Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie w zeszlym cyklu tak cmil, nigdy wczesniej nie mialam czegos takiego,liczylan wiec na tanten cykl ale nic nie wyszlo...
Selina mysle ze pęcherzyk pekl dopiero w sobotę. Bo od pt mnie bolal, test tez wyszedl w pt pozytywnyno i sluz na to wskazuje... -
Agnessa wrote:U mnie tak samo. Ciekawe tylko, że przed staraniami nic takiego nie czułam, albo nie zwracalam uwagi
Mysle,ze tez cmilo,ale sie na to nie zwracalo uwagi
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Anuśla wrote:Mysle,ze tez cmilo,ale sie na to nie zwracalo uwagi
U mnie to kłucie było na tyle wyraźne, że nie sposób byłoby tego wcześniej nie zauważyć. Także moje na pewno było w tym cyklu czymś nowym. Ale ja z lewego rzadko miewam owulkę, więc przypisywałam to temu lub oczywiście w lepszym wypadku miałam nadzieję na to, na co wszystkie czekamy. Piersi bolały jak oszalałe, w 8 dpo plamienie, więc też nadzieja na implantację, no i co... plamienie przez kilka dni, a dziś, jak ręką odjął, piersi zwiotczały, ból ustąpił, nic nie kłuje, właściwie nic nie czuję jakbym w ogóle kobiecych narządów nie miała. A co najlepsze w tym wszystkim, teraz plamienia nie ma śmiać mi się chce z tego, co za ironia. Żałuję tylko, że dziś nie zmierzyłam temperatury, przynajmniej bym wiedziała czy @ przyjdzie jutro czy jeszcze ze dwa dni spokoju. -
Wlaśnie ja praktycznie nigdy jajnikow nie czułam, może kiedyś jak byłam nastolatką. Piersi mnie bolą tak jak zawsze w 2fc, śluzu praktycznie zero, nie licze na nic w tym cyklu...boję się tego hsg. Dziś na spacerze bardzo mnie denerwował widok kobiet w ciąży a najbardziej jak miała już jedno u boku i z kolejnym w brzuchu. Jakoś mnie ten widok nieszczególnie cieszy jeszcze na trasie spotkaliśmy koleżankę męża z klasy liceum z 6cio letnią córką, mój M zapytał "to twoja?taka już duża?" a ona na to "no tak, a Ty jeszcze nie? to dużo szybsza jestem niż Ty" eh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 20:55
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Agnessa wrote:Allende, a robiłaś test? Coś podejrzanie to wygląda
Nie robiłam bo jakoś tak po prostu czuję, że nic z tego. Choć zapowiadało się przez chwilę obiecująco. Sądzę, że jutro, najdalej pojutrze @ nadejdzie, mimo że kalendarzyk wyznacza za 4 dni. -
Agnessa wrote:Ja za to miałam i dziś i w piątek jakiś czasowy atak zapalenia cewki/pęcherza. Parę godzin mega parcia i szczypania i potem cisza. Chyba sobie zrobię we wtorek posiew na bakterie.
Agnessa, miewam czasami tak samo... piecze tak, że wydaje mi się, że się porządne zapalenie rozwija i nagle cisza. Daj znać, jakby Ci coś wyszło -
Ja mam czesto problen z pecherzem. Lekarz powiedzial ze masa kobiet ma problem z pecherzem po wapolrzyciu i zalecil branie jednej tableki urosept po kazdym seksie. Jak na razie pomaga w tym cyklu jeszcze nie mialam problemu.
Agnessa lubi tę wiadomość
-
Dla mnie furagina niezawodna.
tym_janek lubi tę wiadomość
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Ja testuje w piatek jak Bog da.Staram sie nie myslec,ale wiadomo jak to jest w praktyce.Dzisiaj trzymam kciuki za przyjaciolke,ktora miala pierwszy transfer i dzisiaj robi bete.Duzo sie wycierpiala,powiedziała ze in vitro to wyzwanie i nie wie czy by sie podjela gdyby wiedziała jak to wyglada.Ale jestem pewna,ze jesli sie uda to ten bol jest przeciez niczym z tym szczesciem.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Anuśla wrote:Ja testuje w piatek jak Bog da.Staram sie nie myslec,ale wiadomo jak to jest w praktyce.Dzisiaj trzymam kciuki za przyjaciolke,ktora miala pierwszy transfer i dzisiaj robi bete.Duzo sie wycierpiala,powiedziała ze in vitro to wyzwanie i nie wie czy by sie podjela gdyby wiedziała jak to wyglada.Ale jestem pewna,ze jesli sie uda to ten bol jest przeciez niczym z tym szczesciem.
To trzymam kciuki za piątek i daj znać jak przyjaciółkaAnuśla lubi tę wiadomość
-
Przyjaciółce się nie udało, chce mi się ryczeć
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Kurczę, szkoda, że jej się nie udało... dlaczego my kobiety musimy się tak nacierpieć ?!
Ja testuję w piątek, bo w sobotę mam wesele koleżanki, będzie to 26dc i najprawdopodobniej 11dpo. Myślicie, że jeśli będzie miało wyjść to wyjdzie już wtedy coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 20:00
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Smutna wiadomość Ale ja wczoraj się dowiedziałam, że znajomi, którzy starali się 10 lat (brak ruchliwych plemnikow) i zaciazyli dopiero po trzecim in vitro - ostatniej szansy, teraz po roku od porodu zaszli naturalnie
Jakie to wszystko jest nieprzewidywalne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:14