Walentynkowa promocja w OvuFriend!

Aktywuj abonament Premium w OvuFriend od dziś do 24 lutego a otrzymasz od nas prezent:

Skorzystaj z okazji - jesteśmy przekonani że Ci się spodoba! W każdym momencie możesz zrezygnować. Sprawdź tabelę, co zyskasz w Premium TUTAJ

Jesteśmy dla Ciebie i szybko odpowiadamy na każde Twoje pytanie: [email protected]!

Promocja trwa do 24 lutego 2020 roku.

Aktywuj abonament Zamknij
Forum Starając się - ogólne Krakowianki starające się o dziecko.
Odpowiedz

Krakowianki starające się o dziecko.

Oceń ten wątek:
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1043

    Wysłany: 21 stycznia, 15:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia88 wrote:
    Bardzo ładny wynik Anuśla!
    Trzymam mocno kciuki, żeby się pięknie rozwijały :*
    Czuję całą sobą Twoje emocje..
    Kochana😗😗😗

    Sisska, z tego co wiem to w Artvimedzie robią.

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • Allende Autorytet
    Postów: 460 190

    Wysłany: 21 stycznia, 21:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

    Kłot, ogromna radość, gratulacje!! Przypomnisz co pomogło? Histeroskopia, tak mi się przypomina, ale nie pamiętam na co.
    Anuśla, kciukasy!! Co teraz? Jak ta procedura dalej idzie?

    Ja byłam w Koperniku u dr Rajtar ciosek z programu. Powiem szczerze, że zamieszanie jakich mało. Myślałam że jest to lepiej zorganizowane. Dostałam skierowanie na raptem kilka hormonów, partner nasienie do zbadania. No i monitoring cyklu. Wydawało mi się, że jestem w pierwszym dniu cyklu, więc termin był niby ok na badania. Ale okazało się że dopiero dzień później @ się rozwinęła. Nie wiem zatem czy wyniki będą miarodajne. Tu może tym_janek coś pomoże? 😊

    kłot lubi tę wiadomość

  • kłot Autorytet
    Postów: 629 409

    Wysłany: 21 stycznia, 23:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allende, chyba histeroskopia pomogła, miałam robiona we wrześniu, nasyawialam się wtedy że do 3 cykli się uda ale jednak więcej cyklu było, w sumie to był też 1szzy cykl stymulowany letrozolem i miałam zastrzyk ovitrelle na pęknięcie, sexy idealnie "siadły" ;)
    Czy to jest normalne że boli mnie brzuch jak na okres taki lżejszy? Codziennie jak kładę się do łóżka to to czuje, w nocy czasami aż się budzę... mam nadzieję że wszystko w porządku z moja fasolką

    cb7w9jcgx8lte4p1.png
    29l.
    Wyniki męża- ok
    HSG- jajowody drożne
    Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
    Duphaston + progesterone Besins
    Po ponad 2 latach starań
    16.01 BetaHCG - 195,10 <3
    20.01 Beta 896,40 <3 <3
    24.01 Beta 2646 <3 <3 <3
  • Allende Autorytet
    Postów: 460 190

    Wysłany: 22 stycznia, 06:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to ciekawe czy to histeroskopia czy może jednak ten cykl stymulowany. A miałaś monitoring kiedyś, tak aby być pewna, że pęcherzyk pęka?
    Co do bólu, to wydaje mi się, że dopóki nie ma plamień to jest ok, a przynajmniej koleżanki rodzące zwykle mi tak powtarzają, że je tak bolało i myślały że to na okres. One się tak nie starały, żeby robić testy czy betę, więc były święcie przekonane że okres się zbliża, właśnie przez ten ból taki podobny, wręcz taki sam. Pewnie zapytałabym lekarki i tak...masz z nią kontakt telefoniczny? Bo Ty do tej Pani dr chodzisz, ktora razem z Rajtar Ciosek w Rajtar Med przyjmuje?

  • kłot Autorytet
    Postów: 629 409

    Wysłany: 22 stycznia, 08:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba moja tam nie przyjmuje, otworzyła swoje gabinety kamienna 21, chodzę do dr Knafel. Też tak słyszałam o tym bolu, plamien nie mam.
    Monitoringu miałam nie raz i właśnie zawsze pecherzyk pękal i zawsze owulacja była także to jest ciekawe 🤔

    cb7w9jcgx8lte4p1.png
    29l.
    Wyniki męża- ok
    HSG- jajowody drożne
    Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
    Duphaston + progesterone Besins
    Po ponad 2 latach starań
    16.01 BetaHCG - 195,10 <3
    20.01 Beta 896,40 <3 <3
    24.01 Beta 2646 <3 <3 <3
  • Zulugula Autorytet
    Postów: 509 379

    Wysłany: 22 stycznia, 09:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie bóle jak na okres we wczesnej ciąży sa calkiem normalne, ja tez takie mialam, i znajome. ale zawsze trzeba powiedziec o tym lekarzowi

    kłot, Pia88 lubią tę wiadomość

    letrox 50, hashi
    01.2019 ciąża 1-2cs
    03.2019 poronienie
    12.2019 histeroskopia usunięcie polipa
    5cs po poronieniu
    1cs po dłuższej przerwie

    kwas foliowy, wit D
  • boo123 Autorytet
    Postów: 663 693

    Wysłany: 22 stycznia, 10:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam bóle okresowe na samym początku ciąży, takie że byłam pewna że za chwilę @ się pokaże.

    Pia88, kłot lubią tę wiadomość

    #08.2016 synek po dwóch latach starań

    #badanie nasienia 10.2020: morfo 1%, koncentracja 1mln/ml, ilość w całej próbce 9,93 mln

    #suple: on: profertil, navitin, maca, magnez, orzechy brazylijskie, Wit. C 1000, ona: pregna plus, magnez

    #27 cs o drugie dziecko

    #10.02 pęcherzyk 22 mm, lewy jajnik.
    #11-12.02 owu
    #19.02 badania:
    ->kwas foliowy 31,00 ng/ml (3,89-26,80)
    ->wit. B12 369,00 pg/ml (197,00-771,00)
    ->Homocysteina 11,30 µmol/l
    ->Progesteron 7-8dpo 16,50 ng/ml
    ->Insulina: na czczo 13,80 µIU/ml (2,6-24,9)
    po 1 h 77,60 µIU/ml
    po 2 h 61,40 µIU/ml
    ->Glukoza: na czczo 4,79 mmol/l (3,9-5,5)
    po 1 h 5,41 mmol/l
    po 2 h 5,32 mmol/l

    #24.02.2020 testowanie 🤰
    #25.02.2020-diabetolog
    #28.02.2020-powtórka badań nasienia

    8b174a64334b3ff4b045937ed7fc3922.png
  • kłot Autorytet
    Postów: 629 409

    Wysłany: 22 stycznia, 11:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uspokoilyście mnie 😊 tak to żadnych objawów nie mam, już nawet nie mam tych zawrotow głowy

    Pia88 lubi tę wiadomość

    cb7w9jcgx8lte4p1.png
    29l.
    Wyniki męża- ok
    HSG- jajowody drożne
    Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
    Duphaston + progesterone Besins
    Po ponad 2 latach starań
    16.01 BetaHCG - 195,10 <3
    20.01 Beta 896,40 <3 <3
    24.01 Beta 2646 <3 <3 <3
  • Agnessa Autorytet
    Postów: 251 130

    Wysłany: 22 stycznia, 13:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie wiem czy w ogóle ktoś mnie tu pamięta, ale bywałam tu 2-3 lata temu :) Czasem tu zaglądam i podpatruję co u was i tu takie wiadomości! Teraz mam 11-miesięcznego synka i 8-tygodniową fasolkę w brzuchu.

    Kłot, serdeczne gratulacje - ja też w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu na letrozolu, nie wiem czy to pomogło, czy to był przypadek, ale mi się ten lek miło kojarzy. Okresowy ból na początku i zawroty głowy też miałam za pierwszym razem i teraz. Poza tym tym bez specjalnych objawów, trochę mdłości, gdy jestem głodna i kilka większych "zwrotów" ;) dopiero w 4-tym miesiącu.

    Anuśla - mocno trzymam kciuki!

    Ja jestem przykładem, że choć z pierwsza ciążą szło nam bardzo opornie bez konkretnej przyczyny, to druga pojawiła się znienacka :P Jak to powiedział mój lekarz, z ciążą jest jak z policją, gdy się jej potrzebuje, to nigdy jej nie ma, a jak niekoniecznie, to wtedy się pojawi ;)

    Powodzenia dla Was wszystkich

    Pia88, kłot, Asasa, Reikja, tym_janek, Nona lubią tę wiadomość

    8p3os65geldj0vib.png
  • Dziwna Autorytet
    Postów: 871 247

    Wysłany: 22 stycznia, 15:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnessa wrote:
    Jak to powiedział mój lekarz, z ciążą jest jak z policją, gdy się jej potrzebuje, to nigdy jej nie ma, a jak niekoniecznie, to wtedy się pojawi ;)
    A do kogo ty chodzisz? Fajne porównanie

    Wiadomość wyedytowana przez autora 22 stycznia, 15:22

    Pia88 lubi tę wiadomość

    Wszystko ma swój czas...
  • Zulugula Autorytet
    Postów: 509 379

    Wysłany: 22 stycznia, 15:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a na co ten letrozol?

    letrox 50, hashi
    01.2019 ciąża 1-2cs
    03.2019 poronienie
    12.2019 histeroskopia usunięcie polipa
    5cs po poronieniu
    1cs po dłuższej przerwie

    kwas foliowy, wit D
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1043

    Wysłany: 22 stycznia, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnessa, jasne, że Cie pamietam, o tyy nie dalas znac że urodzilas😄 Gratulacje drugiej ciąży!

    No ja uwazam że jesli sie zachodzi w ciaze od razu po pierwszej stymulacji, to znaczy że problem byl maly i szybko go rozwiazano. Drugie dziecko wtedy zazwyczaj latwo poczac😄 Natomiast jak sie czlowiek zdecyduje na ivf to oczywiscie zdarzaja sie czesto ciaze naturalne potem, ale jak ktoś ma jeszcze zarodki to zazwyczaj chce po nie wrócić i juz nie stara sie naturalnie. Ja tak przynajmniej bede robic, jesli, daj Boże nam sie uda.

    A porównanie do policji genialne, kto jest autorem? Dr Maduzia?😄

    Pia88 lubi tę wiadomość

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • kłot Autorytet
    Postów: 629 409

    Wysłany: 22 stycznia, 17:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnessa ja Ciebie pamiętam! 😁 Wow nie wiedziałam że urodziłas A tu kolejna niespodzianka bo kolejna ciąża! Podobno jak już z jedna się uda to później kobieta prawie wiatropylna jest 😅 ja właśnie praktycznie żadnych objawów nie mam i w sumie to mogłoby tak zostać bo chciałabym pracować jak najdłużej.

    Pia88 lubi tę wiadomość

    cb7w9jcgx8lte4p1.png
    29l.
    Wyniki męża- ok
    HSG- jajowody drożne
    Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
    Duphaston + progesterone Besins
    Po ponad 2 latach starań
    16.01 BetaHCG - 195,10 <3
    20.01 Beta 896,40 <3 <3
    24.01 Beta 2646 <3 <3 <3
  • boo123 Autorytet
    Postów: 663 693

    Wysłany: 22 stycznia, 18:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kłot wrote:
    Agnessa ja Ciebie pamiętam! 😁 Wow nie wiedziałam że urodziłas A tu kolejna niespodzianka bo kolejna ciąża! Podobno jak już z jedna się uda to później kobieta prawie wiatropylna jest 😅 ja właśnie praktycznie żadnych objawów nie mam i w sumie to mogłoby tak zostać bo chciałabym pracować jak najdłużej.

    Kłot chciałabym żeby tak było, ale musze obalić Twoja teorie 😅
    my starania 2 lata o pierwsze, niedługo nam stuknie drugi rok starań o kolejne dziecko.

    #08.2016 synek po dwóch latach starań

    #badanie nasienia 10.2020: morfo 1%, koncentracja 1mln/ml, ilość w całej próbce 9,93 mln

    #suple: on: profertil, navitin, maca, magnez, orzechy brazylijskie, Wit. C 1000, ona: pregna plus, magnez

    #27 cs o drugie dziecko

    #10.02 pęcherzyk 22 mm, lewy jajnik.
    #11-12.02 owu
    #19.02 badania:
    ->kwas foliowy 31,00 ng/ml (3,89-26,80)
    ->wit. B12 369,00 pg/ml (197,00-771,00)
    ->Homocysteina 11,30 µmol/l
    ->Progesteron 7-8dpo 16,50 ng/ml
    ->Insulina: na czczo 13,80 µIU/ml (2,6-24,9)
    po 1 h 77,60 µIU/ml
    po 2 h 61,40 µIU/ml
    ->Glukoza: na czczo 4,79 mmol/l (3,9-5,5)
    po 1 h 5,41 mmol/l
    po 2 h 5,32 mmol/l

    #24.02.2020 testowanie 🤰
    #25.02.2020-diabetolog
    #28.02.2020-powtórka badań nasienia

    8b174a64334b3ff4b045937ed7fc3922.png
  • kłot Autorytet
    Postów: 629 409

    Wysłany: 22 stycznia, 19:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę boo A ja myślałam że od razu tak łatwo z drugim, a po jaki czasie zaczeliscie starania po urodzeniu pierwszego ?
    Zulugula letrozol to lek na raka ale też jest to lek stymulujacy owulacje, po nim owulacja jest szybciej.

    Pia88, boo123 lubią tę wiadomość

    cb7w9jcgx8lte4p1.png
    29l.
    Wyniki męża- ok
    HSG- jajowody drożne
    Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
    Duphaston + progesterone Besins
    Po ponad 2 latach starań
    16.01 BetaHCG - 195,10 <3
    20.01 Beta 896,40 <3 <3
    24.01 Beta 2646 <3 <3 <3
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1043

    Wysłany: 22 stycznia, 19:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klot, ja mam mnóstwo znajomych i przypadki w rodzinie wlasnie dlugich staran o drugie. Ale pierwsze za to było szybciej.

