene wmawiala sobie cos, czego nie ma.
Hm, jak dla mnie pinki się słabo wybarwiają, ale jeśli chodzi o intensywność kreski. Ale z kolei żeby wyłapać szybko betę to dla mnie nie ma lepszych, bo ta kreseczka jest bladziutka ale jest. A jak nie ma to zawsze były śnieżnobiałe. Facelle z kolei osobiście nie stosowałam, ale po wielu wpisach na forum nie mam do nich zaufania w ogóle. 🤪
🌿Famme a mierzysz temperaturę? Jak owu była w nocy to mogło jeszcze nie być nic widać na USG.33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈 -