Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kryzys w staraniach.
Odpowiedz

Kryzys w staraniach.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Bardotka# Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2018, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 22:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2018, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W każdym związku dochodzi do kryzysu, my też go mamy za sobą. Mąż pracował jako policjant, później niestety wyszło tak, że musiał odejść (z jego winy niestety). Po tym zaczęły się nasze problemy, niestety nie mógł sobie poradzić z ułożeniem "życia" na nowo. Popełnił błąd, za który słono zapłacił, a wszystko odbiło się ma naszym związku
    Myślałam, że wszystko się posypie, a ja w tym czasie marzyłam o dziecku, odpuściłam. Stwierdziłam najpierw, że przede wszystkim w tej chwili muszę być dobrą partnerką, wspierać go, a na bycie matką przyjdzie czas. Chwilowe problemy minęły, rozpoczeliśmy starania, w międzyczasie wyszly moje problemy ginekologiczne, które leczę. Teraz znów czeka mnie operacja. Mąż mnie wspiera, mogę na niego liczyć. Nie było kolorowo zawsze między nami, ale takie życie. Wiem jedno, gdyby był drugi raz taki problem to starałabym się najpierw ratować małżeństwo, bo jeśli tu będzie dobrze, to wszystko się ułoży.

Bardotka# lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