    Pia88 lubi tę wiadomość

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • SolAngelica Znajoma
    Postów: 29 12

    Wysłany: 22 stycznia, 20:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam dziś u doktora Golańskiego. I czuję sie...naciągnięta ? Stwierdził że luxmed nie pozwoli mu przypisać mi potrzebnych badań ( które już w luksmedzie miałam robione) a dał mi ich cała listę. I że muszę je zrobić Prywatnie. I że nie powie mi u kogo ( polityka o niekonkurecji) ale że mogę sobie znaleźć w Internecie ( czytaj gdzie on przyjmuje ). Masakra nawet mi USG nie zrobił.

  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2262 1043

    Wysłany: 22 stycznia, 21:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolAngelica wrote:
    Dziewczyny byłam dziś u doktora Golańskiego. I czuję sie...naciągnięta ? Stwierdził że luxmed nie pozwoli mu przypisać mi potrzebnych badań ( które już w luksmedzie miałam robione) a dał mi ich cała listę. I że muszę je zrobić Prywatnie. I że nie powie mi u kogo ( polityka o niekonkurecji) ale że mogę sobie znaleźć w Internecie ( czytaj gdzie on przyjmuje ). Masakra nawet mi USG nie zrobił.
    Loo no lipa na maxa. Ja bylam zadowolona z wizyt u niego, ale też mialam takie wrazenie, że naciaga na badania u siebie. Ostatnio znalazlam rozpiske z jego wizyt z lista badan, a mialam wtedy 25 lat i nie staralam sie o dziecko! Poza tym naciagnal mnie na laserowe usuwanie nadzerki, 600 zl za to zaplacilam, a moglam ja po prostu wymrozic...Jednak prawda jest taka ze on chyba jako jedyny z lekarzow luxmed specjalizuje sie w nieplodnosci. Luxmed ma jednak zastrzeżone, ze nie zajmuje sie nieplodnoscia. Ale usg powinien zrobić, chyba ze w sali nie bylo aparatu bo nie w każdej luxmedowskiej sa...

    Wiadomość wyedytowana przez autora 22 stycznia, 21:11

    Pia88 lubi tę wiadomość

    Staramy się od sierpnia 2016
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed.
    ET 5-dniowej Blastocysty: 😞
    28.02 - histeroskopia.
    Marzec - transfer? (atosiban+intralipid+accofil)
    2 Blastki na zimowisku.


    "I myśli sobie Ikar co nieraz już w dół runął, jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął."
  • SolAngelica Znajoma
    Postów: 29 12

    Wysłany: 22 stycznia, 22:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla wrote:
    Loo no lipa na maxa. Ja bylam zadowolona z wizyt u niego, ale też mialam takie wrazenie, że naciaga na badania u siebie. Ostatnio znalazlam rozpiske z jego wizyt z lista badan, a mialam wtedy 25 lat i nie staralam sie o dziecko! Poza tym naciagnal mnie na laserowe usuwanie nadzerki, 600 zl za to zaplacilam, a moglam ja po prostu wymrozic...Jednak prawda jest taka ze on chyba jako jedyny z lekarzow luxmed specjalizuje sie w nieplodnosci. Luxmed ma jednak zastrzeżone, ze nie zajmuje sie nieplodnoscia. Ale usg powinien zrobić, chyba ze w sali nie bylo aparatu bo nie w każdej luxmedowskiej sa...
    Stwierdził że należy się jedno w roku

  • tym_janek Autorytet
    Postów: 2132 1598

    Wysłany: 23 stycznia, 01:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allende ale dostalas @ tylko rozkrecila sie bardziej dnia nastepnego, czy w ogole nic i @ sie pojawila dopiero dzien pozniej niz sie spodziewalas?

    Kłot, bóle ala okresowe są normalne, macica się rozciąga, pracuje i to potrafi troche boleć. Moga cie yez bolec pachwiny, biodra, kregoslup. Dopoki nie jest to ostry bol co cie zgina w pol to nic sie nie dzieje. Jak sie bardzo niepokoisz to mozesz zaczac brac lub zwiekszyc dawke magnezu, w kryzysowej sytuacji mozna nospe brac w ciazy. Generalnie ze spokojem :)

    Agnessa, no pewnie ze pamietam :) jak ogarniasz ciaze i prawie roczniaka? Ja mam na stanie 16-miesieczniaka i 10 tydzien ciazy trwa i jak sa ciezkie mdlosci to bywa ciezko.

    Pia88 lubi tę wiadomość

    9ewn90bv034rmok5.png
‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)